הבלוג שלי אשמח לקרוא תגובות שלכם בו

יוזיקית

New member
הבלוג שלי אשמח לקרוא תגובות שלכם בו

הבלוג שלי הוא על הכל אבל בעיקר על מערכות יחסים אהבה אכזבה וכו אשמח נורא אם תיקראו!

יוזיקית

New member
יש לי בבלוג שאלון נחמד

ובבקשה טענו לי עליו זה נורא חשוב לי אני מנסע לעשות סטטיסטיקה

יוזיקית

New member
שאלון קצר ומעניין

משהו נחמד שמעניין אותי מאוד התשובות עליו! רק תכתבו לי מה המין שלכם בבקשה ! 1. מה אתה חושב התכונה הכי חשובה למערכת יחסים? א. אותו חוש הומור. ב. אותם שאיפות ומטרות. ג. התאמה בתכום המיני. 2. כמה סקסי מתלבשת בת הזוג שלך? א. כך שאני צריך לסלק ממנה מחזרים. ב. היא תמיד ניראת טוב. ג. לפעמים. ד. אף פעם, היא תמיד לובשת את מה שנוח לה (וזה בכלל לא סקסי, או ברוב המיקרים). 3. איזה סוג של נשים אתם מעדיפים? א. מלאך. ב. שטן. 4. האם אתה טפלרטת אם אחרות כאשר יש לך חברה קבועה ? א. כנירא אבל אני יודע את הגבול. ב. לא, אני תמיד משחק לפי חוקי המשחק. ג. כמובן, הרי זה רק משחק. 5. אני יודע שאני מאוהב אם? א. אני ישן לא טוב ואוכל מאת. ב. מדבר אם חברים רק עליה. ג. רק על ידה אני מרגיש טיפש. ד. מקיר אותה להורים. ה. מקיר את ההורים שלה. ו. מרגיש שיש לי פרפרים בבטן בגללה. 6. מתי שאתה מקיר בחורה מה הדבר הראשון שאתה מסתקל עליו? א. על הכיוך ב. על הגוף (תחת, חזה וכו כדי לפרט). ג. על העיניים. ד. על הבגדים. 7. האם כישלון בסקס בפעם הראשונה מזביר את המשך היחסים ביניכם והם אכן נועדים לכישלון? א. כמובן שלא. ב. לא אבל יש לי פחדים מיזה. ג. כן! השאלה הבאה נועדה לנשים בלבד : 8. כמה סקסי לפי דעתך את מתלבשת? א. כך שאני צריך לסלק ממנה מחזרים. ב. היא תמיד ניראת טוב. ג. לפעמים. ד. אף פעם, היא תמיד לובשת את מה שנוח לה (וזה בכלל לא סקסי, או ברוב המיקרים).

למעלה