הבלוגיה כגורם משפיע בחיים

idodo cohen

New member
הבלוגיה כגורם משפיע בחיים

כאן יש לי שתי שאלות. 1. האם אי פעם קראתם רשומה והרגשתם שהיא משפיעה עליכם? משנה את דעתכם לכיוון מסויים? מאירה את עיניכם? האם בלוג של מישהו אחר גרם לך בעקיפין שינוי בחיים? 2. וזה לוקח את השאלה צעד אחד נוסף- האם אתם רואים באנשים מהבלוגיה חברים, או חברים פוטנציאלים לחיים? אנשים שתירצו לשמור איתם על קשר גם אם יום אחד תחליטו לזרוק את כל הקשר שלכם עם עולם הבלוגים לזבל? או אפילו אנשי שאתם נפגשים איתם קבוע?

reedgreenwhait

New member
הממם

1. לא ממש. 2. אני רואה באנשים מבלוגיה חברים יותר מאשר אני רואה באנשים במציאות, וזה לא הרבה...וחד צדדי... אולי קשר וירטואלי-התכתבותי. לא נראה לי שאוכל או ארצה להיפגש עם מישהו.

Tali1912

New member
שאלה מצויינת

1. להשפיע עלי עד כדי כך לא, מאיר את העיניים שלי כן ביחוד בלוגים שעוסקים בצילום. מישהו גרם לי שינוי בחיים?
לא כל כך אפשר לשנות אותי לטוב או לרע. 2. מהקוראים והמגיבים הקבועים שלי חלקם אני מכירה מחוץ לבלוג, אלה שהגיעו מאז שהוא קיים בגלל הבלוג, אני שומרת איתם על קשר על בסיס יומי וחלק על בסיס שבועי, לעיתים נפגשים וזה ימשיך להיות גם אם הייתי מוחקת את הבלוג. שישה שהרשימו אותי בעשיה ואני מעריכה אותם הם צציק יובל משהו השרוט ועמית והעדשה. צציק מכיוון שהוא מחזיק אימפריה שלמה של בלוגיה והדרך שהוא מתפעל אותה. הוא קשוב ונינוח גם בשאלות שלא קשורות לבלוגים. השרוט - הוא קוד פיצוח מבחינתי אלמוני שמצליח לסחוף אחריו קהל כותבים <בלוגים>וקוראים של ה-בלוג (בלי שאף אחד ראה אותו,... אני חושבת ככה לא בטוחה) יובל- כמה שהבנתי נכון הוא ממש בתחילת הדרך שלו (בחור צעיר) שכבר יש לו רזומה ומעצמה שהוא משקיע בה (האינדקס) וגם מהבלוג שלו <מחשבים> כל פעם כשאני קוראת רשומות אני נשערת
מהידע שלו וכשהוא כותב משהו על אתרים או דברים שקשורים למחשב אני מנסה אותם. עמית - נכנסתי כמובן לבלוגים של צילום, אני לוקחת ממנו הרבה טיפים מהמאמרים שהוא כותב, ולא נשכח ת'בננות חרגולית- מצליחה להוציא מעצמה את הטופ שבטופ, אני אוהבת את הכנות שבה היא מספרת את מה שעובר עליה בחיים, זה בעצם החיים בלאפה מה שנקרא. ליידי סנו - הכרנו דרך הבלוג של גאיה, ונפגשנו, יש לנו צדדים שהם הפכים וגם דברים משותפים, היא בקטע הרוחני שאנטי שאנטי אני רחוקה מאוד מהאמונות האלה. המשותף הוא מוזיקה ברובה נוסטלגית, היא מתחברת יותר לצד ההומוריסטי שאני מצליחה להוציא ממנה גם ברגעים שהיא לא בדיוק רוצה את הצחוק.

היו כאלה שראו אותי..

ראי ערך GR8 G I R L ודם דם
אבל תודה רבה על ההערכה
הייתי מוסיף לרשימה את רביב (TheWhiteTigris) ואת עכבר כחול מדבר שבהחלט משאירים את חותמם על הבלוגיה. כמובן יש עוד אנשים אבל אלה עולים לי בראש עכשיו.

idodo cohen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם ראש אווז.... זיידמן... מודרן בזמנו... זהר (elindith)... ואני באמת בחיים לא אסיים את הרשימה הזאת. ו..... מה, נפגשת עם אוקי ואלעד?!?!?!!!! למה אותי אף פעם לא מזמינים למפגשי פסגה כאלה ???
.

