הביטו וראו את הדבר הבא

הביטו וראו את הדבר הבא

ודעו שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני עוסקת בפיסול. לא אהבתי את התהליך ובוודאי שבוודאי לא את התוצעה וכמובן שום ילד חולה לא יקבל "דבר הזה".

ayeletba

New member
הוא מתוקי!! ../images/Emo99.gif

ואת כנראה לא בקטע של פיסול אם לא אהבת - כי אני למשל מעדיפה פיסול על לשבת ולחרוז חרוזים.

תודה, ואני באמת מעדיפה לעסות גלילים

וחרוזים מאשר לפסל. יש לי אצבעות לא מחונכות ולא ממושמעות וכשה לעשות אתם עבודה עדינה כמו פיסול.

Springy

New member
לא ייאמן ../images/Emo6.gif

אני לא עושה חרוזים אלא רק מפסלת בדיוק מאותה סיבה - אין לי אצבעות מחונכות וממושמעות שאפשר לעשות איתן עבודה עדינה כמו יצירת גלילים
תודו שזה משעשע... ודאלי - לדעתי, הליצן שלך מקסים וזה יפה מאוד, בייחוד לעבודת פיסול ראשונה. אבל מי כמוני טוענת שאין שום סיבה לעסוק בכל סוג של יצירה שלא מספק הנאה! עשי מה שעושה לך טוב!

pattty

New member
חבל! התוצאה נהדרת!

חבל שהתהליך היה לך קשה! תשקלי שוב לשלוח כי: איתי בן 4 (בני) חושב שהליצן מאד יפה וצבעוני (אני גם)

hoch

New member
אני ממש מבינה אותך. גם אני לא כל כך

מסתדרת עם פיסול, אבל הליצן ממש מתוק, והנריה משגעת

nulichi

New member
רגע, משהו לא בסדר איתי?

כי בעיני הליצן מתוק נורא ואני חושבת שהוא ישמח מאוד- ילד, חולה או בריא. באמת. אני יכולה להבין את אי-אהבת התהליך (למרות שאני אישית אוהבת פיסול יותר ממליפיורי או חריזה) וגם להזדהות עם העיניים הבקורתיות, אבל בפירוש- התוצאה מוצלחת ובהחלט יהיה חבל אם היא "תתבזבז".

WOW לא חשבתי שמישהו יאוהב אותו

חשבתי כבר לנצל אותו לשאריות
, אבל אני משנה את דעתי
, אני מבינה שאם זה לא מוצה חן בעיניי זא לא אומר שזה מכוער.
ד.א. בני בן 3.5 אמר שהליצן הוא חמוד, אבל חשבתי מה כבר קטנצ'יק כזה יכול להבין בפיסול? ועכשיו נפל לי עסימון, הרי הילדים שמקבלים מתנות מאיתנו הם גם קטנים, לא? הלוואי שיבריאו ולא נצטרך לתת תרומות שכאלה.
תודה בנות על הפירגון, סמתם לי דבש על הלב.

למעלה