הבלוגיה ושת"פ תפוז לאחרית השבוע

הבלוגיה ושת"פ תפוז לאחרית השבוע

ימים רביעי-שבת

בואו לקרא, לפרגן, לשתף, להציע.

אנא הציגו מיידע בסיסי לפני הבאת הקישורית תודה

הספריה של TAB 3

שנים רבות אני מנויה בספריה העירונית. אני אוהבת לשוטט בין מדפי הספרים לגעת, לעיין, להריח, להציץ, לחפש את המשמעות של המודפס על כריכת הספר וכמובן להשאיל ספרים ולקרא. בשנים האחרונות אני מרבה לקנות ספרי עיון מקצועיים בעלויות גבוהות. הם גודשים את מדפי הספרייה שלי ומעניקים לי כייף גדול.

לעיתים אני שבה לקנות ומתחרטת כי הצפיפות כבר גדולה והמקום הפנוי אוזל. על כל אלו הגיע tab 3 אופציה חדשה שלא דורשת ממני לקנות את המכשיר הספציפי לקריאת ספרים. היישום המגיע בתוך הטאב מציע לי ספרייה לקריאה ישירה מתוך הטאב.

הרשומה כולה

לא שת"פ אבל מי שבדיוק צריך

דברים להגיינת הפה אז כדאי לבדוק באתר הנחמד הזה.
ובכלל יש כאן מוצרי פארם למכביר במחירים ממש טובים ומשלוח הביתה (מה שאין בסופרפארם....)
כדאי לשוטט ולבדוק. בעיקר לבנות

1winnie

New member
חלת דבש עשירה

חלת דבש עשירה
חלות רכות ועשירות מאד, שהשנה הכנתי חלק עם דבש וחלק החלפתי לסילאן.
אנחנו ממשיכים לאכול חלות כאלה לכל אורך חגי תשרי

חלב עיזים- מתכון בפנים

קיבלתי להתנסות מתפוז
שני קרטוני חלב עיזים 3.6 אחוז שומן של תנובה.
קרטון אחד השארתי לעצמי ואחד העברתי לאבא שלי שחולה על מוצרי עיזים.
אני מאוד אוהבת גבינות עזים אבל לא ידעתי איך ישתלב לי טעם של חלב עיזים. באופן כללי, בשנה האחרונה אני בתהליך של ירידה במשקל, מסתכלת פעמיים מה אני מכניסה לגוף שלי ועושה ספורט על בסיס קבוע. על היתרונות השונים של חלב עיזים תוכלו לקרוא כאן.

ניסיתי את החלב בקפה
וממש לא אהבתי, אבא שלי לעומת זאת מאוד אהב. ביתי בת 1.9
אכלה קורנפלקס עם חלב עיזים ומאוד נהנתה ואני הכנתי לכל בני המשפחה פנקייק עיזים משגע.

המתכון לפנקייקס
:
כוס קמח תופח (פעם אחת עשיתי עם חצי כוס קמח וחצי כוס קמח תירס)
3/4 כוס חלב
100 גרם גבינה צפתית מגורדת
2 כפות שמן
2 ביצים
חצי גביע יוגורט (כמה אחוזי שומן שמתאים לכם, אני הלכתי על 3)
ניתן לגוון עם תירס, זיתים, קישואים מגורדים וכו'.

מערבבים את כל החומרים יחד, שמים כף מהבלילה במחבת ומחכים כשתי דקות. הופכים ומחכים שתי דקות נוספות.
אוכלים ונהנים. ניתן להוסיף גבינה לבנה למרוח על הפנקייקס- ככה הבת שלי רצתה את זה.

מבחינתי ניתן לשלב את החלב גם בעוגות עם פרי וכמובן פשטידות.

מחיר אריזת 1 ליטר לצרכן 15.5 ₪- די יקר בעיני כמצרך קבוע בבית. יכול להיות נחמד כגיוון מדי פעם.

למעלה