הבלונדיניות הכי מפורסמות בישראל מגיעות להתארח

הבלונדיניות הכי מפורסמות בישראל מגיעות להתארח

בר ואינה, כוכבות וזוכות העונה השנייה של התוכנית האהובה

המירוץ למיליון

יתארחו בפורום ב 12.9 בין השעות 16:00-17:00 ויענו על שאלות הגולשים.

הן יענו על שאלות הקשורות למירוץ המטורף בו הן השתתפו, על החברות בינן
, על המשימות והאתגרים, מה היה הכי קשה, מה היה הכי מהנה ועל החיים שאחרי.

הן גם תשמחנה לתת טיפים של ווינריות
לכל מי שחושב שיש לו את מה שצריך כדי להשתתף במירוץ! אתם מוזמנים לשאול אותן שאלות בשרשור זה

גם אתם רוצים לרוץ למיליון?

אם גם אתם חושבים שאתם צוות מנצח שיכול לכבוש את העולם, הכנסו כבר לטופס ההרשמה: http://reshet.tv/Shows/The_Amazing_Race/harshama/

הליך הרשמה מלא הינו הכרחי לבחינת מועמדותכם לתוכנית. לתשומת ליבכם,
מומלץ להשקיע מחשבה וזמן במילוי הטופס ולענות תשובות מפורטות וכנות
על כל השאלות. כל הנתונים שתמלאו יישמרו במערכת מאובטחת לשמירה על
פרטיותכם.

אורישקי

New member
בר ואינה

שמח מאד מאד מאד שאתן מתארחות פה, אתן הייתן הפתעה מטורפת בשבילי ותמיד נהנתי לראות אתכן שורדות בלי שאף אחד ציפה, ניצלות ועוברות כל "עצור" מטופש שנתנו לכן, אני באמת מוריד בפניכן את הכובע למרות שהיו הרבה שהתאכזבו מההפסד של כמה מתמודדים יותר צבעוניים או מבדרים כביכול, אין לי ספק שהגיע לכן והייתן ה-זוג שעשה מבחינתי את העונה הזו
המשימה עם החבלים ואיך שהתמודדתן איתה הייתה פשוט מדהימה וריגשה גם אותי.

שאלות שעניינו אותי:
1. דיברתן הרבה במהלך העונה, במיוחד בשלבים שקיבלתן "עצור" בכל פעם, שנעשה עליכן עליהום. תמיד עניין אותי מתי הספיקו הזוגות ליצור חברויות (היה נראה בבירור שיש סוג של ברית זוגות בין טום ואדל-עקיבא וענאהל-אוסי וכרמית) ומתי הרגשתן "אאוסטיידריות"?
2. אתן שומרות על קשר עם מישהו מהזוגות?
3. נניח ותהיה עונת אול-סטארס למירוץ ויציעו לכן לחזור שוב... הייתן חוזרות להתמודד בעוד עונה ביחד?
4. הרבה כעס הופנה כלפיכן (שלא בצדק) בגלל מקרה "גניבת" המונית. לפני כחודש, לא יודע אם עקבתן, בוקי נאה "גנב" פסל חסינות בגרסא הישראלית להישרדות, ונהפך לגיבור המדינה וזוכה למלא אהבה בגלל המעשה הזה. למה לדעתכן שפטו דווקא אתכן קשה אחרי המעשה הזה בזמן שזה דבר לגיטימי לגמרי בתחרות?..

הרבה תודה

בר ואינה

חולה עליכן!! אני מודה שבהתחלה הייתי בטוחה שתודחו מהר מאוד, צמד בלונדיניות שבריריות שכמותכן, אבל ככל שהעונה התקדמה מצאתי את עצמי מחזיקה לכן אצבעות וצורחת בטירוף מול המסך..

שתי שאלות לי אליכן -
1. הקעקוע שעשיתן יחד במהלך המירוץ - בדיעבד, הוא עזר לכן להתקדם במשחק. אבל אם לא הייתן זוכות, האם הייתן מתחרטות עליו, או שזה בעיניכן איזשהו סמל לחברות שלכן?
2. לאן נעלמתן??? אפילו טום קשתי הצטלם כבר לפיילוט עם ג'קי מנחם מהאח הגדול. מתי נראה אתכן שוב בטלוויזיה?

היי

את הקעקוע למדנו לאהוב, בלעדיו יכול להיות שהיינו סובלות עוד יותר משסבלנו:)
אנחנו חזרנו לחיים שלנו, כמו שרצינו תמיד.
רצינו לנצח במשחק, לא להיות מפורסמות:)
תודה על האכפתיות!!

איזה כיף שהגעתן לפורום

אני תמיד מאוד אהבתי אתכן, והייתי שמח מאוד על הזכיה שלכן.

