"הבלוג" של היהודים: פרק שני -

"הבלוג" של היהודים: פרק שני -

בנוסף, תוכלו למצוא שם את הפרק הראשון, ועוד כל מיני קליפים ותמונות. תהנו חבר'ס
פרק ראשון למי שפיספס פרק שני

בנוסף, היום בחצות בגלגל"צ ../images/Emo70.gif

מחצות עד השעה 02:00 בלילה, ספיישל של שעתיים, "היהודים- גרסת המעריצים". תהנו
ולא לצחוק עלינו, כן? ;)

The Kinslayer

New member
מצטרף לבקשה של ענבר!

אתם רגילים למלמולים שלי בחיים האמיתיים, תתרגלו אליהם גם ברדיו, תודה.

izzys

New member
מה קרה? אנחנו לא לרמה שלך? ../images/Emo11.gif

סע סע יא קיבוצניק
.

The Kinslayer

New member
../images/Emo11.gif

זהו, מה שהיה בינינו נגמר. מעכשיו אני שוב פעם לא זוכר איך קוראים לך.

חחחחחחחח איזה חמודים אתם ../images/Emo13.gif

"אני דניאל בראון בן 16.5 מכפר עזה" נראה לי הולכת להיות אחלה תוכנית

ליאןןן

New member
היה ממש נחמד :)

אני ואחותי נכנסנו לאוטו עם כוונות לנסוע לאנשהו, ומצאנו את עצמנו עושות סיבובים כדי להמשיך לשמוע... נהנתי
.

Z A M i

New member
מהזהזה!?!?../images/Emo12.gif

באנה.אני מרגישה כאילו לא הייתי פה שנתיים

Tomer TR

New member
../images/Emo41.gif הספיישל מאמש להורדה + פלייליסט + תודות

כל הקרדיט לבן רובין שהעלה וכתב את ההודעה הבאה בפורום האדום יום שבת ה-4 לאוגוסט שודר בגלגלצ ספיישל על היהודים, בספיישל התארחו קהל של הלהקה, בינהם-אני-ענבר-דניאל-אורית-רותם. בספיישל יש ראיונות עם הקהל, וסיפור התגלגלות הלהקה מההתחלה עד היום בערך... בספיישל שאני מעלה לכם כאן אין את השירים!, כלומר: יש את הראיונות והדיבורים של השדרן ואיך שמתחיל השיר הקטע נערך והורד השיר. פשוט לא לעיניין לפרסם ככה שירים. רוצים לשמוע את השירים? בטח לרוב יש כאן בבית, ומי שלא מוזמן לקנות את הדיסקים או לשבור את הראש לבד.....:) רשימת השירים: 1-עוד ארון 2-אין לך מקום 3-שחק אותה 4-מלחמה שקטה 5-SOMEBODY ELSE 6-גנבה 7-אינטרמת 8-חופשי 9-תענה לי 10-y-g-t-b-m 11-ניו יורק סיטי 12-מי אמר לך 13-WHATABOUT YOU 14-אלה 15-ליפול 16-אם כבר 17-גקי 18-עד שזה יעבור 19חולמת. * הערה מתומר שמעתיק את ההודעה כעת לתפוז: הבנתי שהיה גם את לעוף ולא יכול אחרת בפלייליסט תודה מיוחדת ל-ענבר,דניאל,רותם,אורית,אסף,יסמין,נטע, וגלגל"צ- כולם שפיצים אחד אחד! הוראות הורדה- 1) לוחצים על הקישור בסוף ההודעה 2) באתר שנפתח יורדים הכי למטה ולוחצים על הכפתור "Free" שנמצא בתחתית הטבלה שבתחתית העמוד 3) קצת אחרי אמצע העמוד כתוב לכם "No Premium User. Please enter" ואז ארבעה אותיות בגדול תכתבו את ארבעת האותיות בתיבת טקסט שבמתחתיהם, זאתי שממש מצד שמאל שלה כתוב "here:". 4) תלחצו על הכפתור שמצד ימין לתיבת הטקסט הזאת, כתוב בו "Download via משהו..." 5)אחרי שלחצתם זה יתחיל להוריד, אבל שם הקובץ יהיה מלא מספרים ו"___" בינהם, לא משהו שנראה נורמלי. פשוט תשנו את שם הקובץ לאיזה שם שבא לכם, העיקר שבסוף תוסיפו ".mp3" (בלי הגרשיים), ואז המחשב יבין שזה קובץ MP3 וינגן אותו כשתסיימו להוריד. דוגמא לשם קובץ שאתם יכולים לקרוא לו: hayehudim.mp3 או היהודיםברדיו.mp3 תודה מיוחדת- לתומר על ההסבר המדוייק! בזכותך אחי! כל הספיישל הוא 21:59 דקות, שוב בלי השירים! בעיות,שאלות, כל דבר אחר.....אתם כבר יודעים איפה אני.... שיהיה שבוע מצויין! בן רובין

למעלה