"הבלוג" של היהודים- פרק 3. חזרה ראשונה תהנו
ס סבסטיאן נאבד New member 9/8/07 #4 ../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif איזה כיף לפתוח את היום ככה וואי תום הרג אותי בסוף "יושב בול הכל..אה? אז בשביל מה אנחנו צריכים חזרות תגידו לי?"
../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif איזה כיף לפתוח את היום ככה וואי תום הרג אותי בסוף "יושב בול הכל..אה? אז בשביל מה אנחנו צריכים חזרות תגידו לי?"
ה הילדה עם הפעמון New member 9/8/07 #6 הייתי נותנת הכל בשביל הופעה עכשיו.... כמה געגוע. כל כך טוב לראות אותם ככה.
ד דרוסילה1 New member 11/8/07 #17 ../images/Emo45.gif ולכל מי שמרגיש שהוא צריך הופעה לוריד אנחנו צריכים לפתוח קבוצת תמיכה!
נ נשמת New member 10/8/07 #12 אני לא מבינה. מתי היה פרק ראשון? ושני? ומי מצלם את זה? ומה זה האתר הזה? מישהווווווו?
ב ב י ז י New member 10/8/07 #13 תראי פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=365&msgid=103329047
M marser New member 11/8/07 #16 שאלה חשובה זה אומר שם יעשו בכינרת את הנה זה בא, גם כשלא בוכה ולעולם מצידי?
Y YARDEN261 New member 11/8/07 #18 תשובה אי אפשר לדעת מה הם יבצעו בהופעה בכינרת, הם גם יכולים להגיד שהם הולכים לבצע שיר מסוים ואז להחליט באמצע ההופעה שהם משנים את הפלייליסט..... אני מניח שהם יבצעו כמה שירים מתוך פורטה...
תשובה אי אפשר לדעת מה הם יבצעו בהופעה בכינרת, הם גם יכולים להגיד שהם הולכים לבצע שיר מסוים ואז להחליט באמצע ההופעה שהם משנים את הפלייליסט..... אני מניח שהם יבצעו כמה שירים מתוך פורטה...