הביצוע

noa08128

New member
הביצוע

רונה סיימה לבצע בזה הרגע את השיר "עיניים זרות" אני מניחה שרובנו הכרנו אותו לפני הערב הזה, ואם תשאלו אותי העיבוד (שבתחילה חשבתי שהוא טוב) קלקל את השיר את האווירה והמסר. המפוחית שהוסיפה לטובה תרמה בהחלט והפתחיה הייתה מצויינת אך מה חבל -באמצע השיר היפיפיה נכנו תופים רועמים -שקלקלו וגם כמה שינוים הקול וכמה הארכות מילים שלא היו במקום. נעשה שיפוץ גס לשיר- ששונה מתכלית מכל ההקלטות שנמצאות במחשבי (ויש הרבה). אולי אף אגיד שנעשה קצת עוול לשיר- וזו אולי עוד אחת מהטעויות שבבחירת השיר הזה והפיכתו ממשהו אחד לאחר-במובן הגלגל"צי. אני מקווה שזה לא יהיה לא אורך כל הדיסק ובשאר השירים. לא ציפתי שיזהר יעשה את הטעות הזו שוב. הכל מקרה אי אפשר להתעלם מהאכויות הטובות שרונה הציגה- ובכל זאת השיר וההגשה של רונה פיצו על הדברים.
זו דעתי שלי. הצביעו בהמוניכם. ליל קסום ובהצלחה
נועה נ.ב וכמובן שאי אפשר להתעלם מהביצוע הקסום של "להיות"(SO-FAR) של הבנות נחמה. מדהים

darling2

New member
המפוחית נהדרת../images/Emo99.gif

היה ביצוע מושלם! הצבעתי

0mroosh

New member
הבנות נחמה משעשעות ביותר,

ממש ערבות לאוזן ב2 הדקות הראשונות ואז גורמות לך לרצות להצמיח רחם רק בשביל לכרות אותו (זה בעל אותה פרופורציה של הנאה מרובה במשך שלוש שעות באופרה ולאחר מכן הצורך לדחוף כינור לחלחולת). לגבי הביצוע, זו כבר לא אותה סקיצת הופעות, השיר עדיין מצליח לשמור על האינטימיות שלו, גם עם תופים (ומפוחית מסוקסת ברקע
), גּוֹ רונה! :)

noa08128

New member
אז לא הבנתי

הבנות נחמה טובות או לא ?!
והמפוחית אכן מסוקסת

0mroosh

New member
הן נוראיות, D:

כלומר, מגניבות לרגע. והשיר בחלקו באנגלית, כיצד הוא יכול לזכות בפסטיבל השירים של ישראל? :)

shahar50

New member
כן, חשבתי בדיוק כמוך...

ברגע הראשון מגניבות, ברגע השני, למה אנגלית? ברגע השלישי...- - טוב, דיי. חחח

noa08128

New member
הן זכו מקום שני ../images/Emo99.gif

חצי נחמה. השיר של מלכה באיה קליל מדי. למרות שהם עושיפ מוסיקה טובה. השיר עצמו חסר תוכן סתם עניין דבילי שמעניין את רוב רובה של אוכלסיית מדינת ישראל. יש להם שירים טובים יותר בגלגול הקודם של הלהקה. בכל מקרה רונה לא זכתה למקום ראוי לדעתי. וחבל. "so far you see the sky you cry you don't know why..."

0mroosh

New member
המלכה במיה האלה זכו, D:

מי קורא לעצמו על שם הקקי הירוק והמזופת הזה?
גם כן פסטיבל,
. [עכשיו אני מרגיש מה הרגישו הפרחות של הראל סקעת -צורח]. ואחרי האובר-דרמטיזציה, אגש לישון, לילה נהדר, נשיקות לרונה.

shahar50

New member
אבל היא הייתה כל כך כל כך הרבה יותר

טובה מהם!! :( למה?!?!?!? [כן, אני חדשה פה... כלומר אני קוראת פה כבר זמן מה, אבל פעם ראשונה שכותבת, נעים לי מאוד : ]

0mroosh

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!

כן, אבל אין מקום להתאכזב, תמיד זה זורם לביבים כשמשולבת הצבעה SMSית, :) רונה נהדרת, אולי לא עשירה כמו שהיא יכלה להיות (ואנחנו נקבל קליפ פחות,
טיפין פחות שעות מסך לרונה). זוהר, השמיעי קול! (נהנת?
).

bזוהר

New member
Iמשמיעה קולI

נהניתי כן... היה נחמד:) כאילו, ממש ממש ממש התרגשתי בשביל רונה ואפילו בכיתי בגלל זה כשהיא עלתה לבמה. אני ואופירוש היינו בלחץ מטורף.. כשחזרתי הבייתה התברר לי שכל המשפחה התקשרה לחברים ולמלא אנשים שיצביעו.. :) רונה מקסימה ויפייפיה ואין ספק שהיא הכי הכי.

למעלה