הבלוג שלי

emale

New member
הבלוג שלי

שלום, שמח להצטרף למסיבה. מקווה שתאהבו.
Emale

shayl86

New member
מאיפה התמונה של האיש הזה?

מאיפה היא? התמונה הזאת של האיש?

איה@

New member
emale - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מאד מאד אהבתי!! עיצוב נהדר והתוכן מענין. מחכה להמשך. יופי שהצטרפת אלינו - מקווה לראות אותך הרבה
נראה שעקבת אחרנו בשקט לפי הקישורים שנתת
עכשיו אתה גלוי. אתה נותן אישור להכניס אותך לעמוד הקישורים שלנו? בהצלחה גדולה! - נראה שיהיה לך עתיד מזהיר
איה.

emale

New member
תודה ../images/Emo9.gif

תודה על כל המחאמות. באמת שלא ציפיתי... איה, בטח שאת יכולה לצרף את האתר שלי לרשימה. ונכון, הייתי פה מהיום הראשון. הנושא הזה של בלוגים תמיד ריתק אותי. התמונה? מאחד מהחיפושים ברשת, כבר לא זוכר בדיוק מאיפה. בשמחות
Emale

מאד יפה אימייל גם הצילום והעיצוב

משגע רק הפונטים קטנים מדי בשבילי על רקע צהוב קשה לקרוא אותיות כאלה קטנות הייתי צריכה להוריד את המשקפיים שלי ואגב כתבת רק פתיחה או שיש כבר גם תוכן? מתי תספר מה הגיל שלך בבלוג ובכלל פרטים על עצמך? האם הכתובת של הבלוג שלך של האתר היא זו שהופיעה למעלה באדרסס כשפתחתי את הקישור שלך?

binba

New member
נפלא! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

עושה רושם אתר מצויין, גם בתוכן וגם בעיצוב. סחתיש!
רק הערה אחת קטנה, אם יורשה לי - חיצי הגלילה לא כל כך מתאימים לשאר העיצוב, לדעתי, מה גם שזה לא כל כך נוח לגלול ככה את הטקסט. אבל אם אתה מתעקש על גלילה כזאת, כדאי מאוד להוסיף כפתור שיוביל ישירות לראש העמוד (#top). בהצלחה, רותם.

G.O.D

New member
אחלה בלוג רק 2 הערות...

תשנה בסקריפש של הגלילה את הערך של המהירות... כרגע זה זז לאט מידי. וגם הפונט קטן מיד לדעתי. מעבר לזה אחלה!

אבשי ג

New member
אגב, זה הייתי אני פשוט מישהו...

השתמש לי במחשב והשתנה השם משתמש.

איה@

New member
emale - האתר שלך לא נפתח ../images/Emo26.gif

רציתי להוסיף אותך לעמוד הקישורים, תעדכן האם החלפת כתובת או שהבעיה היא זמנית?
איה.

emale

New member
../images/Emo7.gif

כן, אני יודע. איזה קטע, בדיוק שלחתי לך מסר בנושא. מקווה שזה יסתדר בקרוב. את יכולה בינתיים להכניס לקישורים את הכתובת המקורית Emale

למעלה