הבכי ההיסטרי ממשיך...

galitdror

New member
הבכי ההיסטרי ממשיך...

דיברנו עם הרופא שלו והוא אמר שפעם ראשונה הוא נתקל במקרה כזה. הוא אמר שאם הבכי ממשיך, להוריד לו את הנעליים עד מחר בבוקר. עשינו זאת והוא באמת נרגע. שמנו לב כי אם מחזיקים אותו בצורה אנכית הרגליים מיד מכחילות. אנחנו בלחץ מדוע הרגליים מכחילות. לפעמים גם במצב שכיבה זה קורה. האם אזור להחזיק אותו אנכית? האם הבכי בגלל שהוא לא רגיל להזיז את הרגליים בצורה כזו? אודה לכם על טיפים מנסיונכם. גלית

אוף זה כ"כ זכור לי

גם אצלנו עודד בכה המון ביום וחצי הראשונים לנעליים- לדעתי, זה פשוט בגלל שלא נוח ואולי קצת לוחץ. החזיקו מעמד עוד יום יומיים (למרות שאני יודעת כמה זה קשה) ואני מאמינה שזה יסתדר. לא יעבור זמן רב עד שהוא יתרגל לנעליים כאילו הם חלק מגופו. ידוע לי שרב הילדים סובלים מאד מהנעליים בימים הראשונים. אני מחזיקה לכם אצבעות שזה יעבור מהר! אם הבכי נמשך יותר מיומיים, מקסימום שלושה, הייתי בודקת שוב. בינתיים, תתחילו באיזי ותנעילו לו את הנעליים לזמנים קצרים יותר. בהצלחה וחיבוקים.

טאניוש

New member
רק עכשיו שמתי לב להודעה השניה...

אז ככה...קודם כל, שימו את הנעליים כשהוא נרדם ולא כשהוא ער. דבר שני- לימדו אותו להניע את הרגליים ביחד. שימו את הידיים מתחת לברכיים שלו ותראו לו את התנועה. אנחנו עשינו את זה עוד בגבס האחרון. הוא יקלוט מהר. כשאתם שמים את הנעל תפתחו אותה, את כל השרוכים, ככה יותר קל למקם את הרגל טוב. תוודאו שהגרב לא מתקמטת בתוך הנעל. גם אצלינו רגליים מכחילות (לדעתי יש את ההודעה שלי עוד בדף הזה). תעסו את הרגליים. יש על זה באתר של אושרי, תבדקו. אל תדאגו, הוא יתרגל. לאון לא מצליח להרדם בלי נעליים...

למעלה