הבלוג שלי נפרץ

NetCriminal

New member
הבלוג שלי נפרץ

כנראה שחבורת האקרים נאצים פרצו למערכת שלי בברינקסטר ושינו את דף הבית של ערבלוג. אני לא יודע איך הם עשו את זה אבל דבריהם ממש אכזריים ואני אנסה להחזיר את האתר למצבו הנורמלי בהקדם האפשרי.

agentx

New member
נו בחייך...

נפרץ/לא נפרץ, מדוע לא הורדת את העמוד? ונגיד ששינו לך את הסיסמא של השרת (אפשרי הדבר?), הרי שה"דומיין" של TK היה יכול להיות מועבר לעמוד אחר לא? אז במטוטה ממך, רייטנג זה לא יביא, חומצזה, להאקרים יש דברים טובים יותר לעשות מלפרוץ לבלוג
אבל לא חשוב...

NetCriminal

New member
למה אני כאן בכלל

איזה טיפש אני.... למה בכלל אני טורח להיכנס לכאן, בשביל שיעליבו אותי. המקום הזה הוא רפש פרות, משעמם, ילדותי, מבולגן לאללה וגם לא מתאים לאישיות כמוני- אישיות ערבית. שלי, את כותבת ממש גרוע והמשפטים שלך מאוד ילדותיים אני מציע לך להתחפש לברני במקום לכתוב. ואתמול חיפשתי באטלס על אי כזה- אי שפיות ולא מצאתי אז תעבדי על מישהו אחר. וסצינת הבלוגים חוזרת על עצמה כמו פורטלי רשת.... תמציאו משהו חדש. וכמו שאני רואה הפורום נהפך למן פורום תמיכה טכנית... יש הרבה אנשים שלא יודעים מה זה בכלל בלוגים והם באים כדי לבקש עזרה בעניין עיצוב גרפי או דברים כאלו בלי שהוא יהייה קשור לבלוגים, אולי תקימו סדנה!!. וכמו שאמר שוקז ועוד הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה אחרים שהפורום מתדרדר ושהוא זקוק לאשפוז מיידי. תאפשזו אותו ברעיונות חדשים במקום שרשור העדכונים ופרקים נבחרים ותנסו להתרכז רק בבלוגים ושום דבר אחרת. בהצלחה לבלוג וקללה תיפול על כל מי שלא מאמין לי וכל מי שלא ייכבד את דעותיי , אמן. † אני פורש מכאן אבל אני אחזור כל שבועיים כדי להציק לכם עוד קצת בכותרות נוקבות.

אני לא מבין למה זה היה צריך להגיע

לרמה כזאת? למה אתם לא מאמינים לו? ואפילו אם אתם לא מאמינים לו, מה זה התגובות ה"מחוררות" האלו שלי? מה הצורך שלכם לא להאמין לו ועוד לכתוב "לך תעבוד על מישהו אחר"? בי זה פגע, ושבו זה לא יפגע? טוב בכל מקרה אין לי מה להגיד לך וסים, אלא שתשכח ממה שהם כתבו ותמשיך במה שאתה עושה.. הם לא שווים את זה.. זהו, שי.

כן, באמת למה לא האמנתם לו?!

לא הבנתי את הקטע... הגיוני שפרצו לו לאתר... יש אנשים רעים בעולם! זה ממש לא יפה מה שעשיתם עכשיו הדר

שלינקה

New member
גיברת, לא פרצו לו ולא נעליים.

הוא נעלב מהתגובה שלי? אני נעלבתי מהזלזול שלו באינטלגנציה שלנו. אז התקזזנו? וברצינות, הדר: את באמת חושבת שכל מה שמעניין האקרים זה לפרוץ לבלוג זנוח בשם ערבלוג? תעשי לי טובה... (אגב, "זנוח" לא כי זה ערבלוג, אלא כי כל אתר פרטי כזה נחשב למשהו זנוח מאוד ברשת הענקית הזאת). אגב, וסים, דווקא נורא ניסיתי להתקבל לעבוד בתור בארני, אבל הם אמרו שהם מחפשים אנשים עם מנת משכל נמוכה יותר. לא נורא, התמודדתי עם האכזבה. שלי.

