הביקורות חוזרות!!

FreddieMercury

New member
הביקורות חוזרות!!

והפעם, התקפת לב מוחלטת! או לחילופין Sheer Heart Attack. Brighton Rock - השיר המועדף עלי באלבום, וכרגע נמצא במיעוט בסקר... וחבל. בראיין עם הסולו הענק באמצע, פרדי שר כמו שרק הוא יודע, והליריקות כל כך טיפשיות וחסרות משמעות, ובו בזמן כל מגניבות ויפות. איכות. Killer Queen - השיר שמסתמן כחביב הפורום. ולא בלי סיבה. דומה למדי לקודמו, עם מילים קצת יותר מתוחכמות, אבל בלי הסולו של בראיין. שיר מעולה, אבל אצלי הוא מספר שתיים. Tenement Funster - השיר התורן של רוג'ר. לא שיר חזק כמו באלבום הקודם, אבל בהחלט שיר טוב, עם עבודת מצויינת של ג'ון על הבאס, ומעבר חלק להמשך. Flick Of The Wrist - פרדי כנראה היה ממש מעוצבן כשהוא כתב את השיר הזה. איזו עוד סיבה היתה יכולה להיות לו לכתוב שיר על מרתף עינויים שב"כניקי? עוד אחת מהפנינות של האלבום. Lily Of The Valley - עוד מעבר חלק לשיר של פחות משתי דקות (הראשון מבין כמה). כל האלבום האדיר הזה מאופיין במוזיקה הרבה יותר כוחנית מאשר מה שיש בדרך כלל אצל קווין, ולכן לכאורה הבלדה הזו נראית לא במקום. אבל בפועל, בגלל החיבור המצויין לשיר הקודם, הבלדה הזו נכנסת כמו שצריך. ובכלל, קווין בלי בלדות?! השתגעתם?! Now I'm Here - שיר חביב. לא יותר. אחרי הפתיחה המוחצת משהו כזה היה חייב להגיע כדי להירגע קצת. In The Lap Of The Gods - כאן מסתיים החלק המסודר של האלבום ומתחיל החלק המבולגן. שיר חלש מבחינת המוזיקה, אבל כרגיל, כשיש לקווין שיר עם מוזיקה לא משהו השירה של פרדי מצילה את המצב. שיר סביר. Stone Cold Crazy - איזה שיר. פשוט ענק. לשם שינוי נכתב על ידי כל חברי הלהקה, פרדי שר מהר יותר מכל הראפרים ביחד, פשוט שיר שכל שנייה ממנו היא הנאה צרופה. Dear Friends - הבלדה השנייה של האלבום. קצרה בטירוף, יפה ומתוקה. הקונטרסט המושלם לשיר הקודם. שיר חביב. Misfire - אז גם ג'ון החליט לתת כתף. והוא עושה את זה לא רע. עוד שיר של פחות משתי דקות, חמוד מאוד. ג'ון יודע את העבודה. Bring Back That Leroy Brown - מהרבה בחינות מזכיר את סטון קולד קרייזי, בגירסה אולי פחות עוצמתית, אבל לא פחות מהנה. She Makes Me (Stormtrooper In Stilettos) - השיר התורן של בראיין הוא שיר שאותי די מעצבן. לא יודע למה. פשוט שיר מעצבן. השיר החלש בדיסק. In The Lap Of The Gods... Revisited - לסיום אנחנו חוזרים לחיקם של האלים. שיפור גדול מהחלק הראשון, פרדי משתלט על התמונה עם שירה משופרת ועם הפסנתר. סיום טוב מאוד. וכרגיל, עכשיו תורכם!! הפורום מחכה לשמוע את דברכם!!

