הבלוג של טיב טעם

gesus

New member
הקדמת אותי ב-7 דקות

בדיוק באתי לכתוב על זה גם פה. מה דעתכם, מהלך נכון או שזה כבר לא ישנה לאף אחד לאור תחקירי הבשר שכל שני וחמישי עולים באמצעי התקשורת? וכמובן, גם אני כתבתי על זה פוסט בבלוג שלי. גילוי נאות: אני מנהל מחלקת יחסי הציבור בחברת בלינק שמנהלת את הקמפיין הזה.

חהמן

New member
../images/Emo45.gif

על הגילוי הנאות. כל השאר זה נראה לנו רוח בסיפור מת, ולא משהו שיצליח לשנות דעת קהל בצורה גורפת מספיק. אגב, במקרה הזה, נראה לנו שבלוג זה מיותר. עדיף לבנות אתר אמיתי שיציג את התכנים הנ"ל. הרי זה משהו שאמור להיות תמיד נכון, ולא נכון רק עבור נקודת זמן ספציפית. גם באתר אמיתי יש מקום לטקסטים בסגנון "הצד שלנו בסיפור עם כולבוטק" אנשי חה!

פגעסוס

Well-known member
מסקרן אותי

בלוג מצליח אם הוא נמשך לאורך זמן. התחושה שאני מקבל מהבלוג הזה היא שהוא נועד לכיבוי שריפה ספציפית ולא ישמש כבלוג חברה רציני גם לאחר מכן. אני אשמח לגלות שאני טועה. האם יש תכנון להמשיך לתחזק את הבלוג גם לאחר שהנושא הספציפי שבגינו הוא נפתח יישכח? וסחתיין על הגילוי הנאות

gesus

New member
אני יכול להבטיח לך שהן אמיתיות

אמנם אני בעוד שבועיים כבר לא אעבוד שם, אבל כל עוד הסיפור רץ אני אדאג לעדכן אתכם במידע פנימי כי זה באמת עניין בלוגרי אמיתי. לא היה כאן טעם להעלות אתר כי כמו שכתבתי בפוסט בבלוג שלי (שטיפת מוח), אתר הוא לא בלוג ולהפך. בלוג הוא כלי ליצירת דיון עם הגולשים והלקוחות. אתר הוא פשוט לזרוק עליהם מידע יח"צני ואת זה לא חוכמה לעשות.

לך אני מאמין

אבל עוד לפני שכתבת את ההודעה הזו וראיתי את הבלוג - חלק מהתגובות החיוביות שם היו נראות לי דיי מזוייפות. אני לא יודע מה אפשר לעשות נגד זה, פשוט חבל שחלק מהגולשים יקבלו רושם שלילי מהבלוג (בלוג שנועד לפרסם הסברים על החברה ובמקביל החברה מגיבה באופן חיובי בבלוג). גם אני בעד בלוג בעניין הזה. האם יהיו לך מדדים כלשהם לדעת האם זה הצליח? (תוכל לשתף אותנו בזה?)

gesus

New member
מספרים אני עדיין לא יכול למסור

כולי תקווה שזה יצליח. לא רק בגלל שאני מאמין בלקוח שלי, אלא גם בעיקר כי זה משהו שיכול לקדם את האינטרנט הישראלי עוד קצת לכיוון מדנות צפון אמריקה. מדדי הצלחה זה דבר נזיל. אל תשכח שמדובר כאן בפרסום, ביחסי ציבור ובבלוגינג. לכל אחד מהם יש מדדים אחרים לפיהם מגדירים הצלחה. אם נסתכל מהעמדה של הבלוגינג, כי זה הכי רלוונטי לדיון כאן, אז הצלחה יכולה להיות יחס קרוב למושלם בין מס' הכניסות למספר התגובות. אם חושבים על זה באופן רציונאלי, סביר להניח שזה באמת משהו שיקרה. הרי אנשים שנכנסים לבלוג ברובם הם כאלו שיש להם דעה בנושא, אז מדוע שלא ירצו להגיב? אם תהיה הענות אני מבטיח לעדכן על הנושא.

אני חושב שהרבה כאן יתעניינו

אני במיוחד אשמח לקבל עדכונים. בעיני הצלחה של בלוג לא נמדדת במספר התגובות שלו לעומת מספר הכניסות (מניסיון למדתי שיש לנו המון גולשים לא פעילים, אם כי אתה צודק כי לרוב יש דעה בנושא ולכן סביר להניח שיביעו אותה בבלוג). מבחינתי בעניין הזה הצלחה היא כמה הבלוג הזה הצליח באמת להשפיע ולשנות משהו. אני יודע שזה בעייתי וקשה לתרגם את זה למספרים.

gesus

New member
מדדי הצלחת בלוגים

הצלחה היא עניין של הגדרה. היא תלויה באופי הבלוג, במסרים שלו וכו'. אני לא יכול לפרט לגבי היעדים ונתונים סטטיסטיים אבל אני אשתדל למסור פרטים שכן ניתן לחלוק עם הבלוגספירה.

למעלה