הבית הלבן שימו לב -2 פרקי הסיום

gilriv

New member
הבית הלבן שימו לב -2 פרקי הסיום

ביום שבת -הזה הפרק GAZA בשעה 22.45
הפרק הסיום עונה 5 MEORIAL DAY בשעה 23.40
מחר תיזכר אין הבית הלבן {{אני מקווה שזה יום ושעה נוחה לכם....? מחר יש זהות בדויה במקום הבית הלבן אולי עונה6 תבוא בקיץ מתוך Ynet של ידיעות אחרונות

Nimst

New member
../images/Emo51.gif באתר של טלעד לא כתוב שומדבר

על העברה ליום שבת, אז כדאי לבדוק גם מחר.

dovyair

New member
מה יהיה איתם?

כל שבוע יום אחר, שעה אחרת יום אחד אני אפתח טלויזיה באמצע הלילה ואני אגלה פרק נוסף. העיקר שיש 4 שעות של "דרוש מנהיג"

ofirere

New member
ממש חוצפה !!!

הטלעד החצופים האלה כל שבוע מגיעים לשיאי חוצפה אחרים. מתחילת העונה כל שבוע שעת שידור שונה (גם אם זה 5 דקות !!!) אני אישית מקליט את כל העונה וכל שבוע ההקלטה משתבשת. החוצפה הגיעה לשיאה היום בעוד שבכל מקום רשום שיש הבית הלבן אני מגיע לתומי לאחר יום ארוך של לימודים וציפה לפרק הלפני אחרון של העונה ו"ראו זה פלא" שוב בעיה לא רק בשעת השידור אלא גם ביום השידור. מה לעזאזל טלעד חושבים לעצמם ?! שהם יכולים חופשים לעשות כרצונם עם הצופים ?! הבנתי שגם צופי זהותב בדויה ככה סובלים... מישהו צריך לעשות משהו עם זה זה באמת עובר כל גבול.

עלעל1

New member
צודק. ויתרתי היום על בילוי כי

העדפתי להתפנק בכיף על הפרק. אני עצבנית משהו אש!!!

ldorfman

New member
../images/Emo22.gif תוצאות בחירת שני הזכיינים בקרוב

לא נורא. טלעד לא מודיעים על שינויים בלוח השידורים, משנים את שעות השידור ללא הודעה מראש, מתחילים באיחור... בקרוב אולי הם כבר לא יהיו על מפת השידורים! תוצאות הבחירה של שני זכייני ערוץ 2 ל-10 השנים הקרובות יתפרסמו בשבועיים הקרובים... יש סיכוי של לפחות 2/4 שאת העונה הבאה יציג זכיין אחר...

geviaz

New member
בגלל שזה בעיקרון פורום של טלעד...

זה לא המקום להביע את כל מה שאני חושב על ניהול ועריכת התוכניות שלהם. במקרה הנ"ל המעט שיכלו לעשות זה לשים איזה פרסומת. הדבר הטוב שיצא מזה זה שאנשים שעכשיו בצבא יוכלו לפחות לראות את הפרקים האחרונים. לפי דעתי הצפת המייל (בשיתוף עם צופי זהות בדויה?) יכול אולי לעזור לנו בעונה הבא, שלפי השמועות שווה ביותר.

gilriv

New member
אנחנו עשינו -תראו מ האתר של YNET

חדשות ותרבות ביום שבת הזה הבית הלבן 2-פרקים המסיימים עונה5 בסידרה
ומיום שלישי הבא ,זהות בדויה גם 2 פרקים אחרונים בעונה השניה שלה ועוד מטלעד עונות הבאות ירכשו בקיץ

אני לא אומר כלום

לא הייתי בבית, והתבאסתי נורא שאני מפסיד פרק. אז לשם שינוי הרווחתי מהבזות של טלעד.

shulak14

New member
בפנאי פלוס החדש לא מופי

כלום על מוצאי שבת. רשום שלישי הבא. מה הנכון ?

shulak14

New member
ביטול הודעה קודמת. באתר טלעד

יש באמת שני פרקים במוצאי שבת החל מ-22.45 מאחר שזה טלעד הכל פתוח עוד לשינויים.

gilriv

New member
כי אזה לנו איזה עיתון ידוע

ברוך השם ששמעו אותנו כתבנו הרבה באתר
הרשות לטלוויזיה ורדיו אני למשל יש לי קשרים ~אני יודע איפה להתלונן אפילו כתבתי מאות אימיילים לטלעד וזה הגיע למקום שצריך להגיע
טלעד היא דיגטטורית -הם אפילו לא שמים פרומו לשבת אם יהיה משהו אני יעדכן אני
ואוהב טלוויזיה

למעלה