הבלוג שלי "שקיעה בים"

הבלוג שלי "שקיעה בים"

אשמח שתבקרו בבלוג שלי החל מיום ראשון, אני חושב על הרבה דברים להכניס בו! הבלוג נוסד בראשית חודש אוגוסט על ידי, יש בו שירים, בדיחות, סיפורים, מאמרים וגם ציורים הבלוג שלי "שקיעה בים"

דנטל

New member
היתה לי השארה כזו

אבל אז אמרתי לעצמי "אם הוא דתי שלא רוצה שיכנסו לבלוג שלו ביום שבת,לא הגיוני שהוא מפרסם לפני שבת". בקיצור, ההגיון שלי שונה, כנראה, משלו. קורה.

את צודקת אשנה את מועד הפרסום!

להבא לא צמוד לשבת בסדר, אני אמרתי לא רוצה לגרום לכם חילול שבת בכתיבה, אך אני לא מונע ממכם להכנס אם כבר אתם באתר, יש לכם 6 ימים, וגם את מוצאי שבת, ואת צודקת עשיתי שגיאה ולא אפרסם צמוד, הכי הרבה יום חמישי. לילה טוב

דתי מסורתי!

אני לא רוצה לגרום לכם לחלל שבת, יש חיים גם מחוץ למחשב, כדאי להיות עם המשפחה זה לא קשה לכם להיות הרבה מול המסך, אצלי זה קצת קשה.

דנטל לא הבנתי את השאלה?

אומנם יום שבת לפני ראשון, זה יום מנוחה ללא עבודה והתעסקות עם ענייני חול, אך לא הבנתי למה את שואלת אותי את זה, זה רעיון למשהו?

wranger

New member
יש הנחה סמויה שכזו,

... שאם מישהו אומר "תיכנסו לבלוג שלי" אז הוא מצפה שייכנסו אליו מיד ברגע שהם רואים את הלינק. בהודעה הזו שלך, שפתחה את השרשור (אגב, יש מקום להודעות כאלה, אבל לא משנה עכשיו), ציינת בפירוש שאתה לא רוצה שאנשים ייכנסו ברגע שהם רואים את הלינק, אלא רק בעוד יומיים (ואגב, זה לא נראה לי רעיון טוב, כי מי יזכור ביום ראשון "אה, יש איזה בלוג שמישהו רצה שאני אכנס אליו לפני יומיים. אני חייב למצוא את הלינק הזה עכשיו!"). בגלל זה הייתה השאלה של דנטל. בסדר?

מידי פעם תיכנסו, לא תמיד רושם בבלוג!

עכשיו יש לי בעיה עם עריכת שיר שחיברתי, תראה אני בוא נאמר כך אני שומר שבת, אני לא רוצה לגרום לאנשים שיכתבו בשבת וחג, כך עשיתי באתרי, יש לי קישור בבלוג תיכנסו 6 ימים בשבוע, אתם לא חייבים לזכור, זה לא עולה כסף להיכנס לבלוג, זה כניסה חינם, יש לכם עוד בלוגים, לא אסרתי להכנס שלא תבינו נכון. אני לא רושם מידי יום, כבר מראשית החודש נכנסו 90 כמעט וזה הישג יפה, תבואו מידי פעם אתם מוזמנים לקפוץ לביקור בבלוג, אני עסוק גם בהוצאת סיפורי לאור "שקיעה בים". לילה טוב

דנטל

New member
תראה, הכי טוב לעשות זה כך

כשאתה מפרסם פוסט - המלץ עליו פה בשרשור המתאים. כשאנחנו נראה את ההמלצה, כל אחד יחליט לעצמו אם לבדוק אותך או לא. כך זה נעשה תמיד. אם אתה לא רוצה לגרום לנו לחלל את השבת (אגב, אם אני מחללת שבת זה בגלל שאני גרמתי לכך ולא אף אחד אחר
), העלה המלצות במהלך השבוע, בסמיכות למועד כתיבת פוסטים חדשים. אם אתה מעלה הודעה לפני כניסת השבת ואין ברצוני לחלל את השבת, אל תסמוך על זה שביום ראשון אזכור מקיומך. כתבת פוסט חדש באחד מימות השבוע? יופי! המלץ עליו לאחר שהקלקת על פרסומו. כתבת פוסט ביום שישי קצת לפני כניסת השבת? אולי כדאי לך לחכות למוצ"ש ורק אז להמליץ עליו פה בשרשור המתאים.

את רוצה ארכיון יש בכל בלוג באתר!

את יכולה ללכת לבלוגים אחרים באתר, אצל כולם יש ארכיון ובו המספרים מודגשים באיזה יום של החודש פורסמה ההודעה בבלוג, יש ארכיון את מבינה את יכולה להכנס לכל בלוג אחר ולבחור חודש ויום החודש ולראות את מה שנכתב, במספרים שמודגשים. עכשיו בבלוג שלי "שקיעה בים", יש שיר שפרסמתי אתמול בחצות הלילה ששמו "לעת ערב", כולל ציור של העיר הדמיונית של הסיפור שאני רוצה להוציאו לאור, אתם מוזמנים לראות, משיר אחד בודד את יכולה להוציא לאור סיפור גדול, כתבתי 22 פרקים ועשרות שירים בתוך הסיפור, השירים המייסדים של הסיפור שקיעה בים, הם כמובן שקיעה בים, שזה סמל הבלוג, הבוקר שאחרי, שיר המשך הבוקר שאחרי הלידה, בחזרה לרגע הקסום, יום הולדת לאורי, ולילה טוב לילד, את יכולה לראות את זה בקישור שהבאתי בבלוג של מילים לשירים, זה הפרוייקט הגדול העצמי שלי בגלל זה קראתי לזה שקיעה בים. יום טוב לך.

דנטל

New member
קודם כל, לא בכל בלוג יש ארכיון

אלא רק בבלוגים שבעליהם מיקמו את קוביית הארכיון בתצוגה. דבר שני, נתתי לך טיפים, חבל שאתה לא מצליח להבין אותם
. אמממ... לא נעים, אבל לקישורים שלך אני לא נכנסת, כי אני בקושי קוראת בלוגים, מצטערת. ניסיתי לעזור לך לקדם עצמך בדרך מוצלחת, לא התכוונתי שאותי בעצמי מענין לקרוא מה שכתבת.

האמת לדעתי זה ללא תשלום!

הבלוג שלי הוא לא רק על סיפורים ושירים וציורים על עוד נושאים, אין לי נסיון בבלוגים האמת, אצלי יש ארכיון זאת בחירה שלכם, אז מה דעתכם? רוצים שהעלה נושא לדיון, נושא בוער?

למעלה