הבייביסיטר מתפרעת
שוב!!!!

הבייביסיטר מתפרעת ../images/Emo24.gif שוב!!!!

יש לי רעיון מדהים למעצבת ספרי ילדים מוכשרת מאד שרוצה לממש ... (בענייני הורות הומולסבית כמובן...) כל פניה במסרים תענה... בלעדיות לא מובטחת...

tookmy

New member
יש לי מאיירת מדהימה...

אבל אולי כדאי שקצת תפרטי?

ובנוסף - צרי קשר עם אורן

מ"עיצוב גראפי" - יש שם מאיירות מדהימות ויש גם גלריה כך שתוכלי לראות עבודות.

../images/Emo24.gifהבייביסיטר מסכמת../images/Emo24.gif

אחרי שבדקתי טוב את התשלום, חייכתי ונפרדתי, עכשיו שנגמר, כמה מילים: א. קודם כל נהניתי מאד... אף מחיקה... אף שירשור... פורום למופת עם ציונים גבוהים בהתנהגות... ב. קיימתי בעצמי מה שהמלצתי לכן... למען האמת עברתי את שלושת השלבים (בחרתי פנטזיה "בשמיים", קבעתי 3 צעדים, ועשיתי בדיקות חוזרות על דרכי המימוש...) דחיתי ל-אחרי שבוע תשעה באב - מחמת אהבתי העיוורת לאמונות... וכנראה ביום א´ נחתום חוזה. ג. (ולכן אני משרשרת כאן) הגיתי (קצת לקחתי בהשאלה...) רעיון מעולה ש-יכול לקדם קריירה של מעצבת/מאיירת. כתבתי בפורום : "רעיון מדהים למעצבת ספרי ילדים מוכשרת מאד שרוצה לממש .." ציפיתי למבול פניות :"תני" !!! אבל: וכאן באה ההשגה הגדולה שלי על פמיניזם בכלל, ו-נשים בקריירה בפרט: הפאסיביות גבירותי... הפאסיביות !!! קיבלתי שתי הצעות שמבקשות ממני לטרוח עוד... (להסביר, לפרסם...) ו- פניה אחת ש-אני מניחה שייצא ממנה משהו! אז: ד. דעה: שום דבר לא ישתנה עד שנשים יתחילו להזיז את התחת !!!

נשים על הולד

מזיזות ומזיזות את התחת, יוצא להן ריקוד, אפשר לקרוא לו ריקוד תודה אינדיאני. תודה לך ביבסיטר, טוב לדעת שיש על מי לסמוך, גם כן כתבתי תודה אי שם למטה אממה לא קפץ, גם כן זה בטוח בשם חנה, שכשהיא תתעורר, יש לי תחושה עזה שישר היא תרים לי טלפון (הלו? זה רדיו?) ואשר לפנטזיות - אני חוששת שחלק מהעניין הוא, שפנטזיות לא באות מהראש - והישיבת בטן הזאת שלהן עושה שאפילו יהיו בסתירה עם הראש פה ושם. אני בשלב הסת(ט)ירה. תני לי יומיים, אני מארגנת פנטזיות בשלושה צעדים שאני מוכנה אפילו לפרסם. ואז - ולס, בבקשה!

../images/Emo51.gif גם ממני לבייביסיטר

ותגידי לי, עם כל הכבוד לשמירה המסורה שלך על הבייבי, את מצפה שאנחנו נקפוץ על הצעה לגרפיקאית ?????? נו, טוף, לא חשבתי על החלפת מקצוע, אבל....
(רוני, איזה בייביסיטר קוטרית תפסנו לנו
)

ליאת +

New member
הי ערבה

מה נשמע? עשית את פורום נשים וקריירה למאוד מעניין בשבוע שעבר. תודה! ובנוסף: הייתי שמחה לשמוע עוד פרטים על נושא איור הספר. זה מאוד מאוד מדבר אלי ואפילו נמצא ברשימת הרעיונות שלי, לעשות מתישהו. על עצמי אני יכולה להגיד שאין לי נסיון דומה. כלומר, אני לא מאיירת מקצועית ולא פרסמתי שום דבר (עד עכשיו). מצד שני איירתי וכתבתי מין יומן שליווה את ההריון של בת זוגי. מי שראה עד עכשיו די התלהב. ובכלל, אני די בטוחה שאני יכולה לעשות את זה. וכמובן, יש לי גם את האינטרס האישי בנושא. אז מה את אומרת? במה מדובר? מי כותב/ת (את?)? מתי?? ביי, ליאת

למעלה