הבלוג של דודו טופז בעמוד הראשי של "תפוז"?

Paila

New member
הבלוג של דודו טופז בעמוד הראשי של "תפוז"?

וואללה יופי! בין אם מדובר באדם עצמו, שאכן ירד אל העם ופתח בלוג, או שזה סוג של גימיק - זה לא משנה. הוא צריך ש"תפוז" יקדמו אותו? אז מה - עכשיו כל פעם שהבדרן ה"פאסה" הזה יפלוט איזו שטות (והוא הרי כל כך טוב בזה, כי שכתוב בפוסט עצמו) הוא יקודם לעמוד הראשי?

suki da yo

New member
כמובן שכן.

כמו שה"בלוג של ביבי" קודם, למרות שאני דג זהב אם ביבי כתב בו מילה אי פעם, וכמו שכל סלב שיואיל לתרום מזמנו לכלכלת תפוז יקודם.

suki da yo

New member
ואני אפתיע את עצמי ואוסיף

שהוא לא כותב כל כך רע. לא כל כך טוב, בסדר, אבל מספיק גמלוני שאני אאמין לו שהוא כתב את זה בעצמו, וזה, בשילוב עם כתיבה בסיסית טובה, וחוסר בשגיאות דקדוק הופכים את הקידום הזה לאחד הפחות טעוני מריבה. סוג של פירגון הבאתי פה.

Bezalel P

New member
מכמות הכניסות והתגובות

כנראה שיש הרבה מאוד אנשים שמעניין אותם מה יש לדודו להגיד.

tokbek

New member
אישית - מאוד אהבתי את הבלוג של דודו

הוא כותב בצורה רהוטה, יפה, ובהרבה כנות ורגישות. אני ממש מקווה שתפוז יעשו הכל בשביל שיהיה לבלוג המשכיות ושדודו ימשיך לכתוב. אצלי הוא כבר בRSS ,ואין הרבה כאלה אצלי בכחול-לבן.

הוא אדם רגיש ומקסים

שיודע לרכון, ללטף וגם לנשוך צעירות נשואות בשידור חי. בשעות הפנאי (כשהוא לא בטלוויזיה) הוא אוהב לז**ן.

בטח. כי אתה עובד תפוז

בגלל זה הוא מרגש ובגלל זה אתה רוצה המשכיות, כי הכסף שלו משלם את המשכורת שלך

כנראה המטרה היא לקדם את ההצגה שלו

בחודשים האחרונים מספר מפורסמים פתחו בלוג בתפוז (אולי תפוז פונים אליהם ומציעים להם את זה) אבל אחרי רשומה אחת שכביכול הם כתבו - הם נעלמים.

seymore butts

New member
אני דווקא חושב שהיה לבלוג שלו פוטנציאל

היה מעניין לשמוע קצת על הזיונים שלו, ואם אפשר גם שיצרף תמונות. זה שהוא שם בסוף הרשומה הראשונה שלו פרסומת להופעה הקרובה שלו היה קצת פאתטי, אבל נו, ביחס לשטויות שהוא עשה בחיים שלו זה זניח. חבל שהוא נכנע לטרור ההאקרים והוריד את הבלוג.

למעלה