הבלוג של צפניה...

הבלוג של צפניה...../images/Emo41.gif

מה דעתכם על הבלוג? אתם מסכימים וצוחקים? אתם לא מסכימים אבל צוחקים? אתם סתם נהנים לקרוא אותו וצוחקים? אם תשאלו אותי, הבלוג הזה זה הדבר הכי טוב שיצא מכל העניין הזה של הישרדות ישראל. פשוט תענוג. ת-ע-נ-ו-ג קלרוא את הבלוג הזה. אני ממליץ בחום לכולם. מה אתם אומרים עליו?

silviatoo

New member
אכן מתוך ההשרדות צצו להם כמה אזרחים....

המיטיבים לכטוב את צפניה אני קוראת כבר מימים קודמים והנה עוד 2 שגיליתי http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=520456 http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=521923 מצויינים

כל השלושה מעולים!

אני באופן אישי נהנית לא פחות מהקריאה בבלוגים האלה מאשר מהצפייה בתכנית... כיף גדול. וש. כהן וצפניה גם כתבו בעבר על כוכב נולד 4 ו-5 בכישרון רב מאוד.

LiRs Lullaby

New member
נהנית לקרוא ../images/Emo13.gif

סך הכל, הוא לא כותב כדי לפגוע אישית במתחרים, אבל הוא שם לב לדקויות בתכנית שזה מטורף.......

נכון

אני משתגעת מהדברים שהוא שם לב אליהם בתוכנית... אני לא מבינה איך לא שמתי לב לדברים כאלה ברורים :)

ברודי

New member
אני לא הכי אוהבת ../images/Emo3.gif

יש לו קטעים משעשעים מדי פעם, במיוחד הירידות על שחר שלא באמת שם.. אבל אני לא אוהבת איך הוא דוחף את המתמודדים שהוא מעדיף, ומבטל לחלוטין את אלה שהוא לא מחבב. במיוחד רצח האופי שנעשה לגיא שהוא אגב נראה מאוד נחמד וורה שאין לי כלום בעדה אבל גם נגדה, ולהשוות אותה ל-SS ממש לא נראה לי לעניין.. גם כל הריור הזה על מולי מוגזם בעיניי.. כולם כאן [ובכל הביקורות בעיתונים] כועסים רצח על הטויסט המטופש שההפקה עשתה כדי להציל את דן ובמקום לציין את זה ביותר משלוש מילים אנחנו מקבלים קולות שמחה על זה שדן נשאר. עם כמה שאני לא סובלת את דן אני מודעת לזה שלהעיף אותו עכשיו ירצח את התוכנית כי הוא עושה אקשן ובכל זאת אם נותנים לך במה כזאת רחבה לדבר על התוכנית ומקדמים אותך ללא הפסקה בעמוד הראשי, ראוי שתכתוב קצת יותר על זה... בכל אופן זאת דעתי

LiRs Lullaby

New member
טוב, ברור שהוא מקצין הרבה מאוד...

ככה הוא
הוא לוקח את הדימוי שההפקה מצמידה לכל אחד מהמתחרים ומקצין אותם עוד יותר. הוא לא השווה את ורה ל-SS, היא בעצמה קיבלה את תפקיד החיילת הנוקשה והיעילה כשהיא רצתה להעיף שמנים, זקנים וחלשים..... זו סתם הייתה אירוניה כשהיא לקחה על עצמה ועל מרינה לעשות את ה-S. לא ככה? הכי מצחיק זה בעיקר התמונות והפרשנויות שלהן..... בפרשת הברזנט למשל, הפנים של אלכס על איזה דיוידי של יהודה קריות..... והכיתוב: אלכס. בוגד. צריך לקחת את כל מה שנאמר שם בציניות קלילה ומבדרת..... אפילו על מולי הוא צחק שהוא לא יודע לספור/לקרוא וזאת למרות שהוא אוהב להזיל עליו ריר בבלוג. או על כל גבר שמתקרב אליו (מושיק ומולי מדגמנים תנוחות ארוטיות להן הם קוראים "קראטה", עידן קפון קוטע שיחה בה מולי עומד לזנק על נעם, וכו')

למעלה