הביזיון הגדול בתולדות הכדורסל שלנו

unick30

New member
הביזיון הגדול בתולדות הכדורסל שלנו

חברה אני לא אוהד מכבי אני אוהד גליל ובאמת שאני לא בא להקניט אלא בא להעביר ביקורת לגיטימית אני חושב שהצורה שמכבי התנהגה אחרי ההפסד הוא התנהגות של מועדון קטן ומאוד לא מתאים למועדון גדול כמו מכבי. הביזוי של נשיא המדינה היה נורא ואיום ומשפיל כלפי כל אוהד כדורסל. אני שואל אתכם בכנות האם אתם מצדיקים התנהגות כזו? האם הפסד ולא משנה מי אשם(ובינינו גם אם השופטים לקחו למכבי 10 נקודות עדיין מכבי הפסידו את המשחק) ראוי לתגובה כזו מבזה במעמד נשיא המדינה? אני חושב שמכבי הפסידה אותי בגביעי אירופה יהיה לי קשה לאהוד באירופה קבוצה שמתנהגת בצורה כזו. מצטער קשה לי לאחל לכם הצלחה

modz0r

New member
משעשע.

לך תחפש את ההפסד האחרון שלכם בגביע המדינה ותראה את הסוף שלו. אחרי שתראה את השחקנים שלכם יורדים מהמגרש לפני הטקס, תחזור אלינו. בעצם לא. אל תחזור.

unick30

New member
ואם זה קרה זה אומר שזה תקין?

גם זה לא בסדר אבל לבוא ולהצדיק את המעשה בזה שגם קבוצה אחרת עשתה את זה? זה לא חכם. בתור אחד שגדל בגליל והיום גר במרכז ביליתי את נעורי בלשבת בפאב עם שפר ולשחק כדורגל עם עודד קטש ועמית גל(דרך אגב עודד אחלה שחקן כדורגל) ועוד שחקנים שגדלו בגליל ועברו למכבי ולא חסרים וגם מאמנים ותמיד בשל כך היתה לי סימפטיה למכבי. אני פשוט מרגיש שההפסד הזה גרם לקצת בלבול והליגה מתחזקת וזה טוב. וזה לא רק אני ידידיי זה הרבה אנשים שחושבים כמוני הנזק שנגרם לכם בקרב לא אוהדי מכבי הוא די גדול בכל מקרה אם טחנתם את זה עד דק למעשה כל מה שאגיד כבר נאמר.

לא, זה לא תקין , מה שמעצבן אצל אנשים כמוך

זה שכשי-ם עושים אם זה אתם נודמים, בשקט, אל אומרים מילה. אבל ברגע שזה מגיע למכבי אז זה הביזיון הכי גדול בעולם. לך תטיף מוסר למי שמעניין לשמוע את הדיעות הצבועות שלך, לנו אין שום עניין בזה.

למעלה