הבית על ההר

הבית על ההר

הבית על ההר

הבית על ההר על הר האמונה עומד על סף סלע ומתחתיו דממת הים דממה סוערת ושחפים ככדור אקדח נוסקים עמוק לדוג דגים הבית על ההר הבית הכואב עומד בדד ומחלונותיו משקיף אולי ספינת דייגים תעבור ותעיר והגלים נשברים לחופי ליבו השחפים געגועים, געגועים הם בקירבו הבית הבוכה עצבות הים חודרת ואין רואה ואין עונה עומד הוא לבדו איתן בשורשיו אך ליבו ליבו בוכה בוכה לאמונת האדם ענבל

saharur

New member
משום מה

זה הזכיר לי איך שהוא את הסיפור שלי(שקרגע אני נמצא באיזה שהוא משבר כתיבה בו לצערי)

מי ....

מי הרשה לך להיות במשבר ??? אני לא זוכרת כי הענקתי לך הרשות :) מאחלת לך שיסתיים ומהר - ההרגשה היא נוראית ! ולא כדאי לשמר הרגשות מסוג זה ``מוכרחים להיות שמח`` !!! ענבל

תום.

New member
ועוד בית אחד...

אני בביתי שוכבת והים מרחוק מרחוק בחושך יהלוך השאירו מעט אור בי אל תעשקוני יסורים זלדה

תודה לך, ריגשתני :)

מאמצת בזכותך מילותיה של זלדה ``אל תעשקוני יסורים`` שוב תודה שיהיה לך שבוע נפלא ענבל

Just Me

New member
בית החלומות....

ענבלי...שיר ממש יפה... הלוואי והייתי יכולה למצוא לי מן בית על הר כזה מרוחק... ולגור בו... אבל אני לא מתלוננת יש לי אצלך חדר אדום... אוהבת אני

מתוקה שלי :)

תודה לך !!! הייתי מאושרת היום לשמוע חדשות טובות ולראות קצת - חחחח - ממך החדר האדום מחכה לקלוט אותך... בואי לביקור חיבוקי B-) אוהבת מאוד ענבל

למעלה