הבלוג החדש שלי - בלוג אלצהיימר

justme007

New member
הבלוג החדש שלי - בלוג אלצהיימר

רק התחלתי, אבל אני מתכוונת לרשום שם לפחות משהו אחד כל יום (בתקווה שיהיה לי זמן) http://alzhaimer.spaces.live.com בערב אני אשים תמונה של אמא

נילי41

New member
../images/Emo20.gifהי justme007

נכנסתי לבלוג שלך וזה נראה לי ממש מקסים. הכתיבה שלך ממש זורמת ומעניינת ואת מספרת כל כך יפה על אמא ועל המחלה ועל אבא ועליך, בעצם, סיכום של כל מה שסיפרת בפורום פחות או יותר במשך כל הזמן הזה... מה עוד שאת מזכירה לטובה את הפורום הזה וכמה שהוא טוב ומועיל... כל הכבוד על היוזמה. נראה לי רעיון אדיר...

אירילה

New member
../images/Emo50.gif בבלוג החדש ../images/Emo140.gif

קראתי את דברי הפתיחה שלך ,אסתר ואת יכולות להוות את סמל הפתיחות למחלה כלפי הקהילה. בהצלחה בבלוג אשר יתפוס מקום גם בקישורי הפורום. גרשון

אירילה

New member
אופס.......הקישור כבר מופיע ../images/Emo28.gif

מצ"ב הקישור לקישורי הפורום לבלוג החדש.

justme007

New member
תודה גרשון ונילי ../images/Emo24.gif

הוספתי תמונה של אמא ושל אחותי שבאה לבקר מארה"ב לבלוג.

כל הכבוד על העשייה

נכנסתי לבלוג וקראתי כל מה שסיפרת לנו. זה כל כך חשוב לכל המשפחות. אני אראה גם לילדיי שיקראו. תמשיכי לכתוב מה שעל ליבך חמודה. מה קורה עם הדירה? האם סיפרת כבר לאביך? אני בטוחה שהוא יכבד את החלטתך וישמח בה. חיבוק ענק ממני והלואי שתזכי להמון אושר בבית החדש. התמונה של אמא ואחותך יפה מאד וכל הכבוד על החשיפה. לילה טוב, טובה

אסתרס

New member
קראתי את הבלוג-- מקסים

איזה ר ע יון להקים בלוג. אני לא יודעת איך מקימים . בתי שגרה בארהב כבר אמרה לי מזמן שאני צריכה להקים. זה מאפשר לכתוב ברצף, רעיון גדול !

zs1957

New member
בהצלחה בבלוג החדש

היי justme007 נכנסתי לבלוג החדש שלך וחקראתי כל הכבוד על היוזמה ייישר כוח. רק תיקון קטן למה שכתבת: כתבת שהרבה אנשים לא יודעים מה זה אלצהיימר.כיום יש מודעות למחלה בקהילה והרבה אנשים יודעים על המחלה. רק בני משפחות החולים הוותיקים יודעים להתמודד עם המחלה לאור נסיונם. זהבה שחם

ronnyw

New member
מצטרפת למברכים אבל...

קראתי, התרגשתי, התרשמתי. אבל יש לי "אבל" אחד, שאולי אחרים בפורום לא יקבלו: אני לא הייתי שמה את התמונה של אימא שלי, ללא קבלת הסכמה מושכלת ממנה. וכיוון שאין מצב להסכמה מושכלת - פשוט לא הייתי שמה. אנא, המשיכי לכתוב, מבטיחה להמשיך לקרוא.

justme007

New member
תודה על כל התגובות

רוני לגבי מה שכתבת: אמא גם שהייתה בריאה: לא נראה לי שהיה אכפת לה. שתביני היא לא יודעת אפילו מה זה אינטרנט ואני עושה את זה מאהבה כי אני מאוד אוהבת אותה ואני בטוחה שלא אכפת לה שאני שמה את התמונה זה כל הקטע של בלוג: שזה משהו אישי שאת כותבת וחולקת עם העולם - אני לא מתכוונת להסתיר שם כלום וכמובן שזה לא יפגע באף אחד. היום אני אכתוב גם משהו ולאט לאט אני מקווה שהבלוג שלי יוכל לעזור ולשתף.

zs1957

New member
אני חושבת שטוב עשתה שהכניסה

את התמונה של אמה. הקורא מתחבר יותר טוב לדמות ומעבר לכך היא מחליטה בשביל אמא שלה היא הרי לא יודעת להחליט. ואם בתה מצאה לנכון להכניס את התמונה זה בסדר. זהבה שחם

אסתרס

New member
תמונה של אמא

אכן מצב מורכב. אצלי היתה אותה הלבטות בנוגע לסרט. אחד הבנים מאוד התנגד, בטענה שאבא היה אדם מאוד פרטי ולדעתו אבא לא היה מסכים לסרט ולחשיפה.אבל כולנו חשבנו ששלמה היה כל חייו מתעד "סידרתי" את כל המשפחה, בכל מיני מצבים , גם בשמחות , בפיקניקים וגם סתם במצבי יום יום כאשר נראינו לא יי יצוגיים" כלל. הוא תמיד אמר זאת תיהיה ההסטוריה של המשפחה כי דברים נשכחים ואובדים במשך השנים. לכן הוא גם אסף מכל המשפחה, כל מיני תמונות ישנות שאף אחד לא ייחס להם חשיבות, והיום כולם מתחננים שנעתיק להם אותם. לכן אם את מרגישה בתוכך שזה בסדר לשים התמונה אז זה בסדר גמור, זו דעתי. וחוץ מזה התמונה מקסימה מביעה המון אושר .
תראי, אנחנו הסכמנו אפילו לתמונה בשער העלון החדש עמדא.

justme007

New member
יודעת מה?

אם מישהו רוצה לשלוח לי תמונה של מישהו מהמשפחה שלו ולכתוב לי משהו עליו אז אני אשמח לשים את זה בבלוג. אני חושבת שזה טוב, אני מאוד שמחה לראות תמונה של אמא. אני עכשיו מוסיפה משהו על מיסטר בין

justme007

New member
הוספתי מכתב למיסטר בין

מה קורה באמת עם ענתי? אני מתחילה לדאוג כי זה כבר היום השני רצוף שהיא לא אונליין מישהו יודע אולי מה קורה איתה?

נילי41

New member
../images/Emo41.gifJustme007 יקרה

קראתי את מכתבך למיסטר בין. אני חושבת שהוא מקסים. אני גם חושבת שמר אטקינסון (מר. בין) היה מתרגש מאוד מהמכתב שלך. אני חושבת שבטח יש אפשרות להעביר לו את המכתב. אולי דרך סוכנוית שחקנים או באמצעות משרד החוץ או משהו כזה. שווה לך לנסות... לדעתי זה יכול לרתום אותו להופיע או להקדיש הופעות לטובת הנושא... את עושה דבר גדול מאוד בבלוג הזה, תראי שיהיה למעשה שלך גם הד מעשי. עצם החשיפה, ופתיחת הנושא ככה באינטרנט, בבלוג, לכל העולם זה מעשה מאוד אמיץ ומאוד חיובי... אני מצדיעה לך.

למעלה