הבלוגים כמה בלוגים כל משתמש יכול לפתוח לעצמו?
ע ע ל ו מ ה New member 13/5/06 #2 זו שאלה טכנית על אתר בלוגים מסוים? אם כן... ראה הודעות מנהלתיות בצד . אחרת... אתה מתכוון מבחינה קוגניטיבית כמה בן אדם מסוגל?
זו שאלה טכנית על אתר בלוגים מסוים? אם כן... ראה הודעות מנהלתיות בצד . אחרת... אתה מתכוון מבחינה קוגניטיבית כמה בן אדם מסוגל?
I idodo cohen New member 13/5/06 #4 זה ילד בכיתה ה' ../images/Emo3.gif אני לא בטוח שהוא יבין את המילים .
ע ע ל ו מ ה New member 14/5/06 #6 האמוטיקונים בחתימה בהחלט מסגירים../images/Emo6.gif אני מניחה שתחקיר עובדה על בלוגרים בני 9-17 מושך את הצעירים
האמוטיקונים בחתימה בהחלט מסגירים../images/Emo6.gif אני מניחה שתחקיר עובדה על בלוגרים בני 9-17 מושך את הצעירים
I idodo cohen New member 13/5/06 #3 בתפוז כל משתמש יכול לפתוח רק בלוג אחד. אבל אפשר לפתוח בלוג אחר משם משתמש אחר -מה שלא מוגבל-.
ד דם דם New member 13/5/06 #5 אני יתרגם את עידו כול עוד הוא לא ירגום אותי בקיצור כול כינוי (שם משתמש) אפשר לפתוח רק בלוג אחד ככה זה בתפוז
אני יתרגם את עידו כול עוד הוא לא ירגום אותי בקיצור כול כינוי (שם משתמש) אפשר לפתוח רק בלוג אחד ככה זה בתפוז
ע עכבר כחול מדבר New member 14/5/06 #7 ואני אתרגם את דם דם לכו תדעו אולי הילד מדבר אנגלית בכלל.. all more he not translate me in short every nickname (name of the user) can open only one blog. this is how it works in orange. טוב אני אף פעם לא הייתי טוב באנגלית.. מישהו מעוניין לתרגם אותי לגרמנית?
ואני אתרגם את דם דם לכו תדעו אולי הילד מדבר אנגלית בכלל.. all more he not translate me in short every nickname (name of the user) can open only one blog. this is how it works in orange. טוב אני אף פעם לא הייתי טוב באנגלית.. מישהו מעוניין לתרגם אותי לגרמנית?
ד דם דם New member 14/5/06 #9 חחחחחח ../images/Emo6.gif אני יתרגם it's is zwain in och naikname (name your'tz uzer) ztaht your'z zopen only zwain blog. ztaht hitz hiz onz arnez' kapish
חחחחחח ../images/Emo6.gif אני יתרגם it's is zwain in och naikname (name your'tz uzer) ztaht your'z zopen only zwain blog. ztaht hitz hiz onz arnez' kapish
ד דם דם New member 14/5/06 #10 וכתוביות לעברית לאלו שאינם גרמנים ביננו איט'ז יז ז'וואין אין אוך נעקנאיים (נאיים יורט'ז יוזר) זדאט יוארז' ז'ופן הונלי ז'וואין בלוג. היטז' היז אונז ארנז' קאפיש.
וכתוביות לעברית לאלו שאינם גרמנים ביננו איט'ז יז ז'וואין אין אוך נעקנאיים (נאיים יורט'ז יוזר) זדאט יוארז' ז'ופן הונלי ז'וואין בלוג. היטז' היז אונז ארנז' קאפיש.
I idodo cohen New member 14/5/06 #11 ../images/Emo3.gif זה קשקוש מחורבש או ששמת את הכול במילון של גוגל? XD
ד דם דם New member 14/5/06 #12 לקחתי מה שעכבר כחול כתב ופשוט כתבתי אותו שוב בסיגנון גרמני הוספתי Z ו S כנהוג בשפה הגרמנית.
ע ע ל ו מ ה New member 14/5/06 #14 חוץ מזה שצוואי זה שתיים אז התשובה אכן בגרמנית. אבל לא התשובה הנכונה ...
ה השרוט ממליץ New member 14/5/06 #16 תרגום אל תקשיב להם, רביב והנץ הדביקו רבים והם חסרי שפיות לחלוטין אמר השרוט
ד דם דם New member 14/5/06 #17 אוי זה מסוכן...אני עלול להתשגע ככה אני מהם מתרחק..בעצם אני ממכם מתרחק...איפה האיקס הזה נעלם לי תנו לי לצאת מכן הצילוווו..אני רוצה לצאת..לפני שאני יתחרפן לי טוטאלית הקוצי קוווו....תגידי את באה לפה הרבה? בא לך להרביץ לאיזה דרינק
אוי זה מסוכן...אני עלול להתשגע ככה אני מהם מתרחק..בעצם אני ממכם מתרחק...איפה האיקס הזה נעלם לי תנו לי לצאת מכן הצילוווו..אני רוצה לצאת..לפני שאני יתחרפן לי טוטאלית הקוצי קוווו....תגידי את באה לפה הרבה? בא לך להרביץ לאיזה דרינק