הבטן

זאבית

New member
הבטן../images/Emo4.gif

הי ובוקר טוב לכולם, עוד מיום שבת הבטן כואבת לי (נדמה לי קלקול קיבה או משהו כזה), בחילות,(עצירות...סליחה על הפירוט) חולשה וכמובן מיד כל הגוף מגיב ומזדעזע ומזכיר לי מי ומה אני (חולת לופוס כמובן). הפרקים, התשישות הכל ביחד......יללא כבר שיעבור.......למשהו יש רעיונות להקלה????
בי ויום טוב, עדית.

ritosh

New member
זאבית הי! עדיין אין לנו תאריך

לועדה ובינתים כנראה שהחום משפיע לא טוב על הבתשלי,היא מאוד מאוד עייפה, נשירת השיער התגברה למרות שהויטמינים לשיער עזרו בהתחלה, התיאבון ירוד ואנילא יודעת האים לשייך את זה למחלה או לטמפרטורות בחוץ. עשינו שוב סרייה של בדיקות ביום א´האחרון ונחכה לתוצאות. ובכלל, בגלל המצב שהמדינה שלנו נמצאת בו, המצב הנפשי של כולנו בכלל ושלה בפרט על הפנים.הלואי והיה סוף לכל הזועות שאנחנו רואים יום יום. בקשר לכאבי הבטן שלך, בחנויות תבלינים או בשווקים יש סוכר מוצק שעובר איזהשהוא תהליך(אנילא יודעת איזה) ומשמש את העדה שלנו ,הפרסית, לרוב תחלואי הבטן.זו "תרופת סבתא" טבעית לגמרי!,נותנים אותה אצלנו אפילו לתינוקות קטנטנים כך שאין מה לחשוש ממנה וזה עוזר!!! קוראים לזה "נָבָט" וזה מגיע בצורת גבישים שקופים, בחתיכות גדולות( לא לקנות את ה"נבט" שמציעים לכם בצורת מלבנים קטנים כמו של מסטיק!!) שמחוברות ביניהם בחוט.מוכרים את זה לפי משקל וטוב שיהיה בבית לכל מקרה. שוברים לחתיכות בגודל של ג´ולה גדולה וממתיקים את התה עים זה לפי הטעם כמה פעמים ביום .זה מרגיע את הבטן,עוזר לשילשולים,לכאבי מחזור וכדו´.נסי להשיג את זה וספרי איך היה. בת"א מוכרים נבט ברח´ לוינסקי בי"ם אני בטוחה שגם יש.המון
ושתרגישי טוב!
ריטה

ל3

New member
לריטה היקרה

אני מזדהה מאוד עם תחושת ביתך ואני חושבת שזה תחושת כולנו. המצב הבטחוני בהחלט משפיע על האנשים ואפשר לראות את זה בעליה הניכרת של צריכת כדורי הרגעה. ידוע כי מצב נפשי כמו מתח וחרדה אצל חולי לופוס יכול לעורר התעוררות במחלה ולכן כדאי למדר את זה עד כמה שניתן. מכיוון שבארצנו קשה לבקש בקשה זו אולי כדאי לנסות לשחרר את הלחץ בכל מיני דרכים כמו שיחות, עיסוק באומנות או כל דבר שיסיח את הדעת. לגבי החולשה והנשירה, מעניין באמת אם זה עונתי כי גם אני סובלת מנשירה מוגברת בזמן האחרון ( לא בחתיכות) ומעייפות רבה. בכל אופן זה טוב שעשיתם בדיקות ואני מקווה שהתוצאות תהיינה טובות. מחזיקה אצבעות.

maruan

New member
אני לא אוהב לשמוע שאת סובלת ממושששש

אבל כנראה שאת חייבת שהכיבה שלך תסתדר ואז תהיה לך הקלה תנסי כול בוקר כשאת מתעוררת לשתות שוקו קר ולאכול פירות כמו אפרסקים וכול מיני פירות וזה יעשה לך כיבה טובה מקווה שעניין הכיבה שלך יסתדר והכול יסתדר איתך ממוש רק חדשות טובות אני רוצה לשמוע תרגישי חופשי לספר לנו מה מציק לך אוהב אותך מרואן

ל3

New member
לגבי השוקו

יש כאלה שזה עושה להם עצירות אז לא מומלץ

gaia20

New member
שירי, את צודקת...

מוצרי חלב גורמים לעצירות וכאבי בטן, ממש לא מומלץ כאשר גם ככה לא מרגישים טוב...

ל3

New member
עידית יקירה

אני מקווה שתרגישי יותר טוב. אני מחזיקה לך אצבעות. לגבי העצירות, אני ממליצה בחום לשתות מיץ תפוזים טבעי בלבד, לאכול שזיפים מיובשים . גם אבטיח עוזר. אם כל זה לא עושה כלום אז יש טבליות טבעיות נגד עצירות שאפשר לקנות בכל סופר. הם אומנם לא טעמות בטעם אך אם לוקחים אחת מהם לפני השנה בבוקר הכל משתחרר
תשתי הרבה תה יקירה ואל תאמצי את גופך- תני לו את הזמן להתאושש ואני מקווה שזה יתבהר כוירוס ולא משהו אחר. המון בריאות מתוקה וקחי
גדולים גדולים שלך, שירי

זאבית

New member
שירי, מרואן וקטיפה, תודה../images/Emo39.gif

תודה רבה, אשתמש בעצותיכם. אני הולכת להכין תה
, בי עדית

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרי את יודעת שאנו אוהבים אותך
אבל בכול זאת המון המון פירות תאכלי ותשתי המון נוזלים חמודה ורק רוצים חדשות טובות יאללה סלאמאת אוהב אותך מרואן

3ויוי

New member
עידית ,,../images/Emo140.gif

עדיתו´ש- לפעמים חצי כדור של אופטלגין מאד עוזר. תרשי טוב חמודה שלך
"כמעין המיתגבר" .ויוי.​

זאבית

New member
הי לכולם../images/Emo20.gif

שיהיה לכם לילה טוב
ותודה על ההתעניינות, הבטן השתפרה קצת היום. (ריטה, רשמתי לפני את ה"נבט", אני מאמינה שעוד אשתמש בו, תודה!), בי, חיבוקים
, עדית.

למעלה