הבלוג - וובלוג "זמני"- הטור של אוהד

איה@

New member
הבלוג - וובלוג "זמני"- הטור של אוהד

אוהד - עד שתסתדר עם הספק שלך ותעלה את האתר שלך מחדש, השירשור הזה - יהיה האתר הזמני שלך. תרגיש חופשי - ותרגיש בבית, הבמה כולה שלך!
איה.

ohad m

New member
תודה איה ! איזו הפתעה נעימה !

הבלוג שלי חזר לעבוד בינתיים, אבל אני לא יכול לסרב לכזאת מחווה נעימה, אז הנה - כל מה שרציתי לאמר בשלושה ימים האחרונים ולא היה לי ממש איפה:
עברתי איזשהו תהליך בארבעת הימים האלה, גם בחיים האמיתיים וגם באלה הוירטואלים - היעדר טריטוריה נוחה ומוכרת בשבילי לכתוב בה בעברית חירפן אותי למדי, שהרי הבלוג שלי התחיל התור תרפיה ועדיין נחשב בעיני לתרפיה האולטמטיבית. רציתי להגיד המון דברים לפני שאשכח ולא היה לי איפה. אז נכון, שכחתי את הרוב, אבל הנה משהו שכן בוער לי להוציא: עברתי חוויה ממש לא נעימה עם בחורה השבוע. יצאנו, התמזמזנו קצת, הודעתי לה מראש שאני לא רוצה שום דבר רציני איתה, והיא אמרה שהיא מבינה ושהיא באותו ראש. בכל אופן, אחרי 2-3 פגישות שכאלה היא הודיעה לי שהיא מתחילה להתאהב בי, אז הזכרתי לה את מה שאמרתי לה בהתחלה והיא אמרה שהיא הבינה את זה אחרת ושהיא לא מעוניינת להמשיך איתי את ה"קשר" אם אין שום סיכוי שאני אוהב אותה בחזרה. אמרתי לה שסבבה ורציתי ללכת, כשהיא קפצה עלי, כאילו כדי להוכיח איזו נקודה מטופשת, וכמעט אנסה אותי. אחרי כמה דקות של הלם ניערתי אותה ממני והלכתי. היא בתגובה הודיעה לי שאם אני משנה את דעתי - אני מכיר את מספר הטלפון שלה, וביי בינתיים. יום למחרת היא הודיעה לי שהיא שינתה את דעתה ושהיא כן מעוניינת בסקס ללא מחוייבות. הפעם היה זה תורי לאכזב - אינטואיציה שכזאת. אני לא מעוניין להכניס ראש בריא למיטה חולה. בכל אופן - אחרי כמה שיחות ממנה שלא נענו היא השאירה לי הודעה שאומרת משהו בסגנון - <i>"תקשיב! אני רוצה אותך, מצטערת אבל אין לך ברירה. אין שום דבר שאתה יכול לעשות בנידון."</i> או משהו כזה. אני די נבהלתי מכל הסיפור. אוהד

למעלה