בטהובן מישראל
New member
הביקורת על הדיסק:
הנה הביקורת שלי על הדיסק החדש של דנהל'ה
לגבי שיר מס'1(הכל זה לטובה), המילים שלו בהחלט מדברות אלי. שיר מ-ה-מם!!! הרי הוא לא סתם נהפך ללהיט רדיו מפוצץ!!! שיר מס' 2(יום הולדת), גם שיר מאד יפה. שיר מס' 3(בראשית), שיר מקסים עם לחן מצויין!!! והמילים שלו גם יפות מאד מאד, מילים ממש ממש נכונות!!! שיר מס' 4(לא מאמינה), שיר חמוד עם מילים נחמדות ולחן טוב, אבל לא ה-שיר. שיר מס' 5(יאללה בלאגן), שיר מפוצץ ומקפיץ!!! שיר מס' 6(סרט הודי), אין מה לדבר! דואט פשוט מדהים!!! גם הקול שלה נשמע יפה וגם הקול של עידן יניב. בהחלט שיר עם השקעה, שנותן את החשק לרקוד
שיר מס' 7(Love boy), כמובן, ברור שזה שיר נהדר!!! ה-להיט החם של קיץ 2007!!!
שיר מס' 8(את מוכנה), שיר מאד מאד יפה שבהחלט מבטא את מה שדנה הרגישה במהלך הקריירה שלה. כל הכבוד לה שהיא מבטא את זה בשיר כזה יפה, שלדעתי בהחלט ראוי להיות להיט לרדיו. כמו "הכל זה לטובה" וכמו "LOVE BOY". שיר מס' 9(איפה הלב), ת'אמת שזה שיר די מוזר. המנגינה שלו מקפיצה אבל יש בו קצת מילים דכאוניות. אבל בכל זאת חמוד. שיר מס' 10(אתה ממגנט אותי), איזה שיר מקפיץ ואיזה מילים יפות יש לו שחבל על הזמן!!! שיר מס' 11(יום אחר), נשמע שיר שקט ונחמד. האמת היא שהלחן שלו נשמע לי קצת מוכר, אבל לא משנה. בכל זאת זה לחן מאד יפה, שיר טוב. שיר מס' 12(חורבות האהבה), שיר מרגש ביותר עם מילים יפות ומנגינה נ-ה-ד-רת!!! מתאים לשים אותו בבית קפה וכניסה לאולם אירועים(בזמן קבלת הפנים)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הרמיקסים ל-"הכל זה לטובה" ול-"LOVE BOY", אלו רמיקסים ממש נהדרים!!! הקליפים של "LOVE BOY" ושל "LOLA", הם קליפים מושקעים ביותר!!! בקיצור, דנה עשתה אחלה אלבום שבהחלט מוכיח ש-5 השנים האלה של השתיקה היו כרוכים בעבודה מאד מאד קשה ומושקעת. כל הכבוד ובהצלחה באלבום הבא
הנה הביקורת שלי על הדיסק החדש של דנהל'ה