הבלוגיה שלי מה זה בדיוק הבבלוגיה ואיך אנשים רואים את השירים שלי בבלוגיה?
I ilankonkol New member 6/11/07 #1 הבלוגיה שלי מה זה בדיוק הבבלוגיה ואיך אנשים רואים את השירים שלי בבלוגיה?
ד דנטל New member 6/11/07 #2 על איזה שירים שלך בדיוק אתה מדבר? והבלוגיה זה אתר הבלוגים של תפוז. (באמת מזמן לא היה פה מישהו עם בלוג ריק שיש בו קישור אחד ויחיד והוא במקרה מוביל לפורום הזה)
על איזה שירים שלך בדיוק אתה מדבר? והבלוגיה זה אתר הבלוגים של תפוז. (באמת מזמן לא היה פה מישהו עם בלוג ריק שיש בו קישור אחד ויחיד והוא במקרה מוביל לפורום הזה)
ע ע ל ו מ ה New member 6/11/07 #4 קובית "הפורומים שלי" היא קוביה אוטומטית ../images/Emo13.gif הקישור לפורום הזה הופיע שם בעצמו אחרי שהבחור שאל פה את שאלתו. והבלוג, אכן חדש דנדש.
קובית "הפורומים שלי" היא קוביה אוטומטית ../images/Emo13.gif הקישור לפורום הזה הופיע שם בעצמו אחרי שהבחור שאל פה את שאלתו. והבלוג, אכן חדש דנדש.
מ מאמא חולמת בספרדית New member 6/11/07 #3 עיצוב הבלוג פתחת בלוג ? תגדיר את הבלוג כבלוג שירה תכניס תגיות קבל רעיונות לעיצובו ותחזור לפרסם את הרשומה השירשור היומי שנפתח כאן בכל יום מחדש
עיצוב הבלוג פתחת בלוג ? תגדיר את הבלוג כבלוג שירה תכניס תגיות קבל רעיונות לעיצובו ותחזור לפרסם את הרשומה השירשור היומי שנפתח כאן בכל יום מחדש