שת"פ - חלב עזים תנובה
הבוקר שלנו מתחיל בהתארגנות עם הפשוש ,
אנחנו בדר"כ מסתפקים בקפה והפשוש אוכל יוגורט נקי או כריך קליל ולפעמים מדלג ישר לגן לארוחת הבוקר
ארוחת בוקר מושקעת מתקיימת בשבתות כשיש זמן להתפנק
אנחנו אנשים מתארגנים יחסית מהר, לפעמים עם שירים ברקע מהרדיו ואם טלווזיה אז רק שמישהו סיים להתארגן והאחרים שמחכים רואים טלוויזיה
ניסינו לשלב את חלב העזים שקיבלנו להתנסות מתפוז ותנובה לשבוע היומיומי שלנו...
השימושים השונים שעשיתי עם חלב העיזים היו - לשתות איתו קפה, לאכול קורנפלס, לבשל דייסת קוואקר
בקורנפלקס ישנה מרירות בטעם החלב שלא מובנת ,קשה לשים עליה דגש .
בבישול הדייסה פחות מורגשת המרירות, אבל הילד ממש לא אהב את השינוי
בקפה הרגשנו שזה לא מתחבר לטעמים שלנו בתור שותי הקפה.
שורה תחתונה - כנראה שחלב עזים זה לא הטעם שלנו , העיזה ממש שולטת בריח ובטעם - גברת דומיננטית שכמותה