הבלוג הזה עדיין פעיל

Jflyaway

New member
הבלוג הזה עדיין פעיל

שימו לב... עם סיום עידן תור-הזהב של הבלוגים, יחד עם תום תקופת ההדפסות המחודשות הרבות (יש הרבה פחות...) של אלבומי ואוספי PSYCH , אני בטוח שהמקורות של רובכם להייכרות עם אלבומים שלא היכרתם - הצטמצם מאוד. אני יודע ששלי הצטמצם.
אז אני מציע שכל מי שיש בידו מידע על אתרים ובלוגים בהם ניתן להקשיב או להוריד למחשב אלבומים ואוספים שקשורים לנושא הפורום, יבוא וישתף את כולם.

אז הנה תרומתי הראשונה לנושא. TWILIGHTZONE זה בלוג שהיה ונשאר מאוד' פעיל. אני במהלך השנים הורדתי ממנו מעל למאתיים גודיז.

LadyG

New member
יש שם לא מעט גודייז

The Big Hits of Mid-America" - The Soma Records Story

הלייבל Soma הוא הלייבל הו הקליטו ה- Castaways את Liar Liar המיתולוגי ב- 1965.

נחפור.

KFir R

New member
גם אני לא חושב שיש פחות הוצאות של פסייק...

הנה עכשיו גם Ace Records מבריטניה התחילו להוציא מחדש ראישיוס
של ה-Seeds בדיסקים, כל הוצאה היא כפולה ועם המון בונוסים כולל המונו והסטריאו, הסאונד פצצה וזה שווה ביותר למרות שזה "רק דיסקים". הספיקו כבר להוציא בסידרה הזו את הראשון והשני ועוד שבוע יוצא הרימסטר הכפול של Future....ואל תשכחו שהרבה דברים שיצאו בעבר בדיסקים פתאום יוצאים מחדש בויניל, למשל 2 האלבומים של Complex הבריטיים יצאו לאחרונה בלייבל הספרדי Guerssen, וגם Wah Wah הוציאו לאחרונה בויניל את Dantalian's Chariot...גם Sunbeam Records לא מבזבזים זמן ואוטוטו אמורה לצאת סוף כל סוף מהדורה רשמית של Morgen...גם את Think Pink של ה-Twink הם הוציאו בויניל לאחרונה...

Jflyaway

New member
ההבדל בין ההוצ'-חדשות עכשיו לבין 1995-2005

הוא שאז בימים ההם הכל יצא בפעם הראשונה... ויצאו אלפי אלבומים שפתחו לנו ת'ראש.
ועכשיו ממחזרים את מה שיצא אז - בהוצ' חדשות יותר עם בונוסים וכד'... אבל התגליות הגדולות - כבר קרו

KFir R

New member
זה נכון מה שאתה אומר, בתחום של הפסיכדליה

הבריטית והאמריקאית כבר גירדו את התחתית של התחתית, עוד לפעמים יוצא איזה תקליט שבאמת לא יצא בזמן אמת (המגזין רקורד קולקטור למשל עוד מוציא דברים בויניל שהשד יודע מאיפה הוא מוצא אותם, נורטון רקורדס גם כן מוציאים סידרה שנקראת Unissued Acetates) אבל סה"כ נראה לי שהרוב של מה שהוקלט באנגליה וארה"ב בשנות השישים והשבעים כבר יצא לאור, גם כמה כבר טייפים נשארו מהתקופה הזו...

אחח, יואל אני מסתכל על כל ים הראישיויים האלה מעבר לים ושואל ת'צמי למה בארץ לא יוצאים ראישיויים נורמלים בסידי או ויניל לכל מיני
דברים מעניינים שיצאו פה בארץ (לאו דווקא סייק, יותר בכיוון של אינדי או גל חדש) כמו: ז'אן קונפליקט, כרומוזום, סיאם, הקלטת של נושאי המגבעת, גן עדן...חייב לציין לטובה את חבר להקת ז'אן קונפליקט רונן בן טל שהוציא ב-2009 מארז של 3 האלבומים שלו בדיסקים, ואלה אלבומים שווים.

LadyG

New member
כי אין פה מסה קריטית

כמה אנשים יקנו את ההוצאות האלו?

KFir R

New member
יותר ממה שהם מכרו כשהם יצאו לאור בשנות ה-80

לאור המעמד הקאלט שהם קיבלו ברבות השנים...מצידי גם שלא ישקיעו
בהוצאה של מדיה פיזית אלא שימכרו קבצי פלאק בבאנדקמפ עם חוברת PDF ואני כבר אצרוב לעצמי...

LadyG

New member
ריאישיו בסי די או ויניל

יעלה הרבה כסף, שאין לדעתי שום סיכוי להחזיר אותו. הם כבר יצרו את היצירה, שחלמו עליה. כבר הוציאו אלבום, השקיעו את נשמתם וקיוו למכור הרבה.

לא חשבתי שאתה מדבר על קבצים.

KFir R

New member
נכון, היצירה כבר קיימת ולכן צריך להוציא אותה

מחדש בהשקעה שהיא לדעתי לא בשמיים. כמובן שהייתי מעדיף Vinyl או
CD אבל בליית ברירה אני יכול להסתפק גם בקבצי Flac ולצרוב אותם. למה נענע דיסק יכולה לשים למכירה את כל הקטלוג שלהם בבאנדקאמפ כקבצים למכירה ואחרים לא יכולים ? הבעיה היא לא טכנית, כספית או משפטית נראה לי נורית, אלא בעיות אגו של להשיג הסכמה של בעלי הזכויות.

Barmelai

New member
Rockasteria

הפניתי אל הבלוג הזה בשרשור החידון משבוע שעבר והנה שוב, שיהיה במקבץ:
http://rockasteria.blogspot.co.il/
בלוג פעיל, מטופח היטב, אקלקטי, יושב בול על הפורום. הפוסט האחרון הוא מלפני כמה ימים. בעל הבלוג הוא יווני בשם מריוס, טיפוס משקיען. לכל פוסט תמצאו שני לינקים - ל MP3-320 ול FLAC. הקבצים שלו יושבים ב Depositfiles (זה עם שני השעונים העגולים), אחד השרתים הבודדים כיום שלא דולפים, לא נדיפים ועדיין לא עושים חשבון לאף אחד.
הסיסמה לכל הקבצים אחידה ובוודאי מוכרת לכם: xara
לכו תבלו.

סלח לי

אתה מכיר אולי איזה בלוג למוזיקה קלאסית עם FLACים משובחים? לא חייב להיות קקי עם צעקות, אלא אפשר גם דברים מודרניים, רומנטים, בארוקים, רנסאנס וכו'.
תודה

למעלה