הבלוג שלי נשאר אנונימי

צופית100

New member
הבלוג שלי נשאר אנונימי

פתחתי בלוג חדש. הוא אינו מופיע ברשימת הבלוגים החדשים ולא ברשימת הכתבות החדשות. גם במדור אליו הוא שייך (משפחה הוא אינו מופיע ברשימת הבלוגים. למה?

De-Panther

New member
גם בכרטיס שלך הוא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אינו מופיע בטוחה שפתחת בלוג?? בכל מקרה לרשימת הבלוגים החדשים נכנסים אחרי 5 פוסטים

יש לי בעיה רצינית!!!

מאז תום יום כיפור,נכנסים לי מעט אנשים לבלוג(ואני ממשיכה לעדכן כמו קודם!אפילו כנסו ותראו!!!)ובכל זאת הסטטיסטיקה ירדה לי מ-300 ל-100..מה קורה לי?בבקשה!אני ביקשתי מהגולשים בבלוג להגיד לי למה הם לא נכנסים,והם לא מגיבים!אולי כנסו אתם תראו ותגיבו כאן בפורום מה דעתכם?למה אנשים לא נכנסים לי יותר??? תודה מראש!

הסטטיסטיקה לא עלתה..אבל בכל מקרה אנ

י ארשום... יום שבת-237 יום ראשון-317 יום שני-109(כבר התרוששות) יום שלישי-126 יום רביעי(היום)-130.. מה קורה לבלוג שלי שההצלחה כ"כ ירדה לו..????

spider kisser

New member
../images/Emo104.gif

איך לעזזל זה קשור לפורום? מאיפה אנחנו אמורים לדעת, אולי אלה שנכנסו אליך לבלוג ניכנסו בהחתחלה מלא פעמים באותו יום, ואז הם ראו שזה לא מוצא חן בעינהם אז הם הפסיקו, כאילו דא? רק בגלל השאלה הדפוקה הזאת אני לא אכנס עליך לבלוג!

0r0r

New member
../images/Emo4.gif

א) לא זכור לי שנתתי לך אישור להשתמש באימוטיקון שלי
ב) עשה לי טובה תרגע קצת
ג) תתחבר לICQ

אתה מאיים עליי?אל תיכנס זאת

בעיה שלך...אתה תפסיד....אני בין כה וכה אמשיך לעדכן כי כבר הכנתי רשומות שמורות וכל בוקר אני רק לוחצת"פרסום"וזהו...אז אל תאיים...זה הפסד שלך... חוץ מזה זה כן קשור לפורום,כי אולי מישהו יכול להכנס ולהגיד מה לא טוב לדעתו שעושה את הסטטיסטיקה ירודה יותר....

למעלה