dingaleboom

New member
אוקיי, אלבום שלישי

לדעתי, שונה מאוד משני האלבומים שקדמו לו, פחות מסתורי ומיוחד, יותר רוק של שנות ה-70'. BRIGHTON ROCK - באופן אישי אני לא חובבת קטעי סולו ארוכים של גיטרות, אבל השיר הזה הוא בהחלט יוצא דופן. קודם כל, השירה של פרדי מצוינת, המילים מצחיקות ביותר, אבל קטע הנגינה של בריאן הוא כמובן הדובדבן שבקצפת - מעולה. פתיחה חזקה ומצוינת לאלבום הזה. KILLER QUEEN - אחד הלהיטים הגדולים של הלהקה, שיר ע-נ-ק, הטוב ביותר באלבום ללא ספק. אחד מהשירים הראשונים שלהם ששמעתי ואהבתי. TENEMENT FUNSTER - אני חייבת להודות שאני מאוד אוהבת את השירים של רוג'ר. הם שונים מאוד מהסגנון הלהקתי - רוקיסטים מאוד, מחוספסים. השיר הזה נהדר, לדעתי, למרות שהוא לא ייחשב להברקה מוזיקלית. אני אוהבת אותו הרבה יותר מהשירים שרוג'ר כתב באלבומים הקודמים. FLICK OF THE WRIST - מעניין על מה פרדי חשב כשהוא כתב את זה. שיר מצויין, שירה מעולה, והמילים..... LILY OF THE VALLEY - שיר קצר מאוד של פרדי, יפה מאוד, מזכיר קצת את NEVERMORE, אם כי לא טוב כמוהו. לצערי, כמו שכבר נאמר, פה מתחיל החלק ההרבה פחות טוב של האלבום. NOW IM HERE - וידוי - האלבום הראשון ששמעתי של קווין היה GREATEST HITS, ואז היה לי לא נעים להודות בפני עצמי שיש שירים של קווין שאני לא אוהבת. היום אני כבר יכולה להודות שאת השיר הזה אני ממש, אבל ממש, לא אוהבת.......אין לי מושג למה, אבל הוא פשוט מעצבן. אפשר לדלג עליו, לדעתי. IN THE LAP OF THE GODS - עוד שיר לא משהו בכלל. הפתיחה (השירה של פרדי מואטת שם) מאוד מציקה. STONE COLD CRAZY - שיר מעולה. רוק כבד, מהיר מאוד, חזק מאוד. שמעתי גרסה שמטליקה עשו לשיר, ותנחשו של מי היתה טובה יותר
DEAR FRIENDS - עוד אחד מהבלדות הקצרות של האלבום. חביב, לא יותר מזה. כמו שיר ערש לפני השינה. MISFIRE - השיר הראשון של ג'ון. טוב, השיר חביב, לא יותר. ג'ון עוד ישתפר בהמשך ויכתוב שירים הרבה יותר טובים (ANOTHER ONE BYTES THE DUST, לדוגמא). BRING BACK THAT LEROY BROWN - איזה שיר מצחיק. כשנותנים לפרדי להשתולל, זו התוצאה. שיר נהדר. אחד האהובים עליי באלבום. SHE MAKES ME - לשיר הזה יש חלקים מעצבנים (כמו הרעש של הגלים) וחלקים יפים (השירה של בריאן מצוינת, לדעתי). IN THE LAP OF THE GODS REVESITED - אוהבבבבבבבבבבבבבת. איזה שיר מעולה. מזל ששמו אותו בסוף האלבום, והוא נותן הרגשה טובה אחרי כמה שירים חלשים. לסיכום, אלבום פחות טוב מהשנים הקודמים, אבל בסה"כ אלבום מצויין. יש בו כמה מהשירים הטובים ביותר של הלהקה, וכמה הרבה פחות טובים, אבל הוא שלב התפתחותי מעניין שלה. מומלץ ביותר.

Jiglly

New member
אלבום כזה כיפי :)

אין לי כח לנתח ממש את כל השירים בו, אז אני סתם אעיר שאני ממש אוהבת את leroy brown לייב. יש לי שתי הופעות של קווין שיש בהן את השיר הזה, כחלק מ'מדלי' [מחרוזת שירים שכזאת] ותמיד בקטע לקראת סוף השיר יש סולו קטן של בריאן על גיטרה קטנטנה [לא זוכרת את שם הכלי] וזה ממש חמוד! P:

למעלה