נותרו לי 4 מופעים אחרונים לעונה, Matoon IL ב 27 לאוגוסט,
Pontiac MI ב 28 לאוגוסט, Waukegan IL ב 10 לספטמבר. ו Coshocton, OH מה 16 עד ה 18 לספטמבר.
מי שרוצה להגיע שיצור קשר בפרטי...אני יכול לארגן מקום באוהל ה VIP לחברים... אוהל מוצל עם כסאות, אוכל ומשקה חינם לאורך כל המופע. אם מגיעים בטיסה לשדה לפני תחילת המופע לא משלמים דמי כניסה.��.
יש בין 2-3 go pro על המטוס בכל טיסה, רק לא ממש כיף לערוך, אז זה יש לי עשרות סרטים שיושבים על כונן קשיח ו״צוברים אבק״.
...זה ההבדל בין מי שעושים את זה להנאה בלבד, לבין מי שעושה מזה שאוו ביז...עם חליפות מירוצים של Nomex, כוריאוגרפיה, עדכוני Social media יום יומיים, עריכה והעלאת סרטים לרשת כל שבוע ועוד כל מיני Bells and Whistles.
בשבילי זו הזדמנות לשטוף את המטוס יום לפני המופע שיראה נקי, ויומיים שלושה של ״נופש״ במלון 3 כוכבים פשוט, בעיר מיד ווסטית קטנה שכמעט ואין מה לעשות בה אחרי 6 בערב
ו walmart זה האטרקציה העיקרית בעיר.
בד״כ להמריא הביתה מהשדה ולהגיע לגובה שיוט זה החלק שאתה הכי מצפה לו לאורך כל הסוף שבוע... מלבד 12 דקות המופע כמובן.
אני אגב צמחוני, והאוכל שמגישים לנו בד״כ מאוד על בסיס בשרי ואותי אישית מאוד דוחה, אז גם אוכל אני צריך ללכת למצוא בעיירה באופן עצמאי...
מזל שיש איפה לדפוק כמה בירות בערב לפני שהולכים לישון.
חייו של טייס מופע לא תמיד ורודים כמו שזה נראה...אבל הריגוש של 12 דקות, והילדים שעומדים אח״כ בתור לקבל חתימה על תמונה שלך, ומבטי ההערצה שלהם, והסיכוי שגרמת לאחד מהם להפוך למשוגע תעופה כמונו עושה את כל החוויה לשווה משהו.