שאלה חשובה איך מצלמים את התמונות בבלוג טי.וי? בבקשה תענו לי אני גם רוצה
1 100lefet New member 9/6/04 #1 ../images/Emo26.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif איך מצלמים את התמונות בבלוג טי.וי? בבקשה תענו לי אני גם רוצה
../images/Emo26.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif איך מצלמים את התמונות בבלוג טי.וי? בבקשה תענו לי אני גם רוצה
T Tzach2 New member 9/6/04 #5 ../images/Emo178.gifשאלה../images/Emo178.gif ממה שניראה לי שכולם הבינו פה לפי הבלוג טי ויים שלפעמים קרובות יש פה אין מיקרופון באולפן... אז מה זהההההההה?? אני ימות אם לא יהיה עכשיו מיקרופון
../images/Emo178.gifשאלה../images/Emo178.gif ממה שניראה לי שכולם הבינו פה לפי הבלוג טי ויים שלפעמים קרובות יש פה אין מיקרופון באולפן... אז מה זהההההההה?? אני ימות אם לא יהיה עכשיו מיקרופון
ס סנדרוש המאמי New member 9/6/04 #2 תשובה../images/Emo70.gif תאמיני לי אין לי מושג מישהו אולי יודע באמת איך מצלמים?
M Masteron New member 9/6/04 #3 תלחצי על print screen שבמקלדת (אולי זה יהיה SYS RQ), ואז תיכנסי לצייר ותעשי הדבק- בצייר זה ידבק לך את כל המסך שלך, ומשם מתחקי מה שאת לא רוצה ותשאירי רק את התמונות של הבלוג
תלחצי על print screen שבמקלדת (אולי זה יהיה SYS RQ), ואז תיכנסי לצייר ותעשי הדבק- בצייר זה ידבק לך את כל המסך שלך, ומשם מתחקי מה שאת לא רוצה ותשאירי רק את התמונות של הבלוג
ס סולה16 New member 10/6/04 #8 הבלוג טי.וי עם ניר ונתי!! כשנשאלו שני הכוכבים השווים עם מי הם העדיפו לשחק, הם כנו: ניר- העדיף את ריקי על פני אסי נתי- העדיף את אסי על פני נוגה!! מיכאסי שולטת!!!
הבלוג טי.וי עם ניר ונתי!! כשנשאלו שני הכוכבים השווים עם מי הם העדיפו לשחק, הם כנו: ניר- העדיף את ריקי על פני אסי נתי- העדיף את אסי על פני נוגה!! מיכאסי שולטת!!!