הבלוג כציון דרך

Tali1912

New member
הבלוג כציון דרך

טוב, אתם יכולים מעכשיו להרים גבה <ראיתי ראיתי
>, אבל החלטתי ללכת על זה
, אני הולכת לעצב 2 אלבומים אחד על המשפחה שלי והשני ............. ניחוש קטן או גדול למי שמכיר אותי. זה לפי האתר הזה picabook http://www.picabook.co.il/PicaHome.asp?w=PicaHome תגידו מה שתגידו זה הולך להיות דיסקו אחול שקשוקה, גם מבחינת עיצוב שאני חושבת עליו וגם התמונות. והשאלה שלי האם להוסיף צילום מסך שיהיה גם כקובץ תמונה JPG של הבלוג כציון אבן דרך< הוו mama>, האלבום יהיה משהו כמו "חיים שכאלה"
. ולמעצבים הגרפים שבינינו הייתם הולכים על צילום מסך או מעצבים כבר משהו שכולל את צילום מסך הבלוג + פסלון האוסקר או בנפרד? נכון זה נראה שההודעה לא שייכת, אבל בכל זאת הבלוג כן יתקשר בסוף לאלבום.

ע ל ו מ ה

New member
בטח שהבלוג הוא אבן דרך!

והייתי מתחילה עם צילום הבלוג ואז "מוציאה" ממנו את פסלון האוסקר שיתחיל קטן באמצע ויגדל על שיכסה את המסך.

וואו, בטח שכן

הבלוג שלי הוא ציון דרך לגמרי... מסלול החיים שלי השתנה כמעט לגמרי בגלל כל מיני אירועים שקשורים לבלוג

Tali1912

New member
../images/Emo9.gif

חתיכת פרוייקט זה, אני באמצע הספר וזה מתקדם לא רע בכלל.

עברתי קצת על האתר הזה

והרעיון הזה של ספר-תמונות הוא בהחלט מדהים. אני בהחלט רואה את עצמי מכין כזה אלבום בתור מתנה...

Tali1912

New member
וואלה

בסוף נשווה תוצאות. שמחה שגם אתה ואולי עוד ישתמשו באתר או יותר נכון באלבומים.

דנטל

New member
מעולם לא חשבתי על בלוגי כעל אבן דרך

אבל באיזה מקום זה אולי כן, כי בזכותו אני זוכרת דברים. אם מרחיבים למחשב את הזכרון זו לא אבן דרך בחייו של המחשב? זו כן! אז אני מניחה שגם להרחיב לעצמי את הזכרון זה נחשב.

מסכים עם השאר

הבלוג הוא בהחלט אבן דרך, אישית למדתי הרבה דרך הבלוג שלי, אם הייתי עורך כזה אלבום קרוב לוודאי שהייתי מכניס גם אותו. ובקשר לשאלה בסוף, הייתי מעצב משהו נחמד.

למעלה