הבית של תמרי הנגר

bobani

New member
הבית של תמרי הנגר

זה הדבר שחרוט לי בראש מאז ילדותי זה גם הדבר הראשון שראיתי ונידהמתי מהבובות אני לא חושבת שבתור ילדה קטנה אני הבנתי שזה בובות, התאהבתי בעיניים של החתולה אזמרלדה , היא הממה אותי . לפני שנה הכנתי בובת ינשוף ענקית על 3 מקלות ואת העיניים שלו עשיתי בהשראת אזמרלדה , והמדהים שזאת תוכנית ממש ממש ממש ישנה אבל מי שראה את הינשוף הכוונה למבוגרים ישר העלה זכרונות מאותה תוכנית ושאלו אותי אם הרעיון משם . הינשוף מאוד אהוב על המבוגרים בגלל שהוא מזכיר להם את התוכנית ומחזיר אותם אחורה בזמן. עד היום אני מחפשת תמונות ברורות של התוכנית ולא מוצאת העניין הוא שהבובות בתוכנית היו יחסית מאוד פשוטות מבחינת הכנה אבל כל כך קולעות וחזקות מבחינת העברת מסר - זאת התוכנית הראשונה שיש לי זיכרון חזק כל כך שהשפיע עליי...

מ - ד - ל - י - ק , שלום לכולם חזרתי לאחר

שלא יכולתי להכנס באופן רציף לתפוז על כל תגובה הייתי צריכה להכניס שם משתמש וסיסמה זה לקח המון זמן. עכשיו אני רואה שדברים הסתדרו ואני פה. יום מקסים לכולם עם המון קינמון.

הראלה - הנה תמונה יותר ברורה של תמרי והחבר'ה

והנה גם קישור לאתר של האבא שלהן: אריק סמית בעבר כאמור היו בו יותר תמונות מתוך התוכנית עצמה ומההצגה שעלתה בעקבותיה ובכלל תמונות של בובות נוספות מהרפרטואר הרחב של ההצגות שהוא העלה בארץ ובעולם אבל משום מה רבות הורדו ממנו ובכל זאת שווה להציץ באתר. החודש אין לי זמן בכלל אבל בחודש הבא אני אקפוץ ליוסי גרבר ואראה אם יש לו או לאריק תמונות נוספות מהצריף של תמרי ומעוד הפקות, אם יהיו כמובן שאעלה כאן.

תיראו מה אירית מצאה! עוד מידע והשיר מהסדרה

אני רואה שהזכרת הסידרה המיתולוגית: " הצריף של תמרי " עוררה זכרונות נוסטלגיים נעימים אצל רבים מאיתנו אז הנה משהו שמצאה אירית אבן חן
עמוד מידע על התוכנית עם תמונות בשחור לבן אם תלחצו על סימן התו בסוף העמוד תוכלו לשמוע את שיר הפתיחה שכ"כ אהבנו ( בביצועה של: רותי נבון ) לחיצה על סימן המקרופון תיתן לכם את מילות השיר הצריף של תמרי

bobani

New member
מגניב

איזה יופי זה ממש מהמם החזיר אותי לילדות יווו איזה געגועים ....חבל שאי אפשר ליראות איזה וידאו קטן של הסדרה

למעלה