הבלוגר הצעיר בעולם...

הבלוגר הצעיר בעולם...

בעיתון .Net Magazine התפרסמה כתבה על הבלוגר הצעיר בעולם.. חמוד. חשבתי שפה ידעו להעריך את זה... אפרת

איזה רעיון חמוד

הילד בטח יגדל ויחשוב לעצמו- מה עבר על ההורים שלי?! חחחח

Jenkins

New member
רציני!

כל הדברים שההורים לתינוקות עושים עם הטכנולוגיה החדישה מפחידים אותי... ראיתי את האתר הזה, וזה מצחיק... באמת מעניין מה הילד יחשוב כשיגדל.

איה@

New member
חה.....חה......מגניב ../images/Emo70.gif ../images/Emo95.gif

אני דווקא חושבת שזה אחלה רעיון. למרות שנראה שזה יותר מין משחק כזה של ההורים לקבל אימיילים מכל העולם. ובואו נתרום את חלקנו. גם ישראל צריכה להופיע ברשימה המכובדת שם.
הרבה ברכות להורים
ומזל טוב לרך הנולד
טוב שיש להם זמן לכתוב בבלוג למרות התינוק החדש בבית
ותודה תודה לאפרת - שסיפרת לנו על כך
איה.

0רחלי

New member
האמת היא..

שזה לא הבלוגר הכי צעיר בעולם. כבר קדם לו בלוג של תינוק בן יומו. כתוב על זה באתר של בלוגר. ובלי שום קשר - הרי ברור שהתינוק לא כותב את זה בעצמו, אלא אמא שלו כותבת. אז מי פה הבלוגר בדיוק? זה סתם בולשיט.

Jenkins

New member
האמת...

שאם הבלוגר שההוא בן יומו קדם לנוכחי, אז זה צעיר יותר. אבל לא חשוב. ורחלי, קבלי את זה מה שנקרא with a grain of salt, כי אמנם זה טיפשי, אבל זה אחלה דרך לקבל 500 היטים מהאתר של בלוגר.

איה@

New member
רחלי - למה בולשיט../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

זה מקסימום לא לטעמך. אבל ממש לא בולשיט. אני חושבת שזה רעיון מגניב. אגב, אולי לא שמת לב אבל הבלוג הוא מהשעות הראשונות של התינוק בעולם וברור שההורים כותבים אותו - ובכל זאת זה קסום.
איה.

0רחלי

New member
לא הבנת אותי...

הרעיון אכן מקסים, וזה באמת נחמד לקרוא הורים כותבים על השעות הראשונות של תינוקם. עדיין, give me a break, למה העיתונות צריכה לקרוא לזה הבלוגר הצעיר בעולם? נורא פלצני ומרוח לדעתי.

איה@

New member
טוב נו.....עיתונות כמנהג העיתונות

מחפשת את הכותרות שיתפסו את העין. ובכל זאת, זאת לא אשמת הבלוג עצמו. - הם בטח לא בחרו את הכותרת לעיתון. וחוץ מזה לנו יש את הבלוגר הצעיר בעולם
יש לנו את חנושי, רק בן 10 וכבר כותב בלוג.
איה.

למעלה