שלינקה

New member
שי, ../images/Emo26.gif

מן הסתם עקבת יותר מפעם אחרי התגובות שלי בפורום ובכלל. ראית פעם שעניתי למישהו בצורה פוגעת? שעקצתי ברשעות? אם כן, אני אשמח אם תצטט אותי. ובכנות - אתה יודע שלא. אבל מה לעשות, לפעמים יש אנשים שעוברים את הגבול בזלזול באינטלגנציה של האחרים, והדבר האחרון שאני יכולה לסבול זה שמישהו עובד עליי בעיניים, ועוד נעלב כשאני לא מאמינה לו. אגב, נעלבת גם בשבילי מהדברים שוסים כתב כאן על הכתיבה שלי?

נפגעתי, לא נעלבתי...

קשה לי לראות מריבה על דבר כזה אידיוטי.. מאמינים לא מאימינים, למי זה איכפת.. וכמו שאמרתי, אפילו אם את לא מאמינה לו, או לא רוצה לקרוא את הבלוג שלו תתעלמי ותמשיכי הלאה בדיוק כמו שאמרתי לו.. שי. את רואה איה, אני כן מפעיל את הפורום..

krina

New member
שלי, אם את כבר פה...

יש סיוכי שתעני לי אי פעם להודעה ששלחתי לך לפרטי?

שלינקה

New member
קארינה?! עניתי לך על הכל!

אל תגידי לי שזה נעלם בחלל האטמוספירה של הסייבר!

krina

New member
מממ...סיכוי לא קטן ש...

זה נעלם בחלל האטמוספרה של המחשב המקרטע שלי.. בכל מקרה, אני מעלה פה את השאלה, שזה לא מופנה רק אליך- עד כמה מפריע לכם, כקוראי בלוגים, לקרוא על חוויות מיניות (לאו דוקא בפירוט, אלא יותר כחלק מהחיים) של כותב הבלוג?

שלינקה

New member
טעות גדולה.

למה אתה חושב שחרדים שונאים ערבים?! חרדים, כמו כל אדם אחר, שונאים אנשים שהורגים את האחים שלהם (או אותם בעצמם, זה לא משנה) אבל כל אדם שלא מואשם בעוון החמור הזה גם לא מהווה מושא לשנאה. מעניין מאיפה הגיע הסטראוטיפ המוזר הזה. ואגב, מה הקשר בין היותך ערבי והיותי חרדית, לדו-השיח שהיה בינינו??? שלי.

agentx

New member
דיי, כבר לא מצחיק... ../images/Emo5.gif

תראה כמה זמן עבר, ועוד לא פתרת את הבעיה הכל כך קלה הזאת? נו באמת.. אל תזלזל באינטלגנציה שלנו... מה בדיוק הקשר בין היותך ערבי לבין כל הדיון הזה פה? האם בשל עצם היותך ערבי אתה מקבל פחות זכויות כאן? או שחלות עלייך חובות שלא חלות עליי בפורום הזה? באותה מידה היו יכולים לפרוץ לי לבלוג (שהיה, כבר לא קיים) והיו כותבים יהודי מלוכלך, אתה יודע כמה זמן לוקח להוריד את זה? מקסימום 2 דקות מהרגע שמגלים... אז שלום, ולא להתראות... כולם מוזמנים להיות פה; נוצרים, ערבים, יהודים, פולנים, רוסים, מרוקאים, אשכנזים (וכו´), רק בבקשה לא להתחיל בהצגות מיותרות... אם היינו גזענים, היינו אומרים דברים אחרים לחלוטין, ובעקבות מאורעות היום (משחק הכדורגל בין הנערים הערבים לחיילים, שנקטע על ידי נערים שהתחילו לזרוק אבנים) בכלל אפשר היה לספר פה הגדה...

למעלה