הבלוגיה של שלישי ורביעי

תחמיצי אותם


קצת חומץ
קצת מים רותחים
קצת שום
קצת מלח
קצת סוכר

מחר בארוחת החג הם כבר יהיו מוכנים לנשנוש

 
ברור שבדוּק...


לא כתבתי לך סתם


תכיני תערובת של מים רותחים+חומץ (יחס של 2/3 מים על שליש חומץ)
שימי את כל החומרים בצנצנת ותשאירי אותה פתוחה עד שמצטנן
ואז סיגרי את הצנצנת ותכניסי למקרר.

יהיה מוכן לטעימות כבר מחר בבוקר.

חג שמח!
 
נראה עשר!


לא ניסיתי אף פעם להחמיץ לבבות דקל, אבל זה נראה טוב (מאוד) - אנסה את זה בהזדמנות.
 
למעלה