לא אמרתי שנפגשתי עם אלעד

אמרתי שהוא ראה אותי וכן עם אוקי נפגשתי. ותוסיף לרשימה גם את אסף אא ו-noyy

idodo cohen

New member
אני מבין שיש כאן סגידה לבלוגים

שהיו מועמדים באוסקר על תואר הצחוקים?
. טוב נו, זה בצדק.

ולי יש שתי תשובות! ../images/Emo3.gif

1. כן קראתי רשומה ששינתה אצלי הרבה, זה קרה לי פעמים ספורות. פעם אחת זו היתה רשומה של שירי (יעלי והכוכב שלי) ופעם אחת רשומה של רוחי'לה (שושנה בודדה בירח). שינו את דעתי?... אמממ אולי בתת מודע, לא יודע, לא במיוחד. מאיר עיניים כן, על זה דיברתי
אגב לא גרמו לי לשינוי מרחיק לכת.. סתם מן הארה כזו. 2. כן אני רואה אותם כחברים, חלקם יותר מחלק מחבריי במציאות
הרי אחת מהן פגשתי בחיים באמת וכמה מהם מאוד עזרו לי כשהייתי צריך אותם. אנשים טובים (לרוב) והרבה מהם גם אצלי במסן

ע ל ו מ ה

New member
בהחלט גורם משפיע בחיים

1. לא זכורה לי רשומה אחת בודדת ששינתה את חיי, אבל היו רשומות שהכירו לי את בעלי הבלוגים שלהן והם הפכו חלק מחיי. הרשומות שהכי שינו את חיי הן הרשומות שלי עצמי. מי שעקב אחרי (כמו למשל מעין) מתחילתו של הבלוג הראשון שלי בספטמבר 2003, דרך למעלה מ-300 הרשומות בשני הבלוגים, ראה את ההתמודדות שלי עם משבר (רומן שהתרסק, פירוק בית, לידה וגידול תינוק לבד) ודרכה את הגדילה האישית שלי, יציאה מדיכאון, וכו'. השיקוף של עצמי לעצמי בבלוג שינה את חיי באופן משמעותי. 2. הקומונה שלי, בת השנתיים, מונה שמונה אנשים שרק שניים מהם באו איתי מהעולם האמיתי (חברתי הטובה והפרוד שלי). מלבדם יש בקומונה חמש נשים נוספות שאת כולן הכרתי בעולם הבלוגים. הקומונה הזו מהווה לכל אחד מאיתנו חלק משמעותי מהיום - אנחנו בקשר יומיומי. היו גם אי אילו פגישות. אנחנו בהחלט חלק מהחיים אחד של השני הרבה מעבר לבלוגים שלנו, שכולם די דעכו כי די מיצינו אותם.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאמממ

1. הייתה רשומה אחת ששלפתי מהעדכונים האחרונים, רשומה נורא נורא ארוכה. אני ממש זוכרת אותה, ישבתי וקראתי אותה במשך יותר משעה. היא לא בדיוק שינתה את חיי, אבל החשיבה שלי דיי השתנתה בנושא שהיא נגעה בו.. 2. הכרתי המון אנשים בתקופה הזו שאני כותבת את הבלוג, שאיתם ארצה לשמור על קשר. בנתיים לא זכור לי שנפגשתי עם מישהו מהם... למרות שמבחינתי - בכיף. [עכברוש מה עם הרעיון למפגש בלוגרים!!] יש גם אנשים שהכירו אותי לפני הבלוג, שהיום קוראים בו ואני נפגשת איתם [אבל אני מניחה שזה לא כ"כ רלוונטי]. קשה לי לדמיין שאתנתק מכל הבלוגים, אבל אם זה יקרה אני בהחלט אמשיך לשמור על קשר עם כמה מהאנשים שהכרתי

אני גרוע בלארגן דברים..

מישהו צריך להתחיל לארגן דבר כזה.. אני לא מבין, היה פעם ספר שאמור היה לצאת, עשו מפגש ענק דוקא ביום שלא יכולתי לבוא בו, ובסוף אפילו לא יצא ספר! אני חושב שבשבוע הספר הקרוב צריך להקים דוכן תפוז באחד מהירידים הראשיים של שבוע הספר. אה כן, וימכרו בו את הספר הזה..

ע ל ו מ ה

New member
יצא גם יצא, הספר

אפילו קיבלתי כבר הודעה שחמישה עותקים כבר נשלחו אלי! (עוד לא הגיעו
אבל בפורום המקלדת יש המדווחים שאפילו כבר קיבלו!!)

למעלה