הבלוג שלי יש שם חתיכת מאמר שלי על מוניקה
N Nulit New member 14/9/03 #3 אמממ.. הבלוג שלי, פתחתי אותו אתמול, והוא דיי סתמי כי יש לי עוד אחד אבל הוא.... דיי פרייבט... אני לא אפרסם אותו כאן.
אמממ.. הבלוג שלי, פתחתי אותו אתמול, והוא דיי סתמי כי יש לי עוד אחד אבל הוא.... דיי פרייבט... אני לא אפרסם אותו כאן.
S Silver Fox New member 14/9/03 #4 איזה אחלה בלוג../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif אבל בבקשה, תגדיל את הכתב! זה ממש קטן. הסיפור שלך די דומה לסיפור שלי... רק שאני לא צרבתי אלא הורדתי מהמחשב ואז קניתי את הדיסקים.
איזה אחלה בלוג../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif אבל בבקשה, תגדיל את הכתב! זה ממש קטן. הסיפור שלך די דומה לסיפור שלי... רק שאני לא צרבתי אלא הורדתי מהמחשב ואז קניתי את הדיסקים.
J Just Adi New member 15/9/03 #5 הבלוג שלי... ../images/Emo80.gif אתם יכולים ללחוץ פה או פה או סתם על הקישור למטה
ד דגה ענוגה New member 15/9/03 #7 נאכון ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif אבל אם כל אחד רוצה שיהיה לו בלוג, שיהיה. לי זה מספק בידור
נאכון ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif אבל אם כל אחד רוצה שיהיה לו בלוג, שיהיה. לי זה מספק בידור