הבלוג!!!

כן יש כאלה שיש להם זמן

לראות טלנובלה בע"מ וכו'.... כמוך למשל גברת טלי בוטנים!!!! בעוד אני טוחנת 11 שעות בעבודה כמו....

tali botnim

New member
חמודה שלי :) אני עובדת קצת יותר

ממך למיטב זכרוני ותקופה קצת יותר ארוכה! זכותי!!!

חמודה שלי...

א. לא אמרתי שאת לא עובדת.. אבל עובדה, לך יש זמן לראות טלנובלה בע"מ ולי לא! ב. אני מתמודדת עם סוג אחר של אנשים, לי כבר יש שערות לבנות מעצבים!!!! אני לא כמוך,"מתמודדת" עם כל מיני אמריקאים וכדומה... אז אין לך זכות! שללתי לך אותה בזה הרגע!!! זכותי!!!!

קבלי תיקון!!!!

את לא עובדת!!!!!!!!!!!!!! את רוב הזמן לא עושה כלום!!! מה את משחקת אותה האאאאאא?? חצופה קטנה?! אז מה אם את קמה ב- 6 וחצי בבוקר?! את עדיין לא עושה חצי ממה שאני עושה... אז עכשיו עוד יותר הזכות שלך נשללה ממך!

וגם ללא תוכן...

את יודעת שאני אוהבת אותה.. וכמו שסבתא שלי הייתה אומרת כל עבודה מכבדת את בעליה...

Spirocerca Lupi

New member
מה שאלתי ואיזה ויכוח פתחתן כאן ...

מי עובדת יותר... בואו תעזרו לי ..אני חיייבת עבודה אני חייבת 1000 שקל לפסח ...מי שיעזור לי למצוא עבודה יקבל ממני חיבוק גדול ..!!!! :) ולכל מי שחושב להציע לי איזושהיא עבודה בצומת שישכח מזה!!!!! יאאלה יום טוב

AmiNova

New member
מה עם עבודה בצומת?

האמת שלא חשבתי על זה עד שרשמת את זה בהודעה שלך...

זה רק מראה

כמה השפעה יש לך מותק שלי... הלוואי והייתי יכולה לסדר לך עבודה.. באמת, וגם אני לא חשבתי על עבודה בצומת עד שאת כתבת את זה בהודעה שלך.... מה נסגר איתך אחות שלי? איך חשבת על זה בכלל?

Spirocerca Lupi

New member
אולי רשמתי כי כבר שקלתי את זה..

אבל לא מתאים אמא שלי יכולה לראות אותי...וגם יש לי חבר עכשיו אני לא חושבת שהוא יאהב את הקטע...:) יאללה לילה טוב

הבלוג!!!

באופן חד פעמי! הבלוג ישודר ביום שלישי בשעה 22:00 בתקווה שזה באמת יקרה ולא יהיו תקלות....

אם לא הייתי בודקת

ורואה שלא שלחת לא הייתי אומרת כלום! בקיצור תשלח שוב בבקשה... :)

למעלה