רציתי לשאול, עכשיו שאתן אחרי המירוץ מה החוויה הכי משמעותית שלקחתן מהמירוץ הזה

ושאלה נוספת,
מה גילתן אחת על השנייה במירוץ, שלא ידעתן לפני

שושים1

New member
בר ואינה היקרות

איזה כיף שהגעתן....
רציתי לדעת אם איזה זוגות הסתדרתם הכי הרבה במירוץ

ואם אני וחברה שלי רוצות ללכת למירוץ שנה הבאה, האם יש לכן המלצות איך לעבור את המבדקים, אודישנים

niro62

New member
במילה אחת על כל המירוץ - שאפו

סיפור הסינדרלה הכי גדול בתולדות הטלוויזיה הייתן, וכמו כולם כאן אני יגיד שגם אני קיוויתי ולא האמנתי שתנצחו, לכן השאלה הראשונה שלי היא האם אתן כן האמנתם שתנצחו, במהלך המירוץ שכול הזמן כמעט הגעתן אחרונות?
2)האם השארתם את הקעקוע פדיחה כמו שהוא היה במירוץ או שעשיתם אותו קעקוע אחר?
3)האם הייתם משתתפות בתוכניות ריאלטי אחרות כמו האח הגדול, הישרדות?
4) האם לאורך הצילומים מלווה צלם כל צוות? האם זה לא מפריע שאתן יודעות שמצלמים אותכן? האם היו לכן שיחות עם הצלם? האם נוצרים קשרים עם הצלם ועם אנשי הצוות?

doria2

New member
בר ואינה היקרוות

איזה כיף שהגעתן לתפוז,
אתן אדירות!!!

רציתי לשאול איזו משימה הכי אהבתם לעשות במירוץ?
ומאיזה משימה הכי לא נהנתן?

לבר ואינה המעלפות

קודם כל אני רוצה להחמיא לכן שאתן נורא נורא יפות ולבר היקרה את מציירת ממש יפה באמת ואי כל כך שמחתי שאתן ניצחתן כ היה מגיע לכן סוף סוף זוג בנות זוכות במשחק כזה כל הכבוד

בכל מקרה אני מאחל לכן שנה טובה ומתורה ושתזכו כבר למצוא את הזיווג שלכן ולהתחתן

[השאלה שלי אליכן באיזו מדינה אתן הכי נהנתן ? האם אתן הייתן רוצות להשתתף בעונה של המירוץ למליון האמריקראי במידה שיכעשו שם עונת אולסטאר עולמית זאת אורמת עם זוגות מכל העולם בכל מקרהאאני אשמח לראות אתכן שם במידהו יהיה דבר כזה אתן מדהימות ואיך אפשר לשלוח לכן אימייל אישי אני נורא אשמח לשלוח לכן מייל בתודה פאר

לבר:

ויתרת על העקרונות שלך ועל האידיאולוגיה שלך כצמחונית בשביל לנצח משימה. איך את מרגישה עם זה?
באם היו עוד משימות כאלה, היית שוב ושוב מוותרת על האידיאולגיה והעקרונות? איפה את מותחת את הגבול?
האם ביומיום את גם כזאת, שמוותרת על X כי את ממש רוצה את Y? במיוחד כשזה נוגע לנושא כה חשוב? בבקשה בלי תשובה של "זה משחק", הרי אנחנו יודעות טוב מאוד שחייהם של בעלי חיים הוא לא משחק גם אם הכניסו דבר כזה במסגרת משחק.

האם את לא חושבת שעשית שירות רע לאנשים שבאמת נמנעים מאכילת בשר ולא יוותרו "לעצמם" בעד שום הון שבעולם?

מעניין

אני לא אוכלת בע"ח וכל המגיע מהטבע כבר עשור. עברתי על עיקרון שלי במשחק והייתי עושה את זה שוב, כי אני לא לבד. המירוץ מצריך חשיבה זוגית ואכפתיות למען האינטרס של הבן זוג שלך. לכן, בשביל חברים טובים לומדים להקריב. תמיד :)

לא מסכימה (אנא קראי)

לדעתי מי שבן זוגך הרי מכיר אותך היטב ויודע על העקרונות והאידאולוגיות שלך באשר הן, ואני הייתי מצפה מבן זוגי למירוץ שיתחשב בי ולא אני בו. לדוג' כמו שהדתיים שמרו על עקרונותם.

ובעיני לא הגיוני להקריב למען חבר כשההקרבה היא מישהו אחר (בעל חיים)
מקווה שתביני את המבט השני על הדברים.

ואם לא המירוץ?

נניח שלא הייתן מתקבלות למירוץ למיליון. לאיזו תכנית ריאליטי אחרת הייתן מנסות להתקבל וכמה רחוק נראה לכן שהייתן מגיעות?
(מעניין אם תענו בנפרד או ביחד, ואם בנפרד אז אם זו תהיה אותה תשובה..
)

למעלה