אשרי האיש (ועוד הפוליטיקאי) שיודע להתנצל על טעותו כשצריך.בן גביר: "עשיתי חשבון נפש, הבנתי שטעיתי כשלא התקזזנו עם נתניהו וביסמוט".
: קח אותו כדוגמא ותלמד ממנו.אשרי האיש (ועוד הפוליטיקאי) שיודע להתנצל על טעותו כשצריך.
אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס לנושא או עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן. רצונך לחנך ראוי לציון, אבל לא עבורי, עמך הסליחה.: קח אותו כדוגמא ותלמד ממנו.
מה שעשה כבר נעשהבן גביר: "עשיתי חשבון נפש, הבנתי שטעיתי כשלא התקזזנו עם נתניהו וביסמוט".
כמו האימרה של ציניקנים שעדיף לבקש סליחה אחר כך מלבקש רשות קודם.מה שעשה כבר נעשה
אולי פשוט עשה מה שביקש
ואחרי שקיבל מה שרצה, אין לו שום בעייה להתנצל .
אם זה היה המצב יכול היה להתנצל מיד לאחר מעשה. העובדה שלקח לו ימים ארוכים ושבת שלמה לעשות כן, קצת שוללת את הצעתך ולענ"ד מלמדת שדברי אמת בפיו (למי שלא מאמין לאנשים לכתחילה).מה שעשה כבר נעשה
אולי פשוט עשה מה שביקש
לא נראה לי .אם זה היה המצב יכול היה להתנצל מיד לאחר מעשה. העובדה שלקח לו ימים ארוכים ושבת שלמה לעשות כן, קצת שוללת את הצעתך ולענ"ד מלמדת שדברי אמת בפיו (למי שלא מאמין לאנשים לכתחילה).
השום מקום לא קראת מפי על "מעידה" וגם בדברי השר לא מצאת זאת. כן מצאת שלאחר מעשה ולאחר חשבון נפש וישיבה נוספת, הוא מתנצל על בחירתו.לא נראה לי .
את הטאראראם שהוא גרם לו ניתן היה לחזות מראש וחזקה על עקום הכיפה שתכנן את הכל .
זה לא מעשה גחמתי שאפשר לטעון בו למעידה .
אני טוען שאין כאן שום חשבון נפש אלא מעשה מתוכנן מראש .השום מקום לא קראת מפי על "מעידה" וגם בדברי השר לא מצאת זאת. כן מצאת שלאחר מעשה ולאחר חשבון נפש וישיבה נוספת, הוא מתנצל על בחירתו.
כן, ברור מה אתה טוען. אני טוען שטענתך אינה מבוססת. יתכן כמובן שהיא נכונה, אך באותה מידה יתכן שאין לה כל בסיס. אני לא בקטע של לפסול (דברי) אנשים בגלל זהותם או מקצועם בחיים. על כן, בהיעדר מידע ממשי שמאשרת את טענתך, אשאיר לאיש ליהנות מהספק ואעריך את דבריו, את האומץ להביע אותם ואת התהליך שביצע.אני טוען שאין כאן שום חשבון נפש אלא מעשה מתוכנן מראש .
הטארארם שגרם לו היה ניתן לצפייה מראש וחזקה עליו שצפה זאת
ותיכנן שלאחר מעשה יתנצל או שאולי כלל לא חשב על תרחיש שכזה
ובכלל מדובר כאן על ניסיון סחיטה שנכשל
וכפי שכבר אמר הרב הגאון פרידריך ניטשה זצ"ל
"המוסר הוא נשקם של החלשים "
לא מאמין לו בגרוש ולא בגלל שהוא דתי ימני אלא פשוט בגלל שהוא פ ו ל י ט י ק א י .
כן, ברור מה אתה טוען. אני טוען שטענתך אינה מבוססת. יתכן כמובן שהיא נכונה, אך באותה מידה יתכן שאין לה כל בסיס. אני לא בקטע של לפסול (דברי) אנשים בגלל זהותם או מקצועם בחיים. על כן, בהיעדר מידע ממשי שמאשרת את טענתך, אשאיר לאיש ליהנות מהספק ואעריך את דבריו, את האומץ להביע אותם ואת התהליך שביצע.
כן, ברור מה אתה טוען. אני טוען שטענתך אינה מבוססת. יתכן כמובן שהיא נכונה, אך באותה מידה יתכן שאין לה כל בסיס. אני לא בקטע של לפסול (דברי) אנשים בגלל זהותם או מקצועם בחיים. על כן, בהיעדר מידע ממשי שמאשרת את טענתך, אשאיר לאיש ליהנות מהספק ואעריך את דבריו, את האומץ להביע אותם ואת התהליך שביצע. |
ווס? רצית להגיד משהו או שבכוונה רק חזרת על דברי (יש כאלה שחושבים שדברים כאלה מצחיקים. לא יודע אם אתה ביניהם )?
כן, ברור מה אתה טוען. אני טוען שטענתך אינה מבוססת. יתכן כמובן שהיא נכונה, אך באותה מידה יתכן שאין לה כל בסיס. אני לא בקטע של לפסול (דברי) אנשים בגלל זהותם או מקצועם בחיים. על כן, בהיעדר מידע ממשי שמאשרת את טענתך, אשאיר לאיש ליהנות מהספק ואעריך את דבריו, את האומץ להביע אותם ואת התהליך שביצע.
אממ..ווס? רצית להגיד משהו או שבכוונה רק חזרת על דברי (יש כאלה שחושבים שדברים כאלה מצחיקים. לא יודע אם אתה ביניהם )?
חופשי. אני אמנם השקעתי בתשובה ואין בה שום אינסנט מיוחד, אלא התייחסות עניינית לדבריך ולנושא. אבל כמובן שאינך מחויב לנהוג כמוני.אממ..
מה שמצחיק זה שמה שכתבת זה אינסטנט תשובה שכזו לכל דבר ועניין ולכן הרשיתי לעצמי לגזור ולהדביק .
אני חושב שאתה צודק שהוא לא חזה שנתניהו יגיע להצביע כפי שהפרקליטות לא חזתה שנתניהו ימשיך את המשפט ולא יילך לעסקת טיעון, כנ"ל סינוואר שלא האמין שנתניהו לא יישבר ויילך על עסקה דפוקה.אני טוען שאין כאן שום חשבון נפש אלא מעשה מתוכנן מראש .
הטארארם שגרם לו היה ניתן לצפייה מראש וחזקה עליו שצפה זאת
ותיכנן שלאחר מעשה יתנצל או שאולי כלל לא חשב על תרחיש שכזה
ובכלל מדובר כאן על ניסיון סחיטה שנכשל
וכפי שכבר אמר הרב הגאון פרידריך ניטשה זצ"ל
"המוסר הוא נשקם של החלשים "
לא מאמין לו בגרוש ולא בגלל שהוא דתי ימני אלא פשוט בגלל שהוא פ ו ל י ט י ק א י .
הוא פשוט השתין על עצמו אחרי שהשתן עלה לו למוח.מה שעשה כבר נעשה
אולי פשוט עשה מה שביקש
אולי הוא חלם שערבי עושה עליו ביבי .הוא פשוט השתין על עצמו אחרי שהשתן עלה לו למוח.
הגיוני.אולי הוא חלם שערבי עושה עליו ביבי .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.