הבית שלי מפחיד אותי

מרב881

New member
הבית שלי מפחיד אותי

אתמול יצאתי עם שתי חברות שלי והתחלנו לדבר על הבית שלי. אחת מהחברות גרה בבית לידי כבר 10 שנים. לפני שנה בערך היא אמרה לי שיש שמועה שבבית שלי יש רוחות רפאים. אני כמובן, צחקתי על זה, לפחות עד שדיברתי עם עוד ידיד שלי. הוא אמר לי שהבית (שלי) באמת נראה מוזר. מאז התחלתי לשים לב לדברים שלא ייחסתי אליהם חשיבות מקודם. בבית שלי יש הרבה דברים "מוזרים". לפעמים זה נשמע כאילו מישהו משחק בגולות בתוך הקירות, או שדלתות נטרקות גם כשכל החלונות סגורים. אתמול, לדוגמא, חזרתי הביתה מוקדם מהרגיל והייתי לבד. נכנסתי לשירותים, ומתוך הרגל נעלתי את הדלת. כשעמדתי לצאת, שמתי לב שהדלת פתוחה. או לדוגמא ביום הולדת שלי הזמנתי חברות לישון אצלי, ולפני שהן באו סידרתי את הבית. נכנסתי לאמבטיה כדי לנקות אותה והכנסתי את הדוּש למקום. יש לציין שכשאני מתקלחת אני צריכה להילחם עם המתקן כדי לשחרר את הדוּש. ברגע שפתחתי את הדלת ועשיתי את הצעד הראשון לקראת היציאה, הדוּש נפל. בוקר אחרי, שתים מהחברות שלי יוצאות לעשות סיבוב בשכונה ואני נשארת עם חברה אחרת שלי. באיזשהו שלב היא שאלה אותי אם אני מרגישה שיש עוד מישהו בחדר. אני אמרתי כן והצבעתי לכיוווון החלון, אבל הקטע הוא שגם היא הצביעה לשם. בעשר שנים שהבית הזה קיים יותר משבע דיירים גרו בו. הבית שלנו, הוא לא בית להשכרה. חברה שלי הכירה את הדיירים הראשונים שגרו פה. היה להם ילד בן גילה והיא אמרה שהם היו זוג יפה. יום אחד היא באה לבקר את הילד שלהם והיא ראתה מלא ניידות משטרה ומגן דוד אדום במקום. אף אחד לא יודע מה בדיוק קרה שם.
 

מרב881

New member
גררר...

אין מצב שאני לא אשכח משהו. ביום הולדת שלי, כשנשארתי עם עוד חברה לבד בבית. שתי הבנות האחרות יצאו לטייל בשכונה. מהרגע שהם עזבו את הרחוב שלי חתול מפגר (האמנם?) התחיל לרדוף אחריהן. הן עשו סיבובים בכל השכונה עד שהם חזרו אלי הביתה מתוך הנחה שהכלב שלי כבר יטפל בו. *אבל* הכלב שלי ישן בחצר האחורית. ברגע שהם נכנסו לגינה שלי החתול עזב אותן. יש עוד הרבה דברים כאלו. כמו שאמרתי, זה בית מוזר.
 
מירבי יקרה תזמינו הילר שיטהר את הכל

אכן יכול להיות שמסתובברות בבית שלך אנרגיות שליליות. את צריכה לספר את זה להורים שלך ולהסביר להם שחיבים למלא את הבית באור ואהבה והמון אנרגיות חיוביות זה קל לעשות את זה וגם כן לא יקר בכלל. הבית שלך כניראה נימצא ברמה של טומאה גדולה הרי תמיד אנשים משאירים לנו את החושך שאנו באים מחפשים לקראת האור אם תרצי פרטים שאעזור לך כתבי לי מסר נשמה טובה ואל תפחדי מכלום מלאכים מגנים עליך ואת מוגנת אולי זה מבהיל אבל שום דבר רע לא יאונה לך חס וחלילה. בהצלחה מתוקה
 

yuval155

New member
תזמיני את הימרי פלדמן הוא אחלה

ולמי שלא יודע, זה ההילר המטורלל מ"שידורי המהפיכה"
 

Ophel McNeil

New member
לי בבית יש רוחות רפאים.../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

וחוץ מכשהן ממש מעצבנות אותי, אנחנו דווקא מסתדרות טוב מאוד.
 
לי פעם היו חשדות שהיו לי רוחות בבית

אז זה או שהייתי סתם ילדה קטנה ופחדנית או שבאמת היו והן פשוט עזבו או משהו כזה...
 

ד ג י

New member
אמרו לי שאם רוצים לבדוק...

