הבלוגיה של שלישי ורביעי
פ פייה מסוכר New member 23/9/14 #4 אני משתמשת בו לסלט תפוחי אדמה מעבר לזה אצלינו סלטי גזר לא הולכים......
ע עוגת תפוזים New member 23/9/14 #8 תחמיצי אותם קצת חומץ קצת מים רותחים קצת שום קצת מלח קצת סוכר מחר בארוחת החג הם כבר יהיו מוכנים לנשנוש
תחמיצי אותם קצת חומץ קצת מים רותחים קצת שום קצת מלח קצת סוכר מחר בארוחת החג הם כבר יהיו מוכנים לנשנוש
ע עוגת תפוזים New member 24/9/14 #10 ברור שבדוּק... לא כתבתי לך סתם תכיני תערובת של מים רותחים+חומץ (יחס של 2/3 מים על שליש חומץ) שימי את כל החומרים בצנצנת ותשאירי אותה פתוחה עד שמצטנן ואז סיגרי את הצנצנת ותכניסי למקרר. יהיה מוכן לטעימות כבר מחר בבוקר. חג שמח!
ברור שבדוּק... לא כתבתי לך סתם תכיני תערובת של מים רותחים+חומץ (יחס של 2/3 מים על שליש חומץ) שימי את כל החומרים בצנצנת ותשאירי אותה פתוחה עד שמצטנן ואז סיגרי את הצנצנת ותכניסי למקרר. יהיה מוכן לטעימות כבר מחר בבוקר. חג שמח!
ע עוגת תפוזים New member 28/9/14 #16 נראה עשר! לא ניסיתי אף פעם להחמיץ לבבות דקל, אבל זה נראה טוב (מאוד) - אנסה את זה בהזדמנות.
פ פייה מסוכר New member 23/9/14 #5 והקישור http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4494036
מ מתכוניםפה New member 24/9/14 #13 מתכון לאורז עם פירות יבשים מתאים ליום-יום וגם לארוחות חג   שנה טובה!   http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2506176
מתכון לאורז עם פירות יבשים מתאים ליום-יום וגם לארוחות חג   שנה טובה!   http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2506176
א אילנית12 New member 26/9/14 #14 שוק האיכרים בנמל תל אביב [URL]http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2565881[/URL]