הבלוג שלכם

דם דם

New member
הבלוג שלכם

מי יודע מדוע ולמה בחרתם לפתוח בלוג כול אחד מאיתנו שפתח בלוג יש לו סיבה לכך. מה היו הסיבה/בות שלכם שפתחתם בלוג?

Tali1912

New member
אני

גאיה - הזכרונות מהעבר מההווה ומה שיהיה הלאה. <והיא לא זברה במקרה>
חמדה - אני יותר מידי אוהבת את הארץ שלי

דם דם

New member
האמת

לא יודע למה פתחתי את הבלוג זה לא שהייתי זקוק לזה כול כך...פשוט כול העולם ופילגשו קירצצו לי לפתוח בלוג (ראו ערך עידודו,עידן,דייב,עמית,בבושקה,ריקי....) אז פתחתי אותו...אם ימאס הוא תמיד יכול למות

דם דם

New member
פילגש

זאת האישה השניה של הבעל כיום קוראים לזה מאהבת פעם כשמישהו הייתה לו עוד אישה היא ניקראה פילגש לא אני המצאתי...אני רק חופר לכם במוח

TheWhiteTigris

New member
צורך כתיבה.

זאת הייתה תקופה של סוף הצבא והיה לי צורך לכתוב משהו. בהתחלה כתבתי על דפים - ואז נחשפתי לרעיון הבלוג - אז התחלתי לכתוב שם.

נחשפת לרעיון של הבלוג...

ואז למה החלטת לעבור לבלוג, ולא להמשיך לכתוב על הדפים - מה שעשית באותה תקופה?

TheWhiteTigris

New member
יש לך

דפים, ויש לך את הסיבות שרשמתי במאמר ההוא. המעבר די מובן הייתי אומר. חוץ מזה, חבל על הנייר. כמה כבר אפשר לכתוב על נייר?

idodo cohen

New member
בגדול

בהתחלה פתחתי אותו סתם בשביל החברים... ובסוף זו הפכה לצרה הגדולה שלי. HOW IRONIC.

דם דם

New member
צרה?

למה צרה? במה הוא מציק לך הבלוג ותראה את הצדדים הטובים...אם לא היה לך בלוג כנראה שמעולם לא היינו מכירים, או שזה לאב דיוק דבר טוב מבחינתך

idodo cohen

New member
אוי אתה מצחיק.

הצרה היא שאני לא יכול להיות לגמרי גלוי כמו שיכולתי להיות, אם לא הייתה לי מגבלת "לך תדע איזה קרציות מהחיים שלך קוראים בבלוג ויוכלו לנצל לרעה את הדברים שאתה כותב".

דם דם

New member
זה נכון

איזה מגניב אם היה אפשר לעשות בלוג סגור כמו קומונה סגורה אה, ושאנשים יצטרכו לקבל אישור נו זה כנראה המחיר שמשלמים כשמכניסים את חדר המיטות שלנו לאינטרנט ומגלים את החיים הפרטיים.

ע ל ו מ ה

New member
הבעיה היא שדווקא מזרים אין לנו בעיה

מה שאנחנו רוצים זה בלוג "סגור" מהסוג שפתוח לכל פרט לאוסף מסוים של אנשים. כמובן שבלוג סגור כמו קומונה סגורה גם שימושי, רק שאז מפסידים את הדעות האובייקטיביות של הקהל, את ההכרות עם עוד אנשים - את הכוח של האנונימיות. והבעיה עם לפתוח בלוג לכל, פרט לאוסף של אנשים, היא שהאנשים ההם יכולים להתחזות כרצונם ולהיות אחרים, ולהיכנס...

פתחתי בלוג כי...

החלטתי שהגיע הזמן לכתוב על גבי נייר כלשהו (אלקטרוני?) את הדעות שלי - לא פעם מצאתי את עצמי עם דעות, עצבים ודברים אחרים שמביאים, בין היתר, לשיחות עם חברים - שיחות שלא נגמרות על אירועי האינטרנט.. החלטתי שהגיע הזמן לכתוב את הדעות שלי, לכתוב אותן במקום בו כולם יוכלו לקרוא - מקום בו כביכול, תיהיה לי יכולת "השפעה" מסויימת ואנשים באמת יקראו את מה שאני כותב. מצד שני, בלוג גם משמש אותי כמקום לכתיבת המחשבות והתהיות שלי על דברים שונים באינטרנט ודברים בהם אני עוסק. דברים כאלו שאף פעם לא יצא לך לדבר עליהם עם אף אחד - אבל הם מעסיקים אותי בכל יום שחולף. בבלוג אני לא מדבר על אותם דברים עם אף אחד, אני פשוט כותב אותם. יש כאלה שיקראו, יש כאלה שלא.

פגעסוס

Well-known member
הבמה החדשה היה איטי מדי

רציתי מקום לפרסם את הדברים שאני חושב עליהם. ובאותו זמן היה את הבמה החדשה. מעבר לאיטיות שבפרסום (שולחים היום, זה מתפרסם עוד חודש), לא הרגשתי שם נוח לפרסם דברים שאינם שירים או סיפורים. כששמעתי על בלוגים, פתחתי בלוג בישרא. זה היה ממש לפני הנסיעה להודו אז הבלוג מעבר ליומן, שימש גם מקום עדכון להורים ולכל מי שהתעניין. לצערי הבלוג נמחק מחוסר עדכון. כשחזרתי מחו"ל, כבר כתבתי בלוג בבלוגיה.

הא!

גם אני מאותה סיבה. ידידה סיפרה לי על הבמה החדשה. בדקתי את האתר הזה, וראיתי שם המון יוצרים מיוסרים שכותבים על מוות, אהבה, דיכאון, ועוד כל מיני דברים שמשוררים אוהבים לכתוב עליהם. התלהבתי מהאתר הזה, ולמחרת בבית הספר כתבתי המון שירים. פשוט כתבתי שירים באותו סגנון אומנותי, רק על דברים טיפשיים. הבמה לא הייתה נוחה, אבל אהבתי לכתוב בה. אחרי כמה זמן אותה ידידה סיפרה לי על ישראבלוג. זה היה לפני המפץ הגדול, וישראבלוג לא היה משהו ידוע. לא היו שם המון פאקצות כמו שיש היום. לא התלהבתי מישראבלוג והמשכתי לכתוב בבמה. ניסיתי כמה פעמים לפתוח בלוג בישראבלוג, ובתפוז.. בתפוז פתחתי בלוג ובסוף לא נגעתי בו. הכתובת נשארה. אחרי חצי שנה אולי שנה, החלטתי לכתוב בבלוג הזה. וזה מה שיצא.. אגב, אותם שירים שכתבתי בבמה, העלתי מאוחר יותר גם לבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=434338&passok=yes

noyy

New member
../images/Emo28.gifאין לו מטרה נעלית

או מהות חשובה כלשהי... סתם במה שאוכל לכתוב עליה שטויות מבלי שאף אחד יפריע או יתערב לי. אני אוהבת את תחשות השליטה הזו שבניהול

למעלה