הבית של הודעות ה

Neta558

New member
הבית של הודעות ה../images/Emo32.gif

הודעות שהנושא שלהן אינו קשור לפורום, לשרשר לכאן. הודעות
שישורשרו להודעות אחרות עשויות למצוא עצמן בגן העדן של ההודעות, לפי מצב רוחי, טמפרטורת הקרקע בפריז וזרמים תת מימיים במה שנשאר מהכנרת. יום נעים!

Neta558

New member
אין היום אי-אר ../images/Emo10.gif

(מדגימה לכם כיצד משרשרים הודעת
למקומה...) משדרים את הפרק המקביל במשמרת שלישית לפרק שהיה אתמול, במקום לשדר אי-אר. ארררג! ואפילו ברררר ולא פררר בכלל!

tali_le

New member
אין ברירה

מה רצית, שהם ישאירו את הסיפור הזה בלי סוף? מחר אי אר ימשיך טלי

Neta558

New member
אבל...אבל...../images/Emo7.gif

מה עם שאר הדמויות, אנחנו אמורים להישאר במתח לגביהן? בההה!

tali_le

New member
במתח, יום שלם..

והפרק הבא הוא אכן מרתק ומזעזע (טלי נזכרה הרגע שהיא ראתה את שני הפרקים האלה ברציפות) שאלה לכולם מה דעתכם על שינוי ש הפורום ל- צמחונות, טבעונות ואי.אר ? או לחילופין לפתוח פורום אי אר? טלי

tali_le

New member
כמה דברים משעשעים

הדבר הראשון משחק מתוך אתר צמחונים - מבחן צמחונות - בוא נראה כמה אתה יודע על צמחונות? חמוד למדי ודבר שני אם אנחנו מתעסקים כל הזמן ב- אי.אר במקום בצמחונות אז בואו נחבר בינהם כתבה מ- pcrm שמספרת לנו דברים חדשים על אהובנו ד"ר קרטר! טלי

Neta558

New member
יום הולדת למאור! ../images/Emo65.gif

מזל טוב למאור! (אלון, סתם הצקת בנושא, או מה?) עוגה טבעונית שלוחה לך, כמעט טעימה כמו זאת של שנה שעברה! (מתכון?) וכמובן, לא נשלח אותך בלי -
!

מזל טוב מאור../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

וכמובן איך אפשר בלי קצת
. וקצת
ו-
כמו בשנה שעברה
אחח, זכרונות...

Veggie John

New member
כמובן שלא היה אי אר נאות ביום שלישי

מאחר ואני לא הייתי בבית לצפות בו! ידוע שקרטר ושות´ פועלים לפי היומן שלי
כך או כך, הפרק על המכתב מאמש היה נוגע ללב. בפעם הראשונה שהוא שודר מררתי בבכי לכל אורכו, בכי שהתגבר כל פעם שמישהו אחר עצר ליד לוח המודעות
ואני שואלת אתכם - מהי אי אר ללא ד"ר גרין?? רק מגפת אבעבועות שחורות תציל את חדר המיון מהיגון והדכדוכין המתבקשים.

Neta558

New member
יום הולדת לקרין ואן דר ביק! ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב!
וכמובן, ברוח הפורום -
! רואים כמה טוב להוסיף את יום ההולדת לרשימת ימי ההולדת של הפורום? מקבלים הודעת יום הולדת מיוחדת בפורום! איזו מתנה טובה מזו תוכלו להציע?

פריצתו של ה- MOOG ../images/Emo153.gif

אל תבהלו, הMOOG זה לא מפלצת מלוך נס וזה גם לא דגם מכונית
חדשה. יהודה נוריאל, עיתונאי מוסיקה משכמו ומעלה (זמן ת"א, רייטינג) יתארח בפורום חיי לילה וידבר איתכם על הסינתיסייזר הראשון(MOOG) ושנות ה- 70 כערש המוסיקה האלקטרונית הפופולרית. הדיון מתבסס על ההרצאות של ימי שלישי ב- dj - בי"ס למוסיקה עכשווית. בהרצאה סוקרו תחילת עידן הניסויים במוסיקה הפופולרית והמהפכה השניה ברוקנרול, באמצע שנות ה- 60; ה-Fאנק, השימוש באולפן ככלי (פיל ספקטור), רעיונות מתקדמים מהמוסיקה האוונגרדית וכניסתם לפופ מיוזיק : קונקרט-ביטלס, שטוקהאוזן-גרייטפול דד , פינק פלויד; האוונגרד האמריקאי: סילבר אפלס , ולווט אנדרגראונד , לה מונטה יאנג, לו ריד. הסינתסייזר מהו – הולדת המכשיר האלקטרוני הפופולרי הראשון: המיני מוג וכניסתו למוסיקה הפופולרית לסוגיה; החיפוש אחר צליל חדש - ריימונד סקוט ורוברט מוג. הסינתסייזר הופך לכלי המעצב את הסינת-דיסקו: ג´ורג´יו מורודר, "לוקד גרוב". אז לא לשכוח, יהודה נוריאל בפורום חיי לילה, היום ב17:30 כמו שעון.

למעלה