הבילבול הורג...

popkoren22

New member
הבילבול הורג...

אני אספר בקצרה את המקרה שלי: המקרה אירע לפני שנתיים בדיוק. הלכתי לישון שנת צהריים, אחרי העבודה . לאחר מכן קמתי וישבתי עם חברים. בלילה הלכתי לישון בסביבות השעה 2400 בלילה, לאחר שעתיים התעוררתי בבהלה. ממש חרדה!! . אני לא זוכר בדיוק מה היה בחלום, אבל היה שם משהו עם או קשור לגברים. אחרי שהתעוררתי בבהלה , לא יכולתי להרדם. באותו יום הייתי צריך לנסוע לעבודה. ההרגשה שהייתה לי , לעולם לא חוויתי אותה לפני כן!! .רעד בגוף, רחמים עצמיים,דופק מטורף ועוד.... מאותו יום שהיה כאמור לפני שנתיים , אני מבולבל מינית!!! . עד לפני המקרה הייתי וידעתי תמיד ונמשכתי תמיד לנשים בלבד ,הן מינית והן רגשית. אני מרגיש ככה באמצע החיים כאילו נוספה לי המשיכה המינית לגברים.וחברים כמובן שהייתי רוצה לדעת מי אני , מה יהיה עתידי וכל הדברים מהסוג הזה. זה קרה לי בגיל 24!!!. היום אני כמעט בן 26,לומד ולא יודע מה נסגר איתי??? כמובן שמאז המקרה לא היה לי אף קשר. התנסתי פעמיים עם טראנססקסואל, והאקט המיני לא היה כזה רע. מצד שני הייתה לי הרגשת גועל מסויימת.אני אישית מבין את כל האנשים שמבולבלים במיוחד שזה קורה כביכול ב"אמצע החיים" ולא בתחילת הטיפשעשרה. אני כיום לא יודע לאן אני מקוטלג\משוייך.מבחינת הזהות המינית שלי. הייתי לפני שנה עם פסיכולוגית , מספר מפגשים ולא העלנו שום דבר . חברים , אני רק יכול להגיד שאני היום סובל מאוד!!! .זה משפיע על כל האורח חיים שלי, כל מה שארע לפני שנתיים , עדיין נמצא אצלי. אמרו לי שהומואים או דו-מיניים לא בהכרח נולדים ככה , מה שאנחנו נהגנו לחשוב תמיד , אלא באמת ככה ובכל גיל אפילו 40 אפשר שהנטייה המינית תשתנה. אני לא התייעצתי עם הרבה אנשים בכל העניין הזה ,עד היום. אני גם לא יודע מה להגיד לאנשים ,היות ופעם הייתי סטרייט גמור , זאת-אומרת שלחשוב שמה שהומואים עושים זה הדבר הכי מגעיל בעולם, היום בתפיסה שלי זה ממש לא מגעיל אותי. מצד שני אף פעם לא התאהבתי בגבר ואני לא יודע אם זה יכול לקרות אי-פעם.כיום לנשים אני נמשך ,כמו תמיד הן מבחינה מינית והן מבחינה רגשית, אני חולה עליהן , את זה אני יודע. אבל זה לא אומר שאינני מבולבל היום בגיל 25 , כאשר אני לא יודע איך ומה יהיה בעתיד הקרוב שלי!! אני באמת מבקש מכם לעזור לי ולעוד הרבה אנשים כאן בפורום הזה. אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים כמוני, אודה על כל התשובות שלכם

אהלן,

אשמח להתיחס לשאלתך
לפני כן, יש לי שתי שאלות הבהרה, שאשמח אם תוכל לענות עליהן להתיחסות יותר מדויקת. בכל מקרה מחר במהלך היום אתן תשובה רחבה יותר. הראשונה - תוכל להרחיב קצת על הבלבול מבחינה מינית? אני לא בטוחה שהבנתי, האם אתה נמשך לגברים ותוהה על ההשלכות או אתה תוהה אם אתה נמשך גם לגברים? השניה - כתבת שאתה סובל מאד, תוכל לפרט מעט יותר מה גורם לסבל? תוכן המחשבה? כמות המחשבה ? השלכות מסוימות? דבר אחר? אשמח לדעת קצת יותר

popkoren22

New member
פירוט

אני היום כמעט בן 26. לפני שנתיים ארע המקרה. ממש מתוך חלום כמו שסיפרתי בקטע הנ"ל. מאותו חלום ועד היום , אני כמובן עדיין נמשך לנשים הן מינית והן רגשית. כמו-כן יש לי איזשהי משיכה מינית , מאותו יום לפני שנתיים גם לגברים. אף פעם לא התאהבתי בגבר או משהו בסגנון. המשיכה המינית לגבר מתבטאת בסיטואציה של "לרדת לגבר". זה המצב כיום . עד אותו יום , לפני שנתיים לא הייתה לי שום פנטזיה או משיכה מינית כלפיי גברים.כן אני בהחלט סובל מהמצב ה"חדש" הזה. איני יודע לאן דרכי מובילות, מה יהיה איתי בעתיד? מה אני אגיד לבחורה שאיתה אני יהיה ? ועוד.... עם גברים לא יצא לי לשכב , אלא פעמיים הייתי עם טראנס. פעם אקטיבי ופעם פסיבי . היה נחמד , אבל אח"כ הייתה לי הרגשת גועל כזו.....

אהלן

ממה שאתה מספר "ההרגשה שהייתה לי , לעולם לא חוויתי אותה לפני כן!! .רעד בגוף, רחמים עצמיים,דופק מטורף ועוד.... " על אף שלא ניתן לאבחן דרך הרשת נשמע כמו התקף חרדה. אני אציין במה עשוי להיות מאופין התקף חרדה (זו רשימה שלא כולה מופיעה אצל כל אדם, הסיפרות שואלת על לפחות ארבעה סימפטומים)- דפיקות לב מוגברות/חזקות/מואצות, הזעה, רעידה, תחושה של קוצר נשימה או חנק, כאבי חזה, בחילה או חוסר נוחות בקיבה, תחושת סחרחורת/חוסר יציבות/חולשה, תחושה של ניתוק מהמציאות, פחד מאיבוד שליטה או מלהשתגע, פחד שעומדים למות, תחושת נימול, גלי חום או קור. התקף חרדה הוא דבר מאד נפוץ, שמעריכים שקורה ל1 מ3 אנשים, והבעיה אם ישנה היא לא בהתקף חרדה, אלא בהשלכותיו, למשל אם זה מתפתח לפחד מהתקף עתידי ולכן נמנעים מדברים מתוך חשש שזה יקרה שוב. כתבת שמאז אותו חלום וההתקף המפחיד שלאחריו "כמובן שמאז המקרה לא היה לי אף קשר". זה מקום שדורש בדיקה, ולאור הסבל שאתה מתאר כנראה דורש בדיקה לא רק בגבולות הפורום. זה לא מובן מאליו שאדם שנמשך לנשים והיה מעונין אולי גם להתנסות בלרדת לגברים לא יפתח קשרים בכלל. הזכרת פעמיים את הקשר המיני הדו פעמי עם אישה טרנסקסואלית, לא כל כך הבנתי את ההקשר, כלומר איך אתה מקשר זאת או רואה זאת. לא פירטת מה גורם לך סבל - האם זה התוכן של המחשבות? כמות המחשבות? ההשלכות שיש לדעתך על המצב? שאלת מה יהיה בעתיד - הרי איש אינו יודע בודאות לאן דרכיו מובילות ומה יהיה איתו בעתיד, ומצד שני לאדם עצמו יש השפעה רבה על הדרכים בהן הוא יבחר ללכת ואיך העתיד יראה כתוצאה מכך. אשמח להרחיב על נושא מסוים אם תרצה בכך, אך בעוד הפורום יכול לתת קצה חוט (לפעמים זה כל מה שצריך) לפעמים צריך יותר. לאור רוחב היריעה מצד אחד והסבל שאתה מתאר, ומשך הזמן שהוא נמשך מצד שני אני חושבת שכדאי לשקול בחיוב פניה לאיש/ת מקצוע. לא בגלל הרצון לרדת לגברים שאתה מרגיש שהתחיל רק לפני שנתיים, אלא מקום לבדוק את התגובה שלך על מנת להתמודד ולנטרל ככל הניתן את הסבל ו"לחזור לחיות".

popkoren22

New member
מקווה שתצליחי לדקור כאן...

כן.בהחלט לא חוויתי הרגשה זו קודם לכן. וההרגשה שהייתה לי כאשר התעוררתי מהחלום הייתה בדיוק ההרגשה של: רעד בכל הגוף,דופק מואץ,רחמים עצמיים.ממש התקף חרדה כפי שמומחים תיארו לי את מה שחוויתי. מאז המקרה לא היה לי אף קשר רציני. שכבתי עם בנות והיה לי מצויין. כמו-כן עברתי את ההתנסות עם הטראנס.בסבל נובע מכמות המחשבות וכמובן מההשלכות של המצב.אני בהחלט אשמח אם תרחיבי בנושא....כיום אני לא יודע איפה מה אני מי אני ומה יהיה איתי.......שזה מה שהורג....

אהלן

כפי שכתבתי, התקף חרדה זו חוויה מאד (מאד!) מפחידה אך לא נדירה וההערכות מדברות על 1:3. קשה להבין מכאן, ולדעתי יש מקום לבדוק זאת במקום שמאפשר להרחיב את הידיעה, מה הקישור שאתה רואה בין אותו כנראה התקף חרדה ומה שהרגשת בעקבותיו לבין העדר קשר רציני אם אתה אכן מעונין באחד. שאלתי על כמות המחשבות כי יש הפרעות חרדה שמתאפיינות במחשבות טורדניות - מחשבות לא רצויות שתופסות נפח גדול ומעוררות חרדה וכתוצאה מכך סבל רב, שזה גם כיוון שכדאי לדעתי לבדוק. אתה מציין שזה סבל רב שנמשך שנתיים, אל תמשיך לסבול חלילה את השנה השלישית, ממליצה בחום על בירור מקצועי- גם לבדוק את נושא קיום הפרעת חרדה (כלומר אם התיאור של מחשבות טורדניות נראה לך רלוונטי עבורך) וגם קבלה עצמית ועבודה לקראת העתיד, יהיה אשר יהיה.

למעלה