הבלוגים הנבחרים של אפלטון

../images/Emo58.gif

זה ארוך כאורך הגלות קחו לכם יום חופשה לקרוא את כל הטבלה הזאת. אני נכנעתי בבלוג החמישי.

בעיקר את ההמלצות על התפוזיים

אבל כן, את הרוב

גאמי

New member
גם אני נהניתי מאותם הבלוגים../images/Emo13.gif

התפוזיים שראיתי...אכן מגיע להם.

דם דם

New member
בחירה יפה

יש קומץ שאני מכיר בעיקר התפוזיים הוא באמת נותן סקירה טובה על הרבה בלוגים מהרשת בכלל טוב ללמוד ולהכיר עוד בלוגים חדשים וסגנונות כתיבה.

לא מכיר כמעט את כולם

ולא באמת מוצא עניין לרוב בבלוגים מחוץ לתפוז. כמובן שיש יוצאים מהכלל אבל הם מעטים.

ע ל ו מ ה

New member
גם אני מרגישה כך, ומבינה שזה מוזר

האם באמת התווך משנה את התוכן? או שאולי לא התוכן הוא שגורם לנו לדבוק בבלוג? אני מאמינה שכן התוכן הוא הגורם. ולכן אפילו מלקה על חטא כשרשימה כזו מגלה לי כמה אני מסוגרת בתפוז. וכשאני בכל זאת מנסה להבין למה, אני מגיעה למסקנה שזו הדרך שלי להציל את עצמי מהצפה - כלומר, את כל כל הבלוגים ממילא לא אקרא, אז אם מצאתי מקום איכותי, אני איכשהו מוותרת על חיפוש במקום אחר. דווקא רשימה שכזו, אם נעשית ע"י מישהו שדעתו מקובלת עלי, היא הדרך לבקוע החוצה.

זה נכון מה שאת אומרת.

כשהתחלתי לקרוא בלוגים דווקא לא קראתי כמעט בלוגים של תפוז, כי לא היכרתי. די מהר מצאתי את עצמי מוותרת על קריאת בלוגים חוץ-תפוזיים מחוסר זמן, וגם בגלל שיש כאן כזו תחושת קהילה אני לא מרגישה שאני צריכה בלוגים חיצוניים. גם כשאני קוראת את הבלוגים הספורים שאני עדיין נאמנה להם מרשימות או מישרא, אני לא מגיבה.

../images/Emo45.gif

בדיוק ההרגשה שלי. כאן אני מרגיש בבית, אם אני קורא בישרא אני כמעט ולא מגיב שלא לדבר על בלוגים ברשימות או באתרים אחרים.

גאמי

New member
למרות הכל, גם אני חשה כך!!!

ובמשפחה כמו במשפחה, הדינמיקות כנראה מורכבות יותר, אבל יש משהו שישר מרגיש בית בלפתוח בלוג במקום הזה ולקרוא אפילו באופן שרירותי, מהכתומים הבשלים שלנו.
שבת שלום לכולכם!
.

ע ל ו מ ה

New member
מאד נכונה התוספת שלך, תודה ../images/Emo45.gif

תחושת הקהילתיות. בול
. כשמדובר בבלוגר פה בלוגר שם בכל מיני סביבות, הרבה יותר קשה לפתח מוניטין, והרבה יותר קשה לטפח קהילה. מקום שמטפח קהילה, מושך אותנו להישאר בקרקע הבטוחה. הצלחה מובהקת של תפוז. תודה על התובנה.

למעלה