הבית ספר שלנו שלח פקס...

גלגלונת

New member
הבית ספר שלנו שלח פקס...../images/Emo9.gif

לדודו טופז !!! המנהלת שלנו מ´זה חמודה, שיוו !! חחח, אממ.. האמת היא שאנחנו עדיין לא יודעיםמה אנחנו עושים... רצינו לעשות עם כל המורים.. טוף, אנ´לא אגלה (; בפורים שהיה לנו בקיבוץ היו לנו מתקנים חמודים כאלה והלכתי עם חברות שלי. אז ילדה אחת שאני לא מכירה באה אליי ושאלה אותי: "את משחקת בקטנטנות המחזמר?" אז וחברה שלי אמרנו לה "כן". והיא שאלה אותי אם אני משחקת בתור קמילה... ואמרנו לה כן.. חחח, אבל אח"כ אמרנו לה שעבדנו עליה... שלכם, G@L נ.ב: איזו חמודה טלי שהיא צועקת ´אלסה´ למרות שהיא מפונקת ומעצבנת

Rotem Lisa

New member
מחזיקה לך אצבעות :))

והיא באמת חמודה כשהיא צועקת.. (((= ואני מחכה כבר לסבסטיאן, אני מתגעגעת!!

גלגלונת

New member
תודה, תותם.

וגם אני מחכה לסבסטיאן... הוא יהיה כזה גם ילד מהרחוב, נכון ? שובב וחמוד כזה ? חחחח.. בייי,
גלגלצצצצ....

MiToOsH

New member
אנחנו חשבנו ש...

חשבנו שכל השכבה שלי (עדיף להם שזה יהיה רק השכבה שלי... אנחנו בצפר גדול מדי..) נכתוב ביחד איזשהו שיר עם ירידות על כל העולם ואחותו והמורים ישירו... או שכל השכבה שלנו יבואו מלובשים בדברים מוזרים כאלה באותו יום... וסתם המצאנו כל מיני דברים מפגרים.. אבל בסוף לא עשינו את זה כי לא רשמנו ת´מספר טלפקס... חחחח תגידו שאנחנו לא מוכשרים... מיתו´ש :) !

casperit

New member
בהצלחה!

אני לא שלחתי למרות שחשבתי על זה... המנהלת שלנו משוגעת אבל אני לא יודעת אם היא תשתף פעולה:) חחח בתור קמילה? את דומה לזו שמשחקת את קמילה? טלי באמת חמודה כשהיא צועקת אלסה (אלסה אלסהההההההההההההההה) יעל

למעלה