הבלוג שלי קיים כבר 13 רשומות

הבלוג שלי קיים כבר 13 רשומות ../images/Emo13.gif

אני מעדכן בו סיפורים על החיים שלי.. (כרגע דווקא די מעניין לשם שינוי - לא עוד בלוג "משעמם לי כל כך בחופש ואני בדיכאון מזה" - בנוסף אני משתף את מי שטורח לקרוא בהגיגי המיותרים (כרגע לגבי רפואת שיניים (?!?) ) ומטרתו המוצהרת של הבלוג היא להכיל עידכונים לגבי "תולדות עולם האדמה" שהן בעצם תיאור מיופיף של פגישות d&d שאני מנהל עם חברים.. אשמח לקבל עליו תגובות בתוכו וגם כאן
אהה אגב קוראים לי אורן ואני בן 17..

כמה כיף ../images/Emo13.gif

אני במועדפים
ועדיין אף אחד לא מגיב
טוב לא נורא זה אומר שמישהו שם למעלה במערכת תפוז מעריך אותי
מי בכלל קובע איזה בלוג יופיע במועדפים ועל פי איזה קריטריונים ? אורן תוהה אבל שמח

גם אני...

במועדפים והשאלה הראשונה ששאלתי את עצמי (אחרי חיוך רחב שעלה על פניי כמובן) הוא איך בוחרים מי יופיע במועדפים? למישהו יש תשובה לקושיה? חוץ מזה שגם לי לא נוספו תגובות מאלו שהיו מאז שאני במועדפים. אולי אני ואתה צריכים להקים אחווה כזאת...נקרא לה "מועדפים אך עדיין לא מוגבים"...מה אתה אומר?

מאעל"מ ? ../images/Emo6.gif

מה עם מח"ת ? (מועדפים חסרי תגובות) ?
בכל מקרה אני בעד
ומי באמת התפוז הגדול שלמעלה ? ומתי יקום המתחכם שיאמר לי "תפוז בלוגים כמובן" ?
אני מכור לאייקונים
ו -זה
זה כלום לעומת החיוך שדפקתי כשראיתי את התמונה שהוסיפה לרשומה שלי "אתם מכאיבים לי עם מכשירים מכאניים.. ואני משלם לכם ?!?" אגב למה אין אפשרות לכתוב את האייקונים (כמו שכותבים : + - + ) ויוצא חיוך ) בבלוג ? ולמה אי אפשר להוסיף אייקונים בתגובות לבלוגים ? מי היה מאמין שלוש שאלות בשירשור אחד !
(2 בלילה וחם.. אף בית משפט לא ימצא אותי אשם ! )

למעלה