הביביסטים הבריונים ירדו מהפסים .מטרידים אנשי תקשורת.

Cranio

Well-known member
בשבת האחרונה בשעה אחד עשרה בלילה, מפגין ליכוד התייצב מחוץ לביתה הפרטי של אופירה אסייג והפר את השקט בשכונת היוקרה בצפון תל אביב.

המפגין קילל וצעק מחוץ לביתה של אסייג ואיים כי השקט שלה נגמר והוא יגיע מדי ערב להפר את שלוותה.

כל זה קרה אחרי הראיון הקשה עם רמי דיוידיאן בתוכניתה יחד עם חיים לוינסון במהלכו הטיחה אסייג בדיוידיאן דברים קשים והטילה ספק בסיפורי הגבורה שסיפר מהשבעה באוקטובר.

אופירה אסייג הגישה תלונה במשטרה נגד רמי בן יהודה, אותו פעיל ליכוד שצעק מחוץ לביתה של המגישה.
כך הוא שיתף היום:
״‏אנחנו בדיקטטורה באופן רשמי, הבהמה התלוננה עליי במשטרה, ‏5 דקות של הפגנה הפכו לאיומי מעצר וחקירה, לא ידעתי שאופירה עד כדי כך ‏מסדרת את הכל תוך שעות ספורות, ‏היא מעל החוק. אסור להפגין בשכונה פסטורלית״.

מי שזעם על אופירה אסייג גם לאחר ההתנצלות, היה מי שנושא גם הוא את שם המשפחה אסייג, מני אסייג, שגם ציין זאת בפוסט החריף ביותר שכתב נגדה אמש, אותו פרסם ברשת X (טוויטר לשעבר).
אסייג הטיח בה דברים קשים ביותר כשכתב בפתח דבריו:
"אהלן אופירה אסייג: ראשית אני די מתבייש שאת נושאת את שם משפחתי. אולי תחליפי, כאילו תעברתי, זה מאוד מקובל אצל מזרחיים מתייוונים שמשרתים את החונטה".

פעיל הליכוד שהפגין מול ביתה של אופירה אסייג - זומן לחקירה

מי מפנטז על מלחמת אזרחים ? היא כבר כאן מזמן.

DANIAVNI

Well-known member
בשבת האחרונה בשעה אחד עשרה בלילה, מפגין ליכוד התייצב מחוץ לביתה הפרטי של אופירה אסייג והפר את השקט בשכונת היוקרה בצפון תל אביב.

המפגין קילל וצעק מחוץ לביתה של אסייג ואיים כי השקט שלה נגמר והוא יגיע מדי ערב להפר את שלוותה.
כל זה קרה אחרי הראיון הקשה עם רמי דיוידיאן בתוכניתה יחד עם חיים לוינסון במהלכו הטיחה אסייג בדיוידיאן דברים קשים והטילה ספק בסיפורי הגבורה שסיפר מהשבעה באוקטובר.

אופירה אסייג הגישה תלונה במשטרה נגד רמי בן יהודה, אותו פעיל ליכוד שצעק מחוץ לביתה של המגישה.
כך הוא שיתף היום:
״‏אנחנו בדיקטטורה באופן רשמי, הבהמה התלוננה עליי במשטרה, ‏5 דקות של הפגנה הפכו לאיומי מעצר וחקירה, לא ידעתי שאופירה עד כדי כך ‏מסדרת את הכל תוך שעות ספורות, ‏היא מעל החוק. אסור להפגין בשכונה פסטורלית״.

מי שזעם על אופירה אסייג גם לאחר ההתנצלות, היה מי שנושא גם הוא את שם המשפחה אסייג, מני אסייג, שגם ציין זאת בפוסט החריף ביותר שכתב נגדה אמש, אותו פרסם ברשת X (טוויטר לשעבר).
"אהלן אופירה אסייג: ראשית אני די מתבייש שאת נושאת את שם משפחתי. אולי תחליפי, כאילו תעברתי, זה מאוד מקובל אצל מזרחיים מתייוונים שמשרתים את החונטה".

כפי שאמרתי בעניין שרה נתניהו
ברגע שאדם הופך לציבורי הוא מאבד את זכותו לפרטיות .
אי אפשר להצדיק רק מה שמסתדר עם דעותיך הפוליטיות .

Cranio

Well-known member
כפי שאמרתי בעניין שרה נתניהו
ברגע שאדם הופך לציבורי הוא מאבד את זכותו לפרטיות .
אי אפשר להצדיק רק מה שמסתדר עם דעותיך הפוליטיות .
אז אתה מצדיק בריונות אלימה כי זו השפה היחידה שמקודשת אצל ביביסטים .

DANIAVNI

Well-known member
לא נראה ככה .
נראה שאתה מגיב לפי איך שקמת בבוקר.
אני פשוט משתדל לשפוט אמירות והתנהגויות רבות באופן אובייקטיבי ולא משוחד .
תוך ניסיון להבין ולכבד את מי שעומד מולי .
לכן לעיתים אני עשוי ליצור רושם שאני עם הצד השני .
למשל זכרוני עניין השופט עמית
אתה רגיל להתנהגות שלפיה מי שבעד נתניהו נגד השופט עמית ומי שנגד נתניהו בעד השופט.
אני נגד השופט כי כך אני חושב בלי קשר לדעתי הפוליטית . אתה פשוט לא מעכל את זה .

Cranio

Well-known member
אני פשוט משתדל לשפוט אמירות והתנהגויות רבות באופן אובייקטיבי ולא משוחד .
תוך ניסיון להבין ולכבד את מי שעומד מולי .
לכן לעיתים אני עשוי ליצור רושם שאני עם הצד השני .
למשל זכרוני עניין השופט עמית
אתה רגיל להתנהגות שלפיה מי שבעד נתניהו נגד השופט עמית ומי שנגד נתניהו בעד השופט.
אני נגד השופט כי כך אני חושב בלי קשר לדעתי הפוליטית . אתה פשוט לא מעכל את זה .
אין לך מושג למה אני רגיל כי אני לא יוצא בהצהרות כמוך
ואל תשליך עליי את "העקרונות" שלך כי בעוד שאני עקבי בדעותי (ולא בגלל הניתוח השגוי שלך ) אתה מתהפך כמו סטייק שנשכח על המנגל.

certified.woke

Well-known member

כך הוא שיתף היום:

הביביסטים הם "תפוזים מכאניים"...

למעלה