הבייביסיטר מתפרעת 2
!!!

הבייביסיטר מתפרעת 2 ../images/Emo24.gif !!!

או : הדרך אל האושר : אוקיי, עכשיו משחקים בכסף אמיתי: "3 צעדים שאני מחליט/ה לנקוט כדי לקרב את עצמי אל החלום שלי !!! " (בואו נראה מי נשאר במשחק...)

אבא גאה

New member
אפשר?

1. למלא לוטו באופן יותר עיקבי 2. לבדוק את הטפסים של הלוטו (יש לי נטייה כזו (עוד אחת) להמתין ליום שאחרי ההגרלה, אם הסכום עולה, יעני אף אחד לא זכה - אני שם בצד ובדר"כ לא בודק, אם הסכום ירד יעני מישהו זכה, אני ממתין בסבלנות עד שמופיעה כתבה בעיתון "עדיין לא הגיע הזוכה של ה-22 מיליון ש"ח לקחת את הפרס" ואז אני בודק.) 3. לשלוח קורות חיים לבתי ספר.

ידעתי שאני אסתבך אם אני אשחק פה

1. מרימה טלפונים להוצאות לאור השבוע 2. מרימה טלפונים להוצאות לאור השבוע 3. מרימה טלפונים להוצאות לאור השבוע. אוף איתך.

../images/Emo56.gif טלפונים?

באמת הסתבכת... את מרמה !!! א. זה רק אחד... מה עם עוד שניים? ב. השבוע? מה קרה ל- "היום" ?

amonit

New member
נתחיל ב...

לקבוע תאריך בו אני יוצאת לחופש לצאת לחופש ולא לתת לאף אחד להזיז אותי מזה. חופש

../images/Emo106.gif התחלה נפלאה...

כל קריירה גדולה התחילה בחופשה נפלאה ! גוגן... זוכרת?

amonit

New member
../images/Emo59.gifגוגן!!!!!!!!!!!!!!!!

אמת!!! שני פרצי יצירה משמעותיים בשנים האחרונות. האחד לאחר חופשה במזרח השני מתוך טראומה......... אולי עדיף להקדים ולעשות .......

amonit

New member
../images/Emo8.gif הבנתי.

וזו היתה דוגמא מעולה. תודה לערבה

אבא גאה

New member
וזה מקרי שבדיוק היום אמרת לי:

אני מתה לצאת לחופש? שאלתי: לחו"ל? ענית: "אם לחו"ל אז רק למזרח".... ולא לארוז את חדר העבודה שלך.

dani09

New member
לא לציטוט.....

1.בורחת עם המאהב 2.קונה דירה ממש ג ד ו ל ה 3.משתמשת בשירותיו של מנתח פלסטי מקצועי. אני יודעת שזה לא מוסרי ולא "עמוק", אבל זה באמת מה שבא לי.

dani09

New member
תגובה מס´ 2 :

אני לא יכולה לפרט -זה בכלל לא מוסרי וזה לא הוגן לשאול אותי בכלל

tookmy

New member
נו, עוד לפני שקראתי כבר עשיתי

לפחות צעד אחד קטן היום. כל פעולה מקרבת אל החלום. אירגנתי היום ניירת בבית, דבר שלא עשיתי חודשים, זה אומר גם לאסוף כל מיני פיתקאות עם טלפונים של אנשים שהיו מפוזרות ברחבי הבית ולהכניס אותן לפנקס, ובסדר, הצעד יהיה שהיום אני מתקשרת אליהם להזמין לסדנה הקרובה שלי שתהיה בתחילת אוגוסט. בקשר לחלומות הגדולים יותר: הבטחתי לעצמי לבנות תכנית שנתית לסדנה שמתחילה אחרי החגים, יש לי כוונות לעמוד בזה. ולדברים הקשים באמת: לחזור לכתוב את הרומן שעזבתי באמצע. עכשיו אני בחופש, אבל זה יקרה בקרוב כי כבר החלטתי.

שאלה: מה זה "נשים וקריירה"?

תשובה : סתירה בהגדרה ! כה שח לי מכר (שוביניסט מוצהר), כשסיפרתי לו שבזמני הפנוי אני שותה כאן את הבירות שלי. (כמובן לא את שלי... את הקורונה של רוני וההייניקן של חנה .. אחרי הכל לבייביסיטר יש יתרונות !) אז: תפסיקו לנוח וצאו לשוח... 3 צעדי מחול לפנים - - - ו- פלייה !

שמנתולה

New member
טוב, שלושה צעדים...

1. הולכת לאמא שלי ושואלת אותה אם היא מתכוונת לשלם לי על שהחלפתי אותה חודש בעבודתה (היא טענה שתשלם לי) 2. אם כן, אני משלמת וניגשת לבחינה במכון הדסה (בחינה שכבר נכשלתי בה בעבר) אם לא, הולכת לזוגתי ודורשת שתשלם לי על הבחינה (היא הבטיחה בעבר) 3. ניגשת שוב והפעם לא אומרת לפסיכולוגית שאני לא סגורה על זה שאני רוצה להיות מורה לנהיגה אלא מסבירה לה עד כמה עמוקה תשוקתי למקצוע... בהצלחה לי!

למעלה