הבייביסיטר מתפרעת 3
!!

הבייביסיטר מתפרעת 3 ../images/Emo24.gif !!

יאללה... הבוסיות תיכף חוזרות... זה הרגע לאסוף את הפחיות הריקות מהריצפה, לפתוח את החלונות שיתפזר העשן... ולהכין חיוך מקצועי של: "הם ישנו יופי כל הערב ואני עשיתי שיעורים"... אז רגע לפני - כשכל החבר´ה כבר בדלת בכיוון החוצה - עוד שירשור אחרון: מה השגתי השבוע במאבקי לקידומי הצודק! ? ו- מה נשאר לשבוע הבא ואני מבטיחה לעשות???

tookmy

New member
מה השגתי השבוע זה כולל

גם חיים אישיים מחוץ לקריירה, או רק עבודה? כי- נפתחה אפשרות של מגורים חדשים במקום שמקרב אותי קצת למקום הקריירה שלי, ועם חבר טוב טוב שלי (לא להתלהב, הוא מהסוג של רוני אבא גאה וערבה...) וזה כשנמאס לי לגור לבד ולא רוצה "סתם" שותפים בגילי המתקדם. ובנוסף חבר חדש שדווקא עוזר לי להזניח את הקריירה...
ואם בקריירה עסקינן אז: טוב, התקשרו אליי מעוד מוסד דומה למוסד שעבדתי בו השנה, עוד לא יודעת פרטים אבל קבענו לדבר ביום א´. וכל מיני דברים קטנים ויומיומיים שזזים להם , פגישות שנקבעות, הקרנת הסירטון שמתקרבת, הסדנה שעוד אין לי נרשמים אליה ואולי כדאי להזיז משהו בעניינה... בהחלט לא עשיתי מספיק. מודה. אבל- בעניין הבטחות והחלטות, איכשהו הן גורמות לי לעשות פחות ויותר מזה להסתובב עם תחושה שלא עמדתי במילה שלי, גם כשאני כן עושה אחוז גדול , אז אולי עדיף ככה, לעשות כשיוצא?! לא יודעת.

"הסוג של אבא וערבה?"

את מתכוונת: נאה, אינטיליגנטי, רגיש, מקסים, יצירתי, נאמן... או שחשבת על משהו אחר? ו- מזל טוב על החבר החדש!!!

tookmy

New member
איך ידעת? והאמת שהתכוונתי

נאה, יצירתית, רגישה, מקסימה, נאמנה
אז מה אם דיברנו על "סוג", אנחנו בפורום נשים וקריירה, לא ?
ותודה על המזל טוב... האמת שיש לי דווקא תהיות פמיניסטיות למיניהן לגבי הקשר הזה ופחד אידיוטי מ"מה יגידו" וכו´, אבל כל דבר במקומו וזמנו....

amonit

New member
../images/Emo3.gifמהסוג הסקסי נראה לי שהתכוונה...

תמיד אתה חושב שמדברים עליך?

אבא גאה

New member
../images/Emo123.gif אני דורש שתודיעי קבל עמה ועדה

שהכוונה אלי
(אפשר גם במסר
)

למעלה