אם יש בבית שדים או רוחות מפזרים אבק מסביב למיטה ואם בבוקר יש עקבות (כל סוג של עקבות גם של חיה) אז יש ואם לא אז לא
 

Idan91

New member
ואם הן מרחפות?

אם יש רוחות, סביר להניח שהן מעין צירוף אנרגטי שכזה, ולא דמות רגילה..
 

ד ג י

New member
מסר דברים

כתבתי אבק לא אבקה אבק את יכולה להשיג גם מחוץ לבית שלך אני לא מנסה להשיג כסף וגם אם הייתה או יש אבקה מיוחדת אני לא יודע אליה או איך מכינים אותה אני לא מנסה לסחוט אף אחד ואני הדגשתי שאמרו לי פעם אני לא יודע אם זה שטויות או לא אני עישית לא ניסיתי
 

חדקרנית

New member
דגי לא טועה, אבל מתבלבל.

העניין הזה מוזכר גם בדת. על מנת לבדוק אם יש מזיקים בבית, מפזרים קמח (ויש אומרים חול) על יד המיטה, וכשקמים בבוקר, אם יש מזיקים, אפשר לראות סימני טביעות של כפות רגליים של תרנגולות, שאלו צורת רגליים של השדים, כרגלי תרנגול. אני מעולם לא עשיתי את זה, גם בגלל שמי רוצה לקום בבוקר ולראות כזה דבר, וגם כי אני משתדלת לומר קריאת שמע בלילה, וזה מניס את המזיקים (קריאת שמע על המיטה היא בכלל תפילה יפה מאוד, שאני אוהבת, ונותנת הרגשה של ביטחון ושמירה). בכלל יש עוד דיעה שאומרת שאין מזיקים בארץ ישראל. בפנימיה שלמדתי, עשינו ערב אחד כמה חברות "ערב אימה", ישבנו בדשא וסיפרנו סיפורי רוחות רפאים. בשלוש לפנות בוקר חזרנו לדירות, ופחדתי לחזור לדירה שלי לבד. ביקשתי מחברה שלי שתלווה אותי. הלכתי לשירותים, וכשיצאתי, ראיתי המון חול וטביעות כאלה של תרנגולים מחוץ לחדר השירותים. התחלתי לצרוח, אבל אז התברר שהנבלה, חברה שלי, בכוונה פיזרה שם חול וציירה טביעות כדי שאני אהיה מסוייטת.
 

מרב881

New member
../images/Emo6.gif

תודה לכולם, אבל כרגע דברים אלו בגדר חשדות בלבד. אין לי שום רצון באשר הוא לאמת את פחדיי. ולילדה שאמרה לי להזמין הילר- אין מצב שהורים שלי יסכימו. עוד משהו שקרה לי אתמול- אני ואמא שלי ישבנו בסלון ושמענו בכי מהקומה העליונה. נלחצנו כי חשבנו שזו אחותי (היא אפילפטית) וקראנו לה. בקיצר, אנחנו קוראות לה כמו מפגרות והיא בדיוק נכנסת הביתה אחרי משחק קצר עם הכלב. יש לציין שרק אנחנו הייני בבית.
 

Idan91

New member
בררר

הייתי מתה מפחד לגור שם! את דווקא נשמעת (לפי הכתוב...) די אדישה.
 

אמנון כ

New member
איזה רוחות ואיזה נעליים?../images/Emo121.gif

אין דבר כזה רוחות רפאים. וגם אם היו, אני חושב שהם לא ממש היו משתקעים אצלך בבית, אולי היו הולכות נאמר לשרים בממשלה ומנערים אותם קצת... נורא קל להיכנס לפאניקה משטויות כאלו... סך הכל אמרו לך איזו שמועה ממישהי ששמעה משהו ממישהי אחרת שראתה פעם משטרה באזור... מכאן ועד להפוך כל משב רוח בבית או רחש כזה או אחר לרוחות רפאים המרחק גדול. לא הילרים, לא אבקות לא אבק, לא חומוס ולא נעליים ירחיקו את השדים הדימניוניים האלו... אני בטוח שיום אחד זה מאוד ישעשע אותך כל הסיפור הזה, אבל בינתיים אל תידבקי לפניקה שמנסים להחדיר אנשים בעלי תפיסת עולם "מאותגרת-שפיותית"... אם תחשבי על זה בהיגיון - צירופי מקרים זה דבר מאוד נפוץ, בכל רגע בעולם הנחמד שלנו (שבו יש 6 מליארד אנשים), יש 6000 אירועים של אחד למליון...
 
למעלה