הבליינים?

הבליינים?

יש איזו מן תדמית כזו, שאנשים בשנות ה-20 הם רודפי בילויים: לצאת למסיבות, לבתי קפה, לברים, לרקוד, לפגוש אנשים, לצאת להסתובב. נראה לי שגם חלק מהמוטיבציה (לפחות מה שאנשים סביבי אומרים) לעבור לגור במרכז העיר (לא משנה אם זה ת"א, ירושלים או חיפה), זה בשביל לספק את הצורך הזה, או את הרצון הזה, של לצאת הרבה ולבלות. האם אתם באמת מקיימים את התדמית הזו? לאן אתם נוהגים לצאת, יש מקומות או סגנון מועדפים? ואם באמת מצאתם את עצמכם גרים במרכז העיר - האם אתם מנצלים באינטנסיביות את השפע הבלייני?

הייתי אומרת שכן

למרות היותי יותר בנאדם של בית. אני רואה אנשים שגרים בתל אביב וממש מקנאה (מקנאת?) תמיד יוצאים יש לאן ללכת ממש קרוב, כולם כזה גרים קרוב.../: בלונדון דוקא לא ממש מיציתי אולי מפאת חוסר תקציב... ונחזור לישראל, המקום האוהב עליי לבילוי זה הקאמל קומדי קלאב, לו היתי גרה בתל אביב היתי כל יום שם (בניגוד ל3 פעמים בשבוע כשאני תקועה בראשון)

לקשמי

New member
אני גרה במרכז תל אביב

ממש קרוב לדיזנגוף סנטר. אז יש בזה יתרון בזה שאם אני רוצה ללכת לסרט או משהו כזה, זה נמצא ממש קרוב (למרות שגם אני לא מי יודע מה בליינית), אבל יש גם חסרון בלגור במקום כל כך מרכזי. פשוט אי אפשר לישון בלילה..

תל אביב היא כזה מקום פסטורלי

מול לונדון, הרכבת התחתית כל חצי דקה מרעידה לך את החיים, אוטבוסים כל הלילה, כבישים, מה לא?

עמית22

New member
לא ממש בליין

רוב הזמן היציאות שלי זה לבתים של חברים לישיבות אל תוך הלילה ולעיתים רחוקות אני יושב במסעדה או בית קפה.

Noaal

New member
לפעמים כן, לפעמים לא...

בעקרון אני יוצאת כל יום שלישי עם חבורת בנות שלומדות איתי בקורס בויצ"ו. חוצמזה תלוי בכסף ובמצב רוח...

JustMeNow

New member
נקודה רגישה

אני גרה בצפון הרחוק ביותר. אפשרויות בילוי ממש מועטות כאן וכל יציאה כרוכה באוטו (שאין לי). תמיד לוחצים עלי בסביבה הקרובה לעבור למרכז הארץ כי שם יהיה יותר כסף ויותר בילויים... אם היתי במרכז ברור לי שהיתי יוצאת יותר אבל לא הרבה יותר מכמות היציאות העכשווית שלי. בצפון אין תמיד את הסגנון או ההופעה או המסעדה שרוצים.יש מסעדת דגים שווה אחת. מסעדה תאילנדית נורמלית אחת.נמאס לצאת לאותו מקום כל הזמן...

מוכר...

הייתי במצבך עד לא מזמן והצורך בחיים היה הדבר העיקרי שהניע אותי לעזוב. זה כל כך מבאס לגור בחור באמצע שומקום ותאמיני לי שזאת תחושה מדהימה לעבור לגור במקום שהכל נגיש - אני לא מבינה איך יכולתי לחיות ככה פעם, ואני כאן תקופה קצרה מאוד!

ובהקשר לנושא השרשור

יחסית לתל אביביים המסורתיים אני לא הכי בליינית כי אני לומדת, אבל כשרק עברתי חגגתי את המעבר ביציאות לבילויים ערבים רצופים, וממש נהניתי משינוי האווירה הדרסטי. בקרוב אני אוציא פוסט בעניין.

JaneLame

New member
פעם הייתי ככה.

הייתי הולכת עם חברים כמעט כל שבוע לקאט בלו לשעבר, ל"גוזניק", וכאלו. עכשיו אני כבר זקנה מידיי בשביל זה. המוזיקה החדשה ב - M2 עולה לי על העצבים. עדיף להישאר עם ספר/טלוויזיה בבית, ובימי שישי עדיף לעבוד, כי מקבלים 30 ש"ח לשעה.

../images/Emo104.gif ממש תלוי!

4 בנות בטווח הגילאים 18-19 בדירה אחת זה מקור בילויים מוסמך! אבל מה? מזלנו שאנחנו גם אוהבות את השקט (ולפעמים את הערבים עם החבר או חברות שקפצו לביקור). מה שכן- NO חברים וחבר'ס ובילויים בדירה (אגב אנחנו בדר"כ יוצאות יחד לבלות) כשצריך ללמוד!! חוק ברזל שלא מפרים!

למעלה