הבי.בי.סי. העביר אותי על דעתי

הבי.בי.סי. העביר אותי על דעתי ../images/Emo3.gif

אני צופה אדוקה של שידורי הבי.בי.סי כבר שנים (נו, אנגלופילית וזה), ויש בלבי פינה חמה השמורה לשלל תכניות העיצוב בערוץ, הבאות לשפץ, לחדש, לצבוע ולהאיר כל פינה מפינות הבית. אחד הפורמטים גם עובד לגרסה מקומית (אם כי פחות מוצלחת לטעמי). שטיפת המוח הזו היתה כ"כ כובשת ומשכנעת עד כי באיזשהו שלב האמנתי באמת ובתמים שלמעשה עיצוב פנים הוא הוא ייעודי האמיתי, ורק חיכיתי לרגע בו אוכל לממש את כשרוני החבוי. בדירה הנוכחית, שלמעשה כבר הגיעה יחסית מרוהטת, לקחתי על עצמי כפרוייקט את חדר השני, והחלטתי להפוך אותו לאואזיס רוגע בצבעי ירוק בהיר, לבן ועץ. צבעתי את הקירות בירוק (ואני חייבת לומר שזה פשוט מעולה, ביום כל החדר קורן באביביות כזו שזה ממש תענוג), רכשתי לוחות MDF ,צבעתי אותם והפכתי אותם למין קישוט מרכזי עם תאורה על קיר גדול, והספתי קצת תמונות בשחור לבן, שפע כריות ומנורה נחמדה. התוצאה מקסימה (זאת אומרת, כשהחדר מסודר
), וגם אם כיום אני כבר לא משוכנעת שעיצוב פנים זה הגורל שנועד לי, זו היתה חוויה מאוד מהנה. מה אתם עוללתם לדירותיכם הטריות?

roshyarok1

New member
לצבוע את הדירה

אני צבעתי את כל החדר בצבע שנוצר מערבוב של כתום ובורדו, וצבעתי את זה עם ספוג, ואז בא "בעל הבית" ואמר לי שהדירה שלו ושאין לי זכות לעשות את זה, אז צבעתי בחזרה בלבן. ומאז עבדרתי לדירה אחרת, ושם אני מפחד לצבוע.

וואי..

אני עוללתי בחיי לכל מיני מבנים כל מיני דברים בעבר הקמתי תפאורות בתאטרונים קטנים כאלו. כמו הסינרמה וכמו כן הופעות בית ספר לאחר מכן בבית הספר ציירתי לאנשים על קירות חדריהם בתמורה לסכום מסוים ולפעמים בחינם . אני מאמינה שאם יוצרים מקום באהבה מלאה מקום זה יהיה מקום נוח עם שקט נפשי וכמו כן כך החדר שלי מעוצב,אווירה שלווה למרות שגרה בת"א,למרות שגרה ליד בית חולים אשר אמבולנס עובר בו כל שניה ושניה. למרות הכל הוא רגוע,סופר רגוע,הכי רגוע שיש. ותמיד יש בו ריח של וניל\קוקוס.
אהבתי את מה שעשית עם החדר השני אני רק מדמיינת את זה ואוהבת את הרעיון כל הכבוד !!! באמת.

karnaf7

New member
עצלן עיצובים הוא שמי השני

ברגע שאני נכנס לדירה, אז אני מעצב ומתכנן ותולה וצובע. אח"כ אני יותר לא נוגע. זה די באסה אבל אני לא מצליח להרים את עצמי לעשות את זה.

קישקוש

New member
מזל שאין לי כבלים...

אני עדיין מחכה שאחותי או איזה חברה תבוא ותגיד לי איך לעשות את הדירה שלי ככה שתראה מגניבה ומעוצבת (כיום היא עדיין נראית כמו הדירה של הספתא שגרה בה לפנינו..). לצערי אני ממש גרועה בעיצוב ותכנון וכל מה שקשור לזה.. יש אולי רעיונות?

עמית22

New member
כן

אמנם אני רק מחר יתחיל לעצב את החדר החדש שלי אבל יש לי כמה רעיונות. קודם כל צבע, קירות ורהיטים בצבעים ססגוניים יעשו שינוי גדול מהשמרני של הסבתא למגניבות שלך
. אפשר לתלות על הקירות ציורים (או לונגים) וכל מיני פסלים ויצירות אתניות שמוסיפים המון לאווירה. אני החלטתי שאני רוצה לשים מצנח על התקרה ולתלות ממנו כל מיני דברים. מישהו יכול לארגן לי מצנח?
תודה מראש לתורם הטוב

מן הסתם זה תלוי בדירה

בריהוט, בסידור הכללי ,כאלו. מצד שני אני חושבת שדבר שתורם בצורה אולטרא משמעותית זה צבע: על הקירות, רהיטים, מפות, כל מה שמזריק חיות לבית. אחד הדברים שעושים המון רושם, במידה ויש קיר גדול וריק, זה לצבוע אותו בצבע דרמטי, (נניח בורדו עמוק), ואז לתלות תמונה אחת, בודדת, גדולה, לא מקושקשת (נניח תצלום גדול בשחור לבן או משהו.).

subotaj

New member
יאאהה איך אני מת על כל מני תוכניות

מגניבות של BBC אין אין על הערוץ הזה

גילדורי

New member
אחלה ערוץ

יש גם בתקופה הזאת את המצעד של הקומדיות הביריטיות...נפלא...